- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството или Любовта?
Знам Че въпросът ми е малко тъп,но според вас кое е по важно ЛюбовтаИлИ ПриЯтелството
.Съжалявам ако има още такива теми,но просто съм нова тук
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
приятелството.
ми преди време бих отговорила "приятелството" но след като за пореден път се обеждавам,че няма истинско приятелство.....
но и любовтазависи ако е истинска...
Приятелството е по-важно за мен...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Не пожелавам на никого да избира между двете, защото е адски кофти :S Нали едното без другото не върви.
Но може би малко по-важно е приятелството![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
приятелството
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не може ли приятелството с любовта да се съчетаят ? Тогава е най истинската връзка
+1Първоначално написано от slavito007
![]()
Mislq 4e i dvete ne6ta sa vajni.Chovek ne moje da jivee nito bez priqteli ,nito bez lubov![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
nemoje6 li da ispitva6 liobov k1m priqtel?
nqkoi da e 4uval za priqtelska liobov :>?
Friendship ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз поставих любовта на първо място и изгубих приятелството. После осъзнах че и двете могат да вървят заедно, но също така разбрах че ако приятелите са били истински са можели да разберат че искам да бъда с момчета което е до мен и щях да намирам време за тях...
Така де и двете могат, стига да се намери правилния начин.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
-2
Madness is the gift, that has been given to me.
...
На никой не пожелавам да се изправи пред такъв въпрос.Това си е толкова голяма дилема,че по-голяма незнам дали може да стане.Но все пак мисля,че приятелството е малко над любовта.Защото ако любовта те зареже,отиваш при приятелството и то ти вдъхва нови сили и надежди.Мисля обаче,че и двете са много важни.
за мен приятелите са най-важни .. колкото до любовта - още не се е проявило масовото измиране .. или поне аз не съм умряла без фактора " любов "Sunny_stz написа:
Mislq 4e i dvete ne6ta sa vajni.Chovek ne moje da jivee nito bez priqteli ,nito bez lubov Smile![]()
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
нито пък аз
: ]
приятелство естествено
дажепонякога си мисля че любовта е нещо много излишнп![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
xaxaxax nqma nito priqtelstvo nito lubov -ima samo li4ni inateresiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
това да си тъппп явно е много сладко щом всички се целят към него !!!!!!!! Какви са тия смешни теми...!
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Винаги съм казвала приятелството, но напоследък си мисля ами ако срещна голямата си любов и не ме разбират другите... и ми се струва, че бих оставила всичко и бих постъпила лекомислено може би, но бих изживяла тази емоция ... все пак веднъж живея и не знам... като ми дойде до главата ще му мисля![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
мн ми харесва подписа който си си сложила.. и по специално.. ей тея думички между тупкащите сърца... :P и още по специално ... последното именце...Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
![]()
![]()
а по темата: приятелството ама само ако е истинско
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...