.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Не, че я защитавам, защото и на мен не ми е кой знае колко приятна, но постъпваш тъпо с тая тема. До колкото разбрах с тая твоята приятелка само по скайп сте си общували (с такова впечатление останах, но не съм сигурна), тогава какво толкова съпреживяваш всичко?! На всеки му се е случвало да бъде използван. Не е приятно. Но някак си не ми се вярва толкова много съвети да си й давал, че тя сега да ги копира във всяко свое мнение и на всичкото отгоре те да са свързани с дадената тема!!! И докато бяхте 'приятели' пак ли я обиждаше заради диалекта й??? И пак ли обиждаше творенията й?? Сигурна съм, че си й казвал, че ти харесват песните й и не си й споменавал за диалекта. На това му се вика лицемерие. И аз имам подобно преживяване с една бивша приятелка, но никога не съм отричала, че танцува хубаво, само защото вече не ми е приятелка!
    Пак повтарям - не я защитавам, но всичко това е лапешка работа! Сега вече сигурно се мислиш за спасител, който се опитва да отърве останалите форумци от лапите на това толкова лошо момиче!! Тцтц... И на всичко отгоре всички застават срещу нея, без дори да я познават повечето.... Много сте ми интересни!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Хмм Vichk0o0o0o просто искам да ти кажа едно голямо благодаря. Добре че се отдръпнах от теб. Личи си кой е лицемера... та знчи песните ми като ти ги пратих гласувах ти доверие и така нататък.. дадох ти ги, ти ми каза че били хубави ... а сега била съм "идиотка" , "лицемерка", "гад", с "диалект: и т.н., песните ми били fake o.O к'во още... о.О, "заблудена".. Ами добре, благодаря ти Но помни че ще го запомня всичкото това. А защо ли спрях да общувам с теб по скайп?.. Ми много просто, ти си знаеш защо.. Просто като гледам всичко това, направо ми се повръща... че ти имах някакво доверие. Ако ми бе истиски приятел или поне ме уваважаше, най-малкото нямаше да го правиш обществено достояние. По думите ти съдя че определено си целял да се позабавляваш..... Окей.

Особено грозно изглеждаш когато почнеш да нападаш всеки дето ме защити. НЕ се сърди бе, нищо лично просто да ти кажа.Това е всичко

П.П.
    На останалите коментарите слабо ме касаят, те не ме познават. Да ме оплюват, просто това е форум , нищо друго. И не си струва да му отдавам значение, сравнение със хубавите неща дето ми се случиха
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Аз съм напълно съгласна със deep. Човек смята друг човек за приятел, споделя му разни неща, радва се, че си е намерил някой приятел и си оплътнява приятно времето, след време същият този човек вече има други интереси и иска да продължи напред и... става неудобен за отсрещния и всичко, което е споделил се използва срещу него, независимо дали е за казване пред хора или не. Този спор не ме интересува, може и да не е постъпила момата много коректно, ама ако Vichko0o все още се чувства като жертва след това, което е изписал...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    yjas,iskam da se zapoznaq s teb
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Надявам се най-накрая да сте се разбрали и да е ясно кой ан кой и защо е сърдит..достатъчно спам направихме вече,не знам повече дали има смисъл да с еобсъжда това. Не взимам ничия страна!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    С кой от всички?
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    Там някъде :)
    Абе какво си губите времето..да си се оправят двамата и готово !!! Не е ничия работа да им обяснява кой с кфо е сбъркал ! Проблема си е лично техен.. Ничия страна не взимам :P

Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Абе какво си губите времето..да си се оправят двамата и готово !!! Не е ничия работа да им обяснява кой с кфо е сбъркал ! Проблема си е лично техен.. Ничия страна не взимам :P
    Еми и аз се чудя, ама след като ни намеси в техните отношения, какво да правим Всички разбрахме голямата трагедия на този лигльо. Можеше чисто и просто да й пише едно ЛС (след като тя го е блокирала в скайп) и да се разберат като бели хора. Ама не - трябваше целият форум да научи какъв герой е той, защото иска да ни предпази от нея! Ама Вичко, ехоуу, всеки си решава сам с кого да се сближи, с кого да си пише, с кого да общува! Какъв си ти, че казваш на целия форум, че тя била еди си каква и да не се занимават другите с нея?!

Град
    Там някъде :)
    Цитирай Първоначално написано от deep
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Еми и аз се чудя, ама след като ни намеси в техните отношения, какво да правим Всички разбрахме голямата трагедия на този лигльо. Можеше чисто и просто да й пише едно ЛС (след като тя го е блокирала в скайп) и да се разберат като бели хора. Ама не - трябваше целият форум да научи какъв герой е той, защото иска да ни предпази от нея! Ама Вичко, ехоуу, всеки си решава сам с кого да се сближи, с кого да си пише, с кого да общува! Какъв си ти, че казваш на целия форум, че тя била еди си каква и да не се занимават другите с нея?!
    Еми сигурно щото се дразни,че тя не му обръща внимание..ддз ! Това човека е много странно животно..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    За пореден път се обеждавам че има хора който не четата ами проооооосто пишат ! Браво Алекс се сети да пише но аз така и все не разбирам какво сбърках ? Както и да е .... Диип аз не съм лицемер !!! Когато бяхме уж приятели ми харесваха и песните и начина и на говорене беше сладко и ме кефеше но това е поради факта че тя ми беше УЖ приятелка ! Алекс когато говориш така миличко и сладичко не излизаш толкова невинна колко искаш Просто "ти си знаеш" прикрива истинската причина която те накара да се одръпнеш от мене която и аз незнам каква е ... Да писах на предишни страници (както разбирасе повечето не са прочели мойте всички постове) че темата е изблик на нерви и на детски прояви но всъщтност като се позамисля темата си я бива и то има защо ! Нито съм герй нито съм нищо и аз имам право да пиша каквото искам за който искам въпроса е дали това което ще напиша е лъжа ! Ако е лъжа нека тя да напише кое от цялата работа е лъжа ... Държанието ми с нея ли ? Начина по който дори и да спях тя да ми прати смс и аз ставам веднага и идвам да и правя компания ли ? А да когато си харесваше някъв си я подкрепях и благодарение на мене направи крачката та ся "хубавите" нщеа и дойдоха .... Мда като цяло аз съм лицемерния гаден нещастник който обръща гръб !!!! Алекс щом толкова много те нараних защо така и не ми каза как съм го направил ? А Диип аз незнам какво е ЛС та не и написах поне 10 не и звъннах 50 пъти на джи ес ем-а и не писах от 10 различни скайпа само защото НЕ МИ ПУКАШЕ ЗА НЕЯ !!! Ако не ми пукаше дали щях да си правя труда дори и да пускам тази тема ? Ето сега тя е онлайн и и пратих лично съобшение но разбира се пак няма отговор ?!?!?! Да Алекс пукаше ми за тебе и то много докато не реши че вече не ти трябвам найстина ми харесваше да имам приятел като теб но за пореден път се убедих че просто колкото и добър да си към един човек той винаги ще намери начин да те зае*е ...
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Хмм Vichk0o0o0o просто искам да ти кажа едно голямо благодаря. Добре че се отдръпнах от теб. Личи си кой е лицемера... та знчи песните ми като ти ги пратих гласувах ти доверие и така нататък.. дадох ти ги, ти ми каза че били хубави ... а сега била съм "идиотка" , "лицемерка", "гад", с "диалект: и т.н., песните ми били fake o.O к'во още... о.О, "заблудена".. Ами добре, благодаря ти Но помни че ще го запомня всичкото това. А защо ли спрях да общувам с теб по скайп?.. Ми много просто, ти си знаеш защо.. Просто като гледам всичко това, направо ми се повръща... че ти имах някакво доверие. Ако ми бе истиски приятел или поне ме уваважаше, най-малкото нямаше да го правиш обществено достояние. По думите ти съдя че определено си целял да се позабавляваш..... Окей.

Особено грозно изглеждаш когато почнеш да нападаш всеки дето ме защити. НЕ се сърди бе, нищо лично просто да ти кажа.Това е всичко

П.П.
    На останалите коментарите слабо ме касаят, те не ме познават. Да ме оплюват, просто това е форум , нищо друго. И не си струва да му отдавам значение, сравнение със хубавите неща дето ми се случиха

по дявоилите той те е измъкнал от 4ерната дупка,а ти си спряла да говориш с него,когато си срещнала друг??? аре детски работи,извинявай ама 4овека е 4овек,а ти май не !!! нищо ли4но! ПОРАСНИ!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Не бе нека в смисъл щом толкова съм я наранил с начина си на държание и дори не заслужавам едно Лично Съобщение КАКВО СЪМ НАПРАВИЛ ЛОШО да нека се държи така с мен заслужавам си го аз и дадох показах и казах всичко от което имаше нужда и когато имаше нужда и нека сега така ок все пак благодаря !!!
    De-Phazz - Anchorless

е браво ве хора доволни ли сме сега оплюхме момичето незнам за какво му е толкоз полно на Vickko0o за едно приятелство по скайп.
    Приятел казах ти продължавай на пред и това е какво било,било

Голям фен Аватара на Remini
    Ти си бил голям дечко
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Ако питате мен,крайно време или да си обърнете гръб завинаги,или да заровите томахавките...
    Вичко твърдиш че си уважавал това момиче адски много,ами окей щом е така...мислиш ли че е нормално сега да си вадите кирливите ризи пред толкова много хора...,макар и те да са от интернет пространството?!
    Ето момичето ти даде някакъв отговор,но ти не си доволен...,ами окей потърси я и поговорете очи в очи...тук в този форум едва ли ще разбереш точно това което те интересува...
    Казваш че тя не ти отговаря,отбягва те и нежелае контакт с теб...Ами добре запази достойнство и се отдръпни...,защо трябва да я оплюваш и да продълваваш да я търсиш и да се унижаваш...Като неиска - неиска - здраве да е! Вдигаш главата и продължаваш напред!
    Не се оставяй да бъдеш заслепен от ярост и злоба...постъпката ти е кофти и смешна...спри се!Сам ще се питаш след време и ще се чудиш на себе си защо си постъпил толкова детски...
    Пожелавам ти успех и дано да срещнеш човек с твоите разбирания...,но повярвай ми това не е начин да си разрешиш личните отношения с някои...те затова са \"лични\",за да си останат мевду вас! Успех!!!
    A qui

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    С кой от всички?
    s avtora,no,ako iska6 neka da se zapoznaem
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

x
    аь ус ефь пьтнсше

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Безпочвени обвинения от 2-те страни. Интересно. поне дайте някой факт,за да отсъдим кой прав, кой крив.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Безпочвени обвинения от 2-те страни. Интересно. поне дайте някой факт,за да отсъдим кой прав, кой крив.
    И двамата не са цвете за мирисане. Имат си трески за дялане. Ако момичето не го е отблъснало така, изведнъж (или поне така твърди авторът) и ако той не беше реагирал толкова пресилено изобщо нямаше да се стига до такива сеири тука. Няма крив и няма прав, и двамата са си виновни!

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    offffffffff tuka g1mji ot gluposti....
    bas hva6tam 4e tuka edin ne q poznava,ama trovite 6toto nali lape6kqi vi ak1l vi kazva 4e trqbva da narejdate.....
    Kakto i da e....
    Az ne kazvam 4e q poznavam koi znae kolko dobre,ama znam 4e ne e takava kakvato q predstavq6 ti !
    P1k i moga da ti kaja 4e tq moje da izmisli desetki ne6ta koito ti dori i ne moje6 da se seti6 nqkoga...
    Ako q poznava6 tolkvoa dobre kolkot predstavq6 sigurno znae6 4e pi6e pesni i bi trqbvalo da si 4ul nqkoq....P1k da ti kaja neinite pesni sa dobri...
    t1i 4e tiho ve4e.....
    tiq koito ne q poznavat da ne umuvat....! basi
    Мда ... 1-во умнико ЗЕМИ ПОЛЗВАЙ КИРИЛИЦА !!!! 2-ро да наистина тя пише песни .... страшните песни със нейния диалект ! Аз като чух песните бях просто като поразен от гръм ! Чували ли сте рап със селски диалект ?
    В смисъл то не е толкова лошо дори е доста забавно
    Да истина е че тя пише песни лошото е обаче ЕДНО че текста който тя казва че е пише самичка ... как да кажа .... ми да намерих го в разни вече издадени песни и в разни сайтчета Ооо да аз имам достатъчно свободно време за да търся МНОГО пет_14 ще ти препоръчам 1 лек
    завържи си дългата мазна косичка за някое дърво и се ОБЕСИ НА НЕЯ !!!!Ако искате мога да кача няколко песни във дата.бг да видим дали някой няма да си познае текста или музиката Която м/у другото също е крадена Но да тя определено ползва "собствените" си неща
    1-vo ne pi6a na kirilica 6toto nqma....qvno ne si 4el vsi4kite mi postove 4e da razbere6....v zala s1m i tuka nqma.....
    2-ro kosata mi bila mazna veselqk.....nqma da komentiram,tq ko be6e mazna az nqma6e da q d1rja,ama kakto i da e.....
    3-to mmm ne znaeh 4e e izpolzvala textove ot drugi pesni.....6ans....
    iiii kat za posledno 4ao ot men
    are jivi i zdravi.....
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И двамата не са цвете за мирисане. Имат си трески за дялане. Ако момичето не го е отблъснало така, изведнъж (или поне така твърди авторът) и ако той не беше реагирал толкова пресилено изобщо нямаше да се стига до такива сеири тука. Няма крив и няма прав, и двамата са си виновни!
    wosh kakto vinagi prav.....
    tva e to istinata.....
    +1

Споко ще я затворим в обществен кенеф с диво прасе,после ще я одерем,ще я насолим във всеки смисъл на този израз,ще накараме 20 човека да се прицелят в нея с арбалети и къртечници.После ще я вържем за гъза на някоя камила в средата на пустинята Сахара и ще я тупнем леко по дупето(камилата) та да я влачи докато смъртта ги раздели.Доволен?
    ......

защо не отидете на брачен консултант ?

сега сериозно сaбeрете се двамaтa и поговорете.явно има кaкво да си кажете

Град
    не е установено още :]]
    ама я верно не й се тормози толко на тая
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    За пореден път се обеждавам че има хора който не четата ами проооооосто пишат ! Браво Алекс се сети да пише но аз така и все не разбирам какво сбърках ? Както и да е .... Диип аз не съм лицемер !!! Когато бяхме уж приятели ми харесваха и песните и начина и на говорене беше сладко и ме кефеше но това е поради факта че тя ми беше УЖ приятелка ! Алекс когато говориш така миличко и сладичко не излизаш толкова невинна колко искаш Просто "ти си знаеш" прикрива истинската причина която те накара да се одръпнеш от мене която и аз незнам каква е ... Да писах на предишни страници (както разбирасе повечето не са прочели мойте всички постове) че темата е изблик на нерви и на детски прояви но всъщтност като се позамисля темата си я бива и то има защо ! Нито съм герй нито съм нищо и аз имам право да пиша каквото искам за който искам въпроса е дали това което ще напиша е лъжа ! Ако е лъжа нека тя да напише кое от цялата работа е лъжа ... Държанието ми с нея ли ? Начина по който дори и да спях тя да ми прати смс и аз ставам веднага и идвам да и правя компания ли ? А да когато си харесваше някъв си я подкрепях и благодарение на мене направи крачката та ся "хубавите" нщеа и дойдоха .... Мда като цяло аз съм лицемерния гаден нещастник който обръща гръб !!!! Алекс щом толкова много те нараних защо така и не ми каза как съм го направил ? А Диип аз незнам какво е ЛС та не и написах поне 10 не и звъннах 50 пъти на джи ес ем-а и не писах от 10 различни скайпа само защото НЕ МИ ПУКАШЕ ЗА НЕЯ !!! Ако не ми пукаше дали щях да си правя труда дори и да пускам тази тема ? Ето сега тя е онлайн и и пратих лично съобшение но разбира се пак няма отговор ?!?!?! Да Алекс пукаше ми за тебе и то много докато не реши че вече не ти трябвам найстина ми харесваше да имам приятел като теб но за пореден път се убедих че просто колкото и добър да си към един човек той винаги ще намери начин да те зае*е ...
    На теб май вярно много ти е пукало...С какво толкова се привърва към това момиче?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си