- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да не се дразниш на глупави създания????????Алекс за теб
Та тази тема се отнася за едно от най-глупавите същества във този форум !!!Значи ника на тов въпросно момиченце е "Al3ksandra" тя е една от "изкупителните жертви на любовта" .... Или поне това казва когато се запознавате с нея ! Таа това въпросното момиче което е с Радомирски (иде реч селски) произход много ме отврати !Значи когато се запознах с нея тя бе "с разбито сърце нямаше приятели и т.н" ... Поговорих си с нея много време , опитах се да и бъда приятел обясних и много неща ! И какво да видя ? Всичките тези неща който тя сама неможеше да измисли в момента се появяват във коментари ОТ НЕЯ !!! Попринцип нямам нищо против нека ползва мой мисли , но НЕ ДА МЕ ЦИТИРА !!!! Тя буквално копира от скайп и поства тука !!!! А да още нещо когато уж бяхме големите дружки и тя имаше нужда от приятел аз я подкрепих и бях до нея когато имаше нужда ... Обаче момчето което харесваше и показало че може да имат нещо повече от приятелсвто и хоп вече приятел не и трябваше и ме блокна във скайп не си дига джи ес ем-а ..... Такива хора като теб Александра залужават да ви вкарат в газови камери !!! Просто за пореден път не само че приятелсвто между момче и момиче няма ами отгоре на всизко за пореден път разбирам хората колко са жалки , ограничени , егоистични , мърляви и самовлюбени създания !!!!!Просто съм отвратен от подрастващите и от начина на държание на "уж добрите хора" !!!Аз лично съжалявам че я познавах и че и бях приятел !!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Пффф лицемерка, я не и се ядосвай на тая пикла, ще копира тя - маршлячка!![]()
![]()
Хич не се занимавай с нея и не си го слагай на сърцето, хората са казали :"Всичко се връща!"
Излиза,че пича си пада по въпросната Алекс,тъй ли?
НЕ НЕ Я ХАРЕСВАМ !!!! Как мога да харесвам човек като нея бре ? Тва е се 1 някой да ме стреля аз да му викам "обичам те" ... Просто не очаквах хората да паднат толкова ниско !!!! И то уж хора който са "наранени" и знаят колко боли но явно тя не е наранената а тя е нараняващата !
De-Phazz - Anchorless
безкрайно ще ми е интересен евентуален отоговор на момичете .... видяхме едната страна на медала,а другата?Усещам скандал![]()
мии пич кофти е знам.пък тва че не може да има приятелство между момиче и момче СПОРЕД МЕНЕ е вярно.аз преди мн време опитах и абсолютно нищо не стана.просто природа!
хъхъ ако ще има скандал и аз искам да гледам![]()
![]()
ем пич някои от малки се опитват да си гледат интереса по най-гадния начинне и се връзвай
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Ей сладур не се впрягай всякакви ги имазабрави и си продължавай напреде поне в случая можеш да си запазиш достойнството ако не друго ... а всичко се връща нали знаеш...
Разбирам да е 14-16 годишна иди дойди някакси става ! Но тя е на 20 бе .... можели все още да не и е дошъл акъла???? Въпреки че тя е от някво пробито село то там надали има някой с акъл !!!![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
МмМм виж това е типичен пример ,че годините невинаги означават умствено израстване ... но не е ли по-добре да намериш начин да поговориш с нея,а трябва да пускаш теми във форума?
С темата се опитвам по някакъв начин да се успокоя да си излея яда и не да си го отнесе някой невинен а или тя да чете или никой да не се засегне а аз да се поуспокоя и о да ние ще се видими ще си говорим с нея
Лошото е че на нея може да не и допадне разговора
![]()
De-Phazz - Anchorless
Taя офца ми беше антипатична от край време.
Моето усещане за хора, както винаги работи безупречно.
Споко ще я затворим в обществен кенеф с диво прасе,после ще я одерем,ще я насолим във всеки смисъл на този израз,ще накараме 20 човека да се прицелят в нея с арбалети и къртечници.После ще я вържем за гъза на някоя камила в средата на пустинята Сахара и ще я тупнем леко по дупето(камилата) та да я влачи докато смъртта ги раздели.Доволен?![]()
..
w0sh както винаги прав ! Оф незнам неам идея просто не пишете повече в тая тема няма смисъл детски постъпих и тва е ....Мерси че бяхте така отзивчиви но не е това начина
Явно просто ще трябва да я преглътна и да продъжла
Мерси на всички за милите отговори
![]()
De-Phazz - Anchorless
Може би,но го е срам да си каже :PПървоначално написано от MartyParty
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Същото, без т'ва за усещането. :ДПървоначално написано от w0sh
Гадно е..и наистина не и прилича на годините на въпросната мис...После иди вярвай, че приятелите не са просто предатели..Абе..тъпи кифли.
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Тя тая верно ли е на 20?
Все мислех, че е някаква 14-15 годишна пикла.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
offffffffff tuka g1mji ot gluposti....
bas hva6tam 4e tuka edin ne q poznava,ama trovite 6toto nali lape6kqi vi ak1l vi kazva 4e trqbva da narejdate.....
Kakto i da e....
Az ne kazvam 4e q poznavam koi znae kolko dobre,ama znam 4e ne e takava kakvato q predstavq6 ti !
P1k i moga da ti kaja 4e tq moje da izmisli desetki ne6ta koito ti dori i ne moje6 da se seti6 nqkoga...
Ako q poznava6 tolkvoa dobre kolkot predstavq6 sigurno znae6 4e pi6e pesni i bi trqbvalo da si 4ul nqkoq....P1k da ti kaja neinite pesni sa dobri...
t1i 4e tiho ve4e.....
tiq koito ne q poznavat da ne umuvat....!basi
Да бе, и аз т'ва викам - хората, които пишат песни са богоизбрани.
Има една песен за шкембето. Истинки терзания на влюбената душа.
Мда ... 1-во умнико ЗЕМИ ПОЛЗВАЙ КИРИЛИЦА !!!! 2-ро да наистина тя пише песни .... страшните песни със нейния диалект ! Аз като чух песните бях просто като поразен от гръм ! Чували ли сте рап със селски диалект ?Първоначално написано от pet_14
В смисъл то не е толкова лошо дори е доста забавно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да истина е че тя пише песни лошото е обаче ЕДНО че текста който тя казва че е пише самичка ... как да кажа .... ми да намерих го в разни вече издадени песни и в разни сайтчетаОоо да аз имам достатъчно свободно време за да търся МНОГО
пет_14 ще ти препоръчам 1 лек
завържи си дългата мазна косичка за някое дърво и се ОБЕСИ НА НЕЯ !!!!Ако искате мога да кача няколко песни във дата.бг да видим дали някой няма да си познае текста или музикатаКоято м/у другото също е крадена
Но да тя определено ползва "собствените" си неща
![]()
De-Phazz - Anchorless