- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки или по-големи от вас?
На мойта възраст или по-големи с 1-2 години.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
НЕ сипматизирам на нежните жени.Харесвам може би по-ЖЕНСТВЕНИТЕ ,агресивни,със по изострени черти,надявам се да сте си направили правилният извод!!!!!
.... trqbva da ima i pedofili kato men vse pak
... po-malki
![]()
ами и аз доскоро мислех че харесвам само по-голени,но сега съм с по-малък от мен и мога да кажа че съм щастлива с него и че той се дъжи с мен,както никой друг преди него
пък и като си вземеш по-малък можеш да си го обучиш така какво искаш![]()
![]()
![]()
basi sduhaniq narod si4kite lapeta s nqkvi nad 20 godi6ni hodqt a tiq 20 godi6nite da ne si namerqt nqkoi macka dobre razvita kolkoto tqh mi s kvi se zanimavat koi znae sig nikoi ne gi haresva. STRA6NO TYPO MI SE VIJDA MOMI4E DA HODI S NQKOI 3-4 GODINI PO GOLQM OT NEQ (do 1 period posle ve4e si4ki sa golemi ) ...
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
3-4 години разлика си е съвсем нормална, като гледам момчетата на моята възраст на какъв акъл са и лошо ми става....Първоначално написано от MiracleMaker
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
na kolko si godini ? i na kakav akyl sa mom4etata na tvoqta vazrast ?
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Моето момиче е с 11 години по-млада от мен. Това не е проблем и за двама ни.
bigger![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
емии аз съм на 17 под 14 не гледам тва енямам притенции дали ще е по голяма или на 14 стига да има
![]()
ако е по голяма хах... малко ще ми е странно но ще е яко
![]()
po golqm estestfeno![]()
Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!
С 1-2 години по-голям.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ами аз искам да е или колкото мене или по-голям
eexex po goelmi est ili kolkot mene![]()
По-големи![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Отиваш до някое основно или гимназия виждаш спрелите Golf или BMW и си праиш извода ( ако можеш)
по-големи,че имат акъл в главицата.![]()