- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки или по-големи от вас?
Я елате пиленца при баткооооооооооооооооооооо оо да ви пее сладко сладко :P Еи мноу ви са кефя тука бреееееееее ше ви изям ей![]()
![]()
![]()
Ако искате по-голЯми във всеки смисъл моля пишетеще ви обърна внимание на всички ви
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
[b]НЕ Е ВАЖНО НА КОЛКО ГОДИНИ СИ/Е. ВАЖНОТО Е КВО ИМА/Ш В ГЛАВАТА!!!!!!!!!! [/b]
хххммм тази тема ми стана любопитна ако изключим 1 момиче което казжаше,че гаджето и е по-малък от нея всички останали са за по-големите батковци.Хайде сега ако може аз да задам няколко въпроса?Колко по-големи-1-2-3-4 години оли пък от 10 нагоре?Срещал съм момиче на 15год. да ходи с 24годишен.Какво мислите за тези връзки и най-важното нормални ли са те?
Ми и по-малки и по-големи, като при по-малките разликата трябва да е евентуално годинка не повече, а за по-големите - максимум до три години.Смятам, че в тийн възрастта разликата е далеч по- осезателна, примерно ако си влюбена в някой 10 години по-голям, а си на 15... все още си един вид дете, а той - мъж с работа и отговорности.А пък когато ти си на 25 а той на 35 - еми не е толкова фрапиращо според мен.![]()
чувствам се гарнофилка (или както там беше). е, имала съм само 2 приятеля д о с е г а (единия на 19, другия на 16), обаче постоянно си харесвам я на 19, я на 20, последно на 22...
добре че имам някви задръжки та нищо не казвам и не показвам.. ама искам да си харесам някой на моя възрастпочвам да се чувствам ненормална вече
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ЪъМии...ут 2 до 5/6 гудинИ п0-г0л3мИ...Първоначално написано от malka_diva4ka
![]()
По Големи , аз просто не мога да приема вариант в който да ходя с някой по малък от мен
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Като бях на 15-16,харесвах момичета по на 17-18-19,бяха секси и можехме да си говорим като хора.
Сега като съм на 19 ми харесват всякакви от 15 до 35![]()
![]()
![]()
Да е секси,да радва окото и душата,годините нямат значение.Особено предпочитам 16-19 годишни,другото влизат в града изключения,най-голямото момиче с което съм флиртувал беше на 27 ииии,не ме възбуждаше особено![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Зависи от човека .. ама по принцип по-големи![]()
No, no more sorrow!
I’ve paid for your mistakes!
Your… time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
за момиче е глупаво да ходи с по-малко момче.. най-малкото защото момчетата се развиват по-бавно и когато са на една възраст.. не си приличат особено по разбирания..
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
s1sigyrn0st po - golemi :D:D:D
What if I need you baby,would you even try to save me,
or would you find some lame excuse to never be true... [music]
{{}}
po golemimoje i na moqta vazrast ama mnogo rqdko
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
По-големиСега като се замисля не съм ходила с момче колкото мен пък какво остава за по-малък
![]()
+ 1Първоначално написано от Rosenrot_f
Po-golqmi razbira se!
аз съм педофилка и оби4ам малки мом4енца![]()
Еми на една възраст но ако и някоя по-голяма ми дойде ако ми се помоли ще я прасна!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
За гадже по-малка от мен с една, две до три години.
♠ The Nuts! ♥
Момиче съм.. харесвам по-големи естествено.. не съм ходила с по-малък никога.. той няма да има на какво да ме научи все пак![]()
Аз съм на 20 и съм супер смотан,но не ми личи,би ли тръгнала с менПървоначално написано от i hate you but i love you
![]()
много си арна, иначе и аз такаПървоначално написано от anincety_f
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
po golemi.. pone s 2 godini..ne bih napravila greshkata da tragna pak s nabor...s 3 ili 4 ve4e mi e mnojko..no ve4e sam si namerila perfektnoto mom4e
![]()
И малки и големи-всички секс искат, дори на малките повече, може би...Така, че мит е това за батковците и малките, невинни девойки дето се лъжат лесно...
Предпочитам по-големи от мен, това ще е някъде, докато стана на 18 може би, не знам...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone