.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    За пореден път се обеждавам че има хора който не четата ами проооооосто пишат ! Браво Алекс се сети да пише но аз така и все не разбирам какво сбърках ? Както и да е .... Диип аз не съм лицемер !!! Когато бяхме уж приятели ми харесваха и песните и начина и на говорене беше сладко и ме кефеше но това е поради факта че тя ми беше УЖ приятелка ! Алекс когато говориш така миличко и сладичко не излизаш толкова невинна колко искаш Просто "ти си знаеш" прикрива истинската причина която те накара да се одръпнеш от мене която и аз незнам каква е ... Да писах на предишни страници (както разбирасе повечето не са прочели мойте всички постове) че темата е изблик на нерви и на детски прояви но всъщтност като се позамисля темата си я бива и то има защо ! Нито съм герй нито съм нищо и аз имам право да пиша каквото искам за който искам въпроса е дали това което ще напиша е лъжа ! Ако е лъжа нека тя да напише кое от цялата работа е лъжа ... Държанието ми с нея ли ? Начина по който дори и да спях тя да ми прати смс и аз ставам веднага и идвам да и правя компания ли ? А да когато си харесваше някъв си я подкрепях и благодарение на мене направи крачката та ся "хубавите" нщеа и дойдоха .... Мда като цяло аз съм лицемерния гаден нещастник който обръща гръб !!!! Алекс щом толкова много те нараних защо така и не ми каза как съм го направил ? А Диип аз незнам какво е ЛС та не и написах поне 10 не и звъннах 50 пъти на джи ес ем-а и не писах от 10 различни скайпа само защото НЕ МИ ПУКАШЕ ЗА НЕЯ !!! Ако не ми пукаше дали щях да си правя труда дори и да пускам тази тема ? Ето сега тя е онлайн и и пратих лично съобшение но разбира се пак няма отговор ?!?!?! Да Алекс пукаше ми за тебе и то много докато не реши че вече не ти трябвам найстина ми харесваше да имам приятел като теб но за пореден път се убедих че просто колкото и добър да си към един човек той винаги ще намери начин да те зае*е ...
    На теб май вярно много ти е пукало...С какво толкова се привърва към това момиче?
    Пукаше ми да щото тя показа точно това което аз търсех !!!!!! Но за жалост показа и това от което ме беше страх Такаче .... абе както ида е уж я преживях пък да видиме дали наистина съм я преживял
    De-Phazz - Anchorless

от поста й съдя че не е особено умна...

а от твоите постове съдя че си мн озлобен, щом гледаш да обидиш всеки с по различно мнение... или поне да ги обориш.

пп: няма нужда да спориш с мен.............. освен ако искаш да потвърдиш мнението ми

пп2: дано наистина да си я преживял... тея интернет приятелства са тъпа работа. не е ли по-добре да излезеш с приятели от твоя град... вместо да висиш пред компютъра по цели нощи заради единият разговор?

Не съм очаквала точно ти да пуснеш подобна тема, не съм очаквала и да продължиш да се заяждаш с мацката. Щом те дразни я игнорирай. Лесно и просто, няма смисъл да се джафкате тук, грозно е. Още по-тъпанарското е, че всички я нападнаха.

Град
    РЮАР
    hxAHxhAHxhAxA тоя винаги ми е смешен като му чета темите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си