- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да не се дразниш на глупави създания????????Алекс за теб
Радвай се,че те цитира,а не я обиждай.Дано си достатъчно голям,за да разбереш защо казвам това.
taq e super tupa ligla i izpolzva6ka.... ama ne vsi4ki sa takiva.
mn kofti 4e taka se e polu4ilo ama ne se qdosvai zaradi neq. ot razkaza ti se ubejkdavam 4e dori i ne si struva da se qdosva6 zaradi taq ...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Абе то и Радо Шишарката има песен за шопската салата, ама това не го прави гениална духовно извисена личност.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Изобщо не се учудвам че те копира, просто се загледай навън и ще видиш че повечето да не кажа всичките 12-14 годишни изглеждат по един и същи начин, държат се по един и същи начин - просто нямат нито собствено мнение нито нищо. Превърнали са се в безмозъчни клонинги, копиращи всяко нещо, с което могат да ги забележат....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ти сега какво?адвокатстваш ли?Айде да се появи така обичаната алекс и да хварли малко светлина щом е членка на форума !!!Ще ми е безкрайно интересно как ще се развие темата в такъв случайПървоначално написано от pet_14
БОБЧО ИМА АКЪЛ!Първоначално написано от Vichko0o
НЕМА ГО ОБИЖДАШ, ЕЙ!
![]()
Бой уе..!
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
колко странно,че темата е точно тук .. при любовните излияния![]()
![]()
![]()
аватара на въпросното момиче подсказва откъде идва .. колата не ми допада xDDаз се чудя защо изобщо си се нагърбил с чуждите,в случая с нейните проблеми
![]()
no doubt-don't speak
Здравей!
Аз като прочетох заглавието първо си помислих, че аз съм, сгафила нещо, защото и аз се казвам Александра![]()
За въпросното момиче..не я познавам.. и нямам правото да я обсъждам,а и според мен и ти не постъпи коректно като пусна темата тук..защото така може да се каже, че я изложи пред целия форум.. Можеше да го запазиш за себе сиНо стореното,сторено. Щом това момиче се е държало така..то самото и поведение говори за нея..така че аз спирам до тук
![]()
Пожелавам ти късмет в живота :P
Al3ksandra няма ли да напише нещо в нейна защита нека видим и нейната гледна точка!![]()
Да и аз съм съгласна с другите...и ти го казах..просто я з****....Първоначално написано от Vichko0o
Не й обръщай внимание..не го заслужава просто....
![]()
Това не е начина да я излагаш....
![]()
Направо я пребихте?Поне става ли?Или е грозновата?Ей това ми е интересно,че от аватара забелязвам нещо гадно и подло в очите й,но това си е лично мнение,не я познавам,че да я коментирам.Ако трябва да коментирам постъпката...Ми лайнарска постъпка е това...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от spensi
и аз чакам!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ами попринцип мисля че всеки 1 за който се пусне такава тема определено би писал в нея и би се защитил ? Може би бъркам де да знам ... Но явно в момента или няма кой да и каже какво да ми напише или е заминала на море както ми беше казала ... Но аз не целя да я излагам ами целя да покажа какви хора има и по форумите .... Просто да го имате в предвид защото вие може да сте от хората който да попаднат на нея и да стане нещо повече от това което аз преживях и да съжалявате по дълго и повече !!!!
De-Phazz - Anchorless
Браво на пич като теб!Първоначално написано от Vichko0o
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Съмнявам се, че копира абсолютно всичко. Може да взема идеи от написаното ти в скайп, но това е за добро. До колкото мога да съдя по постовете й, тя винаги е подкрепяла и се е опитвала да помогне. Дали със свои съвети, с клиширани фрази или с изречения копирани от теб - няма голямо значение. Резултата е положителен.
Не го приемай навътре.Не всички са като нея,има и добри момичета.
Всичките хора който съм познавал са били нещо подобно но с нея преля чашата и просто исках да го кажа поне тука може някой човек да се спаси от неините нокти !!! Ами чесно да ти кажа не вярвам да има добри момичета вече толкова лошо видях че просто не мога да го повярвам да има някое добро момиче !!!!!
De-Phazz - Anchorless
И все пак аз не я виждам като чудовище. Всеки човек има правото на избор във всеки един аспект и тя е направила своя. Това, че тя е егоист или поне като такъв се е показала не значи, че е кой знае колко зла. Даже поведението и е... бих казала нормално, сравнено с поведението на повечето хора. Предстои ти да срещнеш още много такива хора, даже и по - лоши. Не те съдя, ти знаеш какво ми е мнението по въпроса. Ако още отсега си се отказал... незнам!
Ехе, чак телефона й имаш...
Какво се занимаваш с глупости...?Поне симпатична да беше.
ся кво ше се разплачиш ли ?!Първоначално написано от Vichko0o
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Брат не се коси аз колко пъти съм помагал и накрая нищо от другата страна или обратното на мен са ми помагали пък аз после се провалям. стават такива неща.Човешко е да се греши.Най добре й прости и продължи напрет ако тя не е оценила помоща ти си е за нея какво да се прави стават такива неща понякогаПървоначално написано от Vichko0o
Идиотка има защо да се напишеш такаПоздравления ти спечели награда "най-тп коментар"
Пф колко ми е писнало от такива жалки изказвания ! Спести си жалките безсмислени коментари и ходи си плачи кротко във ъгъла чопли си пъпките гали си мазната коса И НЕДЕЙ ПИШИ МАЛОУМНИ НЕПОТРЕБНИ КОМЕНТАРИ ВЪВ МОЙ ТЕМИ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Aбе някой каза,че трябва да се види и страната на момичето..аз отвсякъде си залагам,че момчето е право!![]()
И въпреки че съм момиче твърдя,че ние сме големи говеда..Братле.,нема да се връзваш...след тази тема едва ли повече ще се налага да даваш акъл.
![]()
Az bih se podraznila ujsno mnogo ako nqkoi po4ne da me kopira,puk i na vsi4koto otgore da me blokira v skype i da ne si vdiga telefona,sled kato sam i bila priqtelka i sam q uspokoqvla.Taq e ujsna.Ne si zaslujava da si trovi6 nervite.Първоначално написано от Vichko0o