Цитирай Първоначално написано от Alco
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
ами скейтърите ме кефят повече, защото повечето са естествени, а пънкари по път и над път, навсякъде ги има и все някакви смешно измислени..достатъчно е да сложиш една тениска с черепи и си пънк
аз пънкари в България съм виждал само няколко и то преди години, а твоята версия е, че са под път и над път...
е тва е най-точния пост досега в темата!!!

пънкарите БЯХА клошари, щото наистина бяха клошари, носеха окъсани дрехи, щото нямаха други, пиеха етилов спирт и друсаха "кале" щото нямаха пари за друго. не като днешните уонаби-та... с кубинки за 200 лева и тая смешна афа и анархо пропаганда и то от 15-16 годишни ГЛАВНО МОМИЧЕТА... нема такъв смех. 28 пловдив бяха правили един клип точно с тия образи, който е по-итк го е гледал и знае как стоят нещата. кур за пънкарите.
Пънкът,според моето скромно мнение,не е тръгнал то4но от недоимъка и от клошарията,нито пък е вървял ръка за ръка с етиловия спирт и калето.Пънкът,за мен,си е контракултура на блясъка на една друга музика и култура,по онова време и хората,слушащи пънк са се обли4али с раздърпани/разрязани дрехи умишлено,за да покажат разграни4еността си от нормите на обществото.
Сега нещата са доста изкривени,кубинките от 200 лева не се носят заради клошарията,а за да покажеш принадлежността си към дадена субкултура,да покажеш 4е се гордееш с нея,4е ще я защитаваш..