- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки или по-големи от вас?
Znam 4e e malko tap vaprosa,no iskah da popitam prosto.Mom4eta i Momi4eta kakvi pove4e haresvate(za gadje govora) po-malki ili po-golemi ot vas!?![]()
![]()
-Sry ako ima o6te takiva temi**
т.7
krem4et0
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
по-големи
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
По-големи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
казва се по-голЕми не по-голЯми![]()
аз харесвам по-големи или понее колкото мен, в никакъв случай по-малки
По-големи естествено![]()
по-големи и наборки ..... малките лапета ми са тъпи...
що бе някои лапета стават на работа![]()
ама и аз съм за големи де.. 1-2-3 годинки най-много
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
по големи или като мен (ама аз принципно не харесвам никой)
има ли значение,важен е какъв е самия човек![]()
по-големи....не съм педофил ... засега не съм открила да ме влекът малки,сладки дечица то сексуално гледна точка ...ама пък знае ли се всякакви ги има![]()
Винаги до сега съм си мислила,че по ме кефи с по-големи момчета..но предполагам просто съм се водела па някакви стандарти .. Моето момче е с почти година по-малък ...И ужасно си ме кефи .. Всичко е много по различно .. И връзката ни не се крепи само на секса както е с при по-големите момчета ..
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
са да не отиваме разбирасе в педофилия..![]()
![]()
![]()
![]()
ама зависи от човека.принципно бих харесал и с 1-2 год по малка,но най -важното е да ми харесва като човек
По-голЯми![]()
и аз съм за по-голЯми![]()
So free
по-големи,но разлика не повече от 2 години![]()
Женско съм и харесвам по-големи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
малки или големи ракии
ае дай от големите водки и ни са и*аай...![]()
Ако искаш да вървиш по- "модата" (поне такива впечатления имам) с по-големи.Ако ли не както ти дойдеПървоначално написано от malka_diva4ka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
mi kolkoto mene za nai dobre ama moje i +2/3 godini nai mnogobe to si zavisi ot 4oveka...
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
axax po malki ama ne s 141241 godini ami s 1,2 az sum 10ti klas... ( a i kato se ima predvid dne6nite osmoklasni4ki kakfi sa :P )