Не, че я защитавам, защото и на мен не ми е кой знае колко приятна, но постъпваш тъпо с тая тема. До колкото разбрах с тая твоята приятелка само по скайп сте си общували (с такова впечатление останах, но не съм сигурна), тогава какво толкова съпреживяваш всичко?! На всеки му се е случвало да бъде използван. Не е приятно. Но някак си не ми се вярва толкова много съвети да си й давал, че тя сега да ги копира във всяко свое мнение и на всичкото отгоре те да са свързани с дадената тема!!! И докато бяхте 'приятели' пак ли я обиждаше заради диалекта й??? И пак ли обиждаше творенията й?? Сигурна съм, че си й казвал, че ти харесват песните й и не си й споменавал за диалекта. На това му се вика лицемерие. И аз имам подобно преживяване с една бивша приятелка, но никога не съм отричала, че танцува хубаво, само защото вече не ми е приятелка!
Пак повтарям - не я защитавам, но всичко това е лапешка работа! Сега вече сигурно се мислиш за спасител, който се опитва да отърве останалите форумци от лапите на това толкова лошо момиче!! Тцтц... И на всичко отгоре всички застават срещу нея, без дори да я познават повечето.... Много сте ми интересни!