.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146
    ami "lubovta" kogato doide ne pita dali e po-maluk ili po-golqm
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Za mene nqma zna4enie..smisyl malki ..golemi ..vajnoto e da sa gotini ..e est 4e nqma da hodq s nqkoe pyrvola4e ili s nqkoi dyrtak imam predvid nqkoi s edna dve godini po golqm ili malyk
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Повече от фен
    Наборки или +-1 година разлика Иначе не е изключено и да ми извънредни случаи
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Lestat357
    Guest
    Зависи. Бил съм и с доста по-голяма, ноо.. кофти е да печели 5 пъти повече от теб, хаха. Освен това, ако имаме повече от 6-7 години разлика в нейна полза тя вече ще мисли за семейство и сериозно съжителство, стъпка която не бих предприел току-така. С няколко години – защо не. По-малка също, ноо.. имам вече доста резерви и там. Разлика до 3 години (независимо посоката) би била перфектна. А за любовта – успех в чакането.>

po golemii
    priqtelq mi e na 21 az sam na 13
    Обичам Андриан

по-големи или да са на моята възраст

Град
    Пловдив
    ей ся по каталог ше си избирате

Няма значение зависи от момчето ако не му личи и на външен вид и на държание че е по малък кво се бърка

Цитирай Първоначално написано от baby2009
    po golemii
    priqtelq mi e na 21 az sam na 13
    Явно е много зле ,че не може да си хване по-голямо гадже
    Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от anincety_f
    По-голЯми
    много си арна, иначе и аз така

мерси мноооооогоооо

На мойта възраст или по-големи с 1-2 години.

Момиче съм .. нормално е по-големи от мен .. макар че е имало преди доста време и момче което било 1-2 месеца по-малко от мен което да харесвам ... ауу да не говорим за един мега секси готин невероятно красив и привлекателен 5-6 годишен пич който видях вчера в автобуса леле влюбох се направо по красиво момченце наистина не бях виждала
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Адски много си падам по загорели, напомпани, изискани, забавни, сексапилни десет годишни индивиди, с бейзболни шапки на ЦСКА
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ами по по-големи, по простата причина, че съм на 14... Ясно е защо не харесвам по-малки. Иначе след години ще имат значение само другите критерии, важното за мен е да се спазват най-важните от тях, а със сигурност никое 12-13 годишно момче не ги спазва.

Град
    Долината На Идиотщината
    ми няма значение зависи от човека

Град
    Сливница
    по-големи задължително

emi az sam momi4e i predpo4itam priqtelqt mi da e po golqm ot men,no neka da ne zabravqme 4e tova e vapros na harakter i na vkus
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

и аз по-големи,ама всички тука по-големи,по-големи.Ми тва значи че по-големите тряа харесат вас а сте по-малки.Може и те да харесват по-големи съвсем го оплесках обяснението
    Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!

Фен
    Град
    Казанлък
    По-големи естествено ....!!

Град
    in the this universe
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Винаги до сега съм си мислила,че по ме кефи с по-големи момчета..но предполагам просто съм се водела па някакви стандарти .. Моето момче е с почти година по-малък ... И ужасно си ме кефи .. Всичко е много по различно .. И връзката ни не се крепи само на секса както е с при по-големите момчета ..

По-голям
    Като моя :P
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София
    По-големи.
    Don't tell me what I can or can't do !

по-големи :P
    Sex,drugs and rock and roll
    Speed,weed and birth control
    life's a bitch and then u die
    So fuck tha world
    And lets get high

Град
    в мазето ;dd
    малко по-големи или колкото мен ама те някой момчета на моята възраст са простооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си