- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки или по-големи от вас?
о,хора,дано да се шегуватеПървоначално написано от rocking_time
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
По-големи много по-зрели са ,до 15-16 год момчетата повечето не казвам всички , всичко опира до секс и не са готови за сериозна връзка.
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
те 14 годишните момичета са по развити...Първоначално написано от Софинка
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хехе, не сега ги гаджосвам и тъкмо си размениха скайпчетата.Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
И моя тати нямаше катинарче, сега погрозня.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е ест по големи от менмомиче съм все пак ...
трябва да е поне с 2 години по=голям , защото все пак съм на 14 а връсниците ми момчета са още с лапешки ъкул.. дори нямам тема на разговор с тях...![]()
Предпочитам да има едно 2-3-4 години повече...
Po-golqmki mnogo qsno momchenca. :P
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
по-големи много ясно ...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
imala sum za gadje i po-malko mom4e...no razlikata e ujasno golqma kogato mom4eto e po-golqmo....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Bъпросa е много относителен. Хора на всякакви възрасти, но и с различни характери и нрави. Сигурен съм че всеки от вас познава поне 2-ма човека по-големи от тях с мислене и държание тип "Аз съм на пеет". А има и младуци надраснали тия неща. ;]
По-големи,по простата причина,че са по развити и знаят какво искат.Но ако бях момче бих бил с некоя по-малка
ами ... то чувствата не познават години. Последното момче , с което бях беше с ... няма да казвам колко години по-малък от мен. :P Е ... той ме накара да се чувствам прекрасно. В крайна сметка това за мен е най-важното - как се чувстваш в компания на този човек, годините нямат абсолютно никакво значениеПървоначално написано от malka_diva4ka
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Лулз...Първоначално написано от Есенен_Ден
Приятелката ми е доста по-голяма от мен ;0
максимум 3-4 години по-големи от мен
Аз винаги съм харесвала по-големи от мен.. момчетата по-бавно се развиват и на моята възраст са мн зле![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Момиче съм и съм твърдо за по-големите момчета. Не мога да си се представя с едно 15 годишно пишлеме, още неориентирано в живота...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
2-3 godini po-golemi ot men![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Попринцип си падам по по големите от мен но наистина всичко зависи от момчето .. Ако е с 1-2 години по малък от мен обаче не се държи като малко дете и изглежда по зряло .. не мисля че има проблем![]()
Вс!4к0 иDва, За Da сИ 0т!де [ ! ]