.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Радвай се,че те цитира,а не я обиждай.Дано си достатъчно голям,за да разбереш защо казвам това.

taq e super tupa ligla i izpolzva6ka.... ama ne vsi4ki sa takiva.
    mn kofti 4e taka se e polu4ilo ama ne se qdosvai zaradi neq. ot razkaza ti se ubejkdavam 4e dori i ne si struva da se qdosva6 zaradi taq ...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Абе то и Радо Шишарката има песен за шопската салата, ама това не го прави гениална духовно извисена личност.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Там, където е сърцето...
    Изобщо не се учудвам че те копира, просто се загледай навън и ще видиш че повечето да не кажа всичките 12-14 годишни изглеждат по един и същи начин, държат се по един и същи начин - просто нямат нито собствено мнение нито нищо. Превърнали са се в безмозъчни клонинги, копиращи всяко нещо, с което могат да ги забележат....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    offffffffff tuka g1mji ot gluposti....
    bas hva6tam 4e tuka edin ne q poznava,ama trovite 6toto nali lape6kqi vi ak1l vi kazva 4e trqbva da narejdate.....
    Kakto i da e....
    Az ne kazvam 4e q poznavam koi znae kolko dobre,ama znam 4e ne e takava kakvato q predstavq6 ti !
    P1k i moga da ti kaja 4e tq moje da izmisli desetki ne6ta koito ti dori i ne moje6 da se seti6 nqkoga...
    Ako q poznava6 tolkvoa dobre kolkot predstavq6 sigurno znae6 4e pi6e pesni i bi trqbvalo da si 4ul nqkoq....P1k da ti kaja neinite pesni sa dobri...
    t1i 4e tiho ve4e.....
    tiq koito ne q poznavat da ne umuvat....! basi
    ти сега какво?адвокатстваш ли?Айде да се появи така обичаната алекс и да хварли малко светлина щом е членка на форума !!!Ще ми е безкрайно интересно как ще се развие темата в такъв случай

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Разбирам да е 14-16 годишна иди дойди някакси става ! Но тя е на 20 бе .... можели все още да не и е дошъл акъла???? Въпреки че тя е от някво пробито село то там надали има някой с акъл !!!
    БОБЧО ИМА АКЪЛ!
    НЕМА ГО ОБИЖДАШ, ЕЙ
    !

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Бой уе..!

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    PlD ;]
    колко странно,че темата е точно тук .. при любовните излияния

аватара на въпросното момиче подсказва откъде идва .. колата не ми допада xDD аз се чудя защо изобщо си се нагърбил с чуждите,в случая с нейните проблеми

no doubt-don't speak

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!

Аз като прочетох заглавието първо си помислих, че аз съм, сгафила нещо, защото и аз се казвам Александра
    За въпросното момиче..не я познавам.. и нямам правото да я обсъждам,а и според мен и ти не постъпи коректно като пусна темата тук..защото така може да се каже, че я изложи пред целия форум.. Можеше да го запазиш за себе си Но стореното,сторено. Щом това момиче се е държало така..то самото и поведение говори за нея..така че аз спирам до тук
    Пожелавам ти късмет в живота :P

Al3ksandra няма ли да напише нещо в нейна защита нека видим и нейната гледна точка!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Как да не се дразниш на глупави създания????????Алекс за

Та тази тема се отнася за едно от най-глупавите същества във този форум !!!Значи ника на тов въпросно момиченце е "Al3ksandra" тя е една от "изкупителните жертви на любовта" .... Или поне това казва когато се запознавате с нея ! Таа това въпросното момиче което е с Радомирски (иде реч селски) произход много ме отврати !Значи когато се запознах с нея тя бе "с разбито сърце нямаше приятели и т.н" ... Поговорих си с нея много време , опитах се да и бъда приятел обясних и много неща ! И какво да видя ? Всичките тези неща който тя сама неможеше да измисли в момента се появяват във коментари ОТ НЕЯ !!! Попринцип нямам нищо против нека ползва мой мисли , но НЕ ДА МЕ ЦИТИРА !!!! Тя буквално копира от скайп и поства тука !!!! А да още нещо когато уж бяхме големите дружки и тя имаше нужда от приятел аз я подкрепих и бях до нея когато имаше нужда ... Обаче момчето което харесваше и показало че може да имат нещо повече от приятелсвто и хоп вече приятел не и трябваше и ме блокна във скайп не си дига джи ес ем-а ..... Такива хора като теб Александра залужават да ви вкарат в газови камери !!! Просто за пореден път не само че приятелсвто между момче и момиче няма ами отгоре на всизко за пореден път разбирам хората колко са жалки , ограничени , егоистични , мърляви и самовлюбени създания !!!!!Просто съм отвратен от подрастващите и от начина на държание на "уж добрите хора" !!!Аз лично съжалявам че я познавах и че и бях приятел !!!!!!
    Да и аз съм съгласна с другите...и ти го казах..просто я з****.... Не й обръщай внимание..не го заслужава просто.... Това не е начина да я излагаш....

Град
    там където мечтите стават реалност
    Направо я пребихте?Поне става ли?Или е грозновата?Ей това ми е интересно,че от аватара забелязвам нещо гадно и подло в очите й,но това си е лично мнение,не я познавам,че да я коментирам.Ако трябва да коментирам постъпката...Ми лайнарска постъпка е това...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Al3ksandra няма ли да напише нещо в нейна защита нека видим и нейната гледна точка!

и аз чакам!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ами попринцип мисля че всеки 1 за който се пусне такава тема определено би писал в нея и би се защитил ? Може би бъркам де да знам ... Но явно в момента или няма кой да и каже какво да ми напише или е заминала на море както ми беше казала ... Но аз не целя да я излагам ами целя да покажа какви хора има и по форумите .... Просто да го имате в предвид защото вие може да сте от хората който да попаднат на нея и да стане нещо повече от това което аз преживях и да съжалявате по дълго и повече !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ами попринцип мисля че всеки 1 за който се пусне такава тема определено би писал в нея и би се защитил ? Може би бъркам де да знам ... Но явно в момента или няма кой да и каже какво да ми напише или е заминала на море както ми беше казала ... Но аз не целя да я излагам ами целя да покажа какви хора има и по форумите .... Просто да го имате в предвид защото вие може да сте от хората който да попаднат на нея и да стане нещо повече от това което аз преживях и да съжалявате по дълго и повече !!!!
    Браво на пич като теб!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Съмнявам се, че копира абсолютно всичко. Може да взема идеи от написаното ти в скайп, но това е за добро. До колкото мога да съдя по постовете й, тя винаги е подкрепяла и се е опитвала да помогне. Дали със свои съвети, с клиширани фрази или с изречения копирани от теб - няма голямо значение. Резултата е положителен.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не го приемай навътре.Не всички са като нея,има и добри момичета.

Град
    Всичките хора който съм познавал са били нещо подобно но с нея преля чашата и просто исках да го кажа поне тука може някой човек да се спаси от неините нокти !!! Ами чесно да ти кажа не вярвам да има добри момичета вече толкова лошо видях че просто не мога да го повярвам да има някое добро момиче !!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на babity
    И все пак аз не я виждам като чудовище. Всеки човек има правото на избор във всеки един аспект и тя е направила своя. Това, че тя е егоист или поне като такъв се е показала не значи, че е кой знае колко зла. Даже поведението и е... бих казала нормално, сравнено с поведението на повечето хора. Предстои ти да срещнеш още много такива хора, даже и по - лоши. Не те съдя, ти знаеш какво ми е мнението по въпроса. Ако още отсега си се отказал... незнам!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ехе, чак телефона й имаш...
    Какво се занимаваш с глупости...?Поне симпатична да беше.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Та тази тема се отнася за едно от най-глупавите същества във този форум !!!Значи ника на тов въпросно момиченце е "Al3ksandra" тя е една от "изкупителните жертви на любовта" .... Или поне това казва когато се запознавате с нея ! Таа това въпросното момиче което е с Радомирски (иде реч селски) произход много ме отврати !Значи когато се запознах с нея тя бе "с разбито сърце нямаше приятели и т.н" ... Поговорих си с нея много време , опитах се да и бъда приятел обясних и много неща ! И какво да видя ? Всичките тези неща който тя сама неможеше да измисли в момента се появяват във коментари ОТ НЕЯ !!! Попринцип нямам нищо против нека ползва мой мисли , но НЕ ДА МЕ ЦИТИРА !!!! Тя буквално копира от скайп и поства тука !!!! А да още нещо когато уж бяхме големите дружки и тя имаше нужда от приятел аз я подкрепих и бях до нея когато имаше нужда ... Обаче момчето което харесваше и показало че може да имат нещо повече от приятелсвто и хоп вече приятел не и трябваше и ме блокна във скайп не си дига джи ес ем-а ..... Такива хора като теб Александра залужават да ви вкарат в газови камери !!! Просто за пореден път не само че приятелсвто между момче и момиче няма ами отгоре на всизко за пореден път разбирам хората колко са жалки , ограничени , егоистични , мърляви и самовлюбени създания !!!!!Просто съм отвратен от подрастващите и от начина на държание на "уж добрите хора" !!!Аз лично съжалявам че я познавах и че и бях приятел !!!!!!
    ся кво ше се разплачиш ли ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Брат не се коси аз колко пъти съм помагал и накрая нищо от другата страна или обратното на мен са ми помагали пък аз после се провалям. стават такива неща.Човешко е да се греши.Най добре й прости и продължи напрет ако тя не е оценила помоща ти си е за нея какво да се прави стават такива неща понякога

Град
    Идиотка има защо да се напишеш така Поздравления ти спечели награда "най-тп коментар" Пф колко ми е писнало от такива жалки изказвания ! Спести си жалките безсмислени коментари и ходи си плачи кротко във ъгъла чопли си пъпките гали си мазната коса И НЕДЕЙ ПИШИ МАЛОУМНИ НЕПОТРЕБНИ КОМЕНТАРИ ВЪВ МОЙ ТЕМИ !!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Aбе някой каза,че трябва да се види и страната на момичето..аз отвсякъде си залагам,че момчето е право!
    И въпреки че съм момиче твърдя,че ние сме големи говеда.. Братле.,нема да се връзваш...след тази тема едва ли повече ще се налага да даваш акъл.

Град
    Sofia

Az bih se podraznila ujsno mnogo ako nqkoi po4ne da me kopira,puk i na vsi4koto otgore da me blokira v skype i da ne si vdiga telefona,sled kato sam i bila priqtelka i sam q uspokoqvla.Taq e ujsna.Ne si zaslujava da si trovi6 nervite.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си