- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки или по-големи от вас?
ami "lubovta" kogato doide ne pita dali e po-maluk ili po-golqm![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
Za mene nqma zna4enie..smisyl malki ..golemi ..vajnoto e da sa gotini ..e est 4e nqma da hodq s nqkoe pyrvola4e ili s nqkoi dyrtak![]()
imam predvid nqkoi s edna dve godini po golqm ili malyk
![]()
NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!
Наборки или +-1 година разликаИначе не е изключено и да ми извънредни случаи
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Зависи. Бил съм и с доста по-голяма, ноо.. кофти е да печели 5 пъти повече от теб, хаха. Освен това, ако имаме повече от 6-7 години разлика в нейна полза тя вече ще мисли за семейство и сериозно съжителство, стъпка която не бих предприел току-така. С няколко години – защо не. По-малка също, ноо.. имам вече доста резерви и там. Разлика до 3 години (независимо посоката) би била перфектна. А за любовта – успех в чакането.>
po golemii
priqtelq mi e na 21 az sam na 13
Обичам Андриан
Няма значение зависи от момчето ако не му личи и на външен вид и на държание че е по малък кво се бърка![]()
![]()
по-големи есттт![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Явно е много зле ,че не може да си хване по-голямо гаджеПървоначално написано от baby2009
![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
Първоначално написано от tuzaro
мерси мноооооогоооо![]()
На мойта възраст или по-големи с 1-2 години.
Момиче съм .. нормално е по-големи от мен .. макар че е имало преди доста време и момче което било 1-2 месеца по-малко от мен което да харесвам ... ауу да не говорим за един мега секси готин невероятно красив и привлекателен 5-6 годишен пич който видях вчера в автобуса леле влюбох се направопо красиво момченце наистина не бях виждала
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Адски много си падам по загорели, напомпани, изискани, забавни, сексапилни десет годишни индивиди, с бейзболни шапки на ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ами по по-големи, по простата причина, че съм на 14... Ясно е защо не харесвам по-малки. Иначе след години ще имат значение само другите критерии, важното за мен е да се спазват най-важните от тях, а със сигурност никое 12-13 годишно момче не ги спазва.![]()
по-големи задължително![]()
emi az sam momi4e i predpo4itam priqtelqt mi da e po golqm ot men,no neka da ne zabravqme 4e tova e vapros na harakter i na vkus![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
и аз по-големи,ама всички тука по-големи,по-големи.Ми тва значи че по-големите тряа харесат вас а сте по-малки.Може и те да харесват по-големисъвсем го оплесках обяснението
![]()
![]()
![]()
![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
По-големи естествено![]()
....!!
Първоначално написано от _miShlence_
По-голям![]()
Като моя :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
по-големи:P
![]()
Sex,drugs and rock and roll
Speed,weed and birth control
life's a bitch and then u die
So fuck tha world
And lets get high
малко по-големи или колкото мен ама те някой момчета на моята възраст са простооо![]()
![]()