- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки или по-големи от вас?
Юху, баща ми да ти го предложа, напълно отговаря на критериите ти.Първоначално написано от rocking_time
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми ..имаше една приказка преди време"Господ по акъл ги събира"..,ако се водим по-тва на мен един 10-годишен тамън шш ми пасне..
иначе с какъвто си допадна..харесвала съм и по-малки,и по-големи..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Айде, още една кандидатка.Този път, ще те офертирам с брат ми.Първоначално написано от gangstata
![]()
ако цъка Ю Ги О и цепи на покемон ,значи е мой форевър..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
И по кеч се увлича, мисли се за по-малкият брат на Джон Сина...Първоначално написано от gangstata
![]()
оо йеЪ..ш сме щастливи заедно..и шш си папкаме Жели Бон..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
По-големи
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
По-гомеми мн ясно!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
По-големи,и все пак зависи от акъла - има някои наборници,които разсъждават като дооста по-големи,има и някои по-големи от мен които разсъждават като малки .. бе,ако намерим общ език и протече химия м/у нас възрастта няма значение![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Много ясно,че по-големи...![]()
Винаги си падам по много по-големи, ама какво да се прави сега, такава съм си![]()
Memento moriendum esse!
Мии аз лично (колкото и тъпо да звучии) съм си казала: момче по-ниско от 177см ии ако не е с минимум 1год. по-голям от мен НЕ СЕ ЗАХВАЩАМ!![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
То пък аз си казах, че с момче, с което имаме повече от 5 години разлика няма да се захвана, ама нейсе, не се получиПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Предпо4итам по-големи, оба4е съм ходила и с по-малък от мен.Вси4ко зависи от 4овека.Има някои , които на възраст са големи, оба4е си остават де4ковци завинаги.
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Абее то кфото е писано да стане ше стане!Първоначално написано от ThunderGoddess
Ии може би ше се появи някой дет е точно противоположното на тфа дет аз искаам ии така ше ми грабнее .. сърцето
чее няма да знам на кой свят съм!
![]()
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Да, така е. Аз определено заебавам изискванията вече - каквото ми хареса, земам го, това е![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
На 100%Първоначално написано от ThunderGoddess
![]()
Харасвам наборки... може и 1 год по големички пак не е лошо![]()
!!! Иначе до 2 год по малки от мене маХ !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Определено по-големи,но ако бях момче може би щях да си падам и по по-малки..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()