Как да не се дразниш на глупави създания????????Алекс за теб
Та тази тема се отнася за едно от най-глупавите същества във този форум !!!Значи ника на тов въпросно момиченце е "Al3ksandra" тя е една от "изкупителните жертви на любовта" .... Или поне това казва когато се запознавате с нея ! Таа това въпросното момиче което е с Радомирски (иде реч селски) произход много ме отврати !Значи когато се запознах с нея тя бе "с разбито сърце нямаше приятели и т.н" ... Поговорих си с нея много време , опитах се да и бъда приятел обясних и много неща ! И какво да видя ? Всичките тези неща който тя сама неможеше да измисли в момента се появяват във коментари ОТ НЕЯ !!! Попринцип нямам нищо против нека ползва мой мисли , но НЕ ДА МЕ ЦИТИРА !!!! Тя буквално копира от скайп и поства тука !!!! А да още нещо когато уж бяхме големите дружки и тя имаше нужда от приятел аз я подкрепих и бях до нея когато имаше нужда ... Обаче момчето което харесваше и показало че може да имат нещо повече от приятелсвто и хоп вече приятел не и трябваше и ме блокна във скайп не си дига джи ес ем-а ..... Такива хора като теб Александра залужават да ви вкарат в газови камери !!! Просто за пореден път не само че приятелсвто между момче и момиче няма ами отгоре на всизко за пореден път разбирам хората колко са жалки , ограничени , егоистични , мърляви и самовлюбени създания !!!!!Просто съм отвратен от подрастващите и от начина на държание на "уж добрите хора" !!!Аз лично съжалявам че я познавах и че и бях приятел !!!!!!