.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Фитнес

Фитнес

Здравейте!Някой знае ли дали в Шумен има дамски фитнес клуб и ако да -къде.Благодаря предварително!

Искам да се извиня на авторката че й се меся в темата, но да попитам в София къде бихте ми препоръчали фитнес зала. Някой ходил ли е в хотелите "Шипка" и "Форум" на фитнес? И изобщо къде ми препоръчвате. И още веднъж се извинявам на авторката че й се намесих в темата, но не видях смисъл да правя нова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

/

Аз ходя в the gym.Намира се в кв.Гоце Делчев.Има 50% жени там.Мисля,че ще ви хареса.Но е си е скъпичко там...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Искам да се извиня на авторката че й се меся в темата, но да попитам в София къде бихте ми препоръчали фитнес зала. Някой ходил ли е в хотелите "Шипка" и "Форум" на фитнес? И изобщо къде ми препоръчвате. И още веднъж се извинявам на авторката че й се намесих в темата, но не видях смисъл да правя нова.
    Зависи в кой квартал си.
    В люлин на кооперативния пазар има спортен център. Там фитнеса е добър и ценита са нормални!
    за повече инфо на ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си