За пореден път се обеждавам че има хора който не четата ами проооооосто пишат ! Браво Алекс се сети да пише но аз така и все не разбирам какво сбърках ? Както и да е .... Диип аз не съм лицемер !!! Когато бяхме уж приятели ми харесваха и песните и начина и на говорене беше сладко и ме кефеше но това е поради факта че тя ми беше УЖ приятелка ! Алекс когато говориш така миличко и сладичко не излизаш толкова невинна колко искаш

Просто "ти си знаеш" прикрива истинската причина която те накара да се одръпнеш от мене която и аз незнам каква е ... Да писах на предишни страници (както разбирасе повечето не са прочели мойте всички постове) че темата е изблик на нерви и на детски прояви но всъщтност като се позамисля темата си я бива и то има защо ! Нито съм герй нито съм нищо и аз имам право да пиша каквото искам за който искам въпроса е дали това което ще напиша е лъжа ! Ако е лъжа нека тя да напише кое от цялата работа е лъжа ... Държанието ми с нея ли ? Начина по който дори и да спях тя да ми прати смс и аз ставам веднага и идвам да и правя компания ли ? А да когато си харесваше някъв си я подкрепях и благодарение на мене направи крачката та ся "хубавите" нщеа и дойдоха .... Мда като цяло аз съм лицемерния гаден нещастник който обръща гръб !!!! Алекс щом толкова много те нараних защо така и не ми каза как съм го направил ? А Диип аз незнам какво е ЛС та не и написах поне 10 не и звъннах 50 пъти на джи ес ем-а и не писах от 10 различни скайпа само защото НЕ МИ ПУКАШЕ ЗА НЕЯ !!! Ако не ми пукаше дали щях да си правя труда дори и да пускам тази тема ? Ето сега тя е онлайн и и пратих лично съобшение но разбира се пак няма отговор ?!?!?! Да Алекс пукаше ми за тебе и то много докато не реши че вече не ти трябвам найстина ми харесваше да имам приятел като теб но за пореден път се убедих че просто колкото и добър да си към един човек той винаги ще намери начин да те зае*е ...