.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Българино, кажи НЕ!

Българино, кажи НЕ!

Ние, като националисти и представители на българското общество казваме НЕ!
    на полицейския произвол и полицейската агресия!
    Това, което се случи на 28.06.08г. бе потресаващо!
    Посегателството от страна на полицията към наши съмишленици, обикновени хора и всички,
    които "усетиха" палките, ние заклеймяваме като ненормално и никак демократично.
    Уж живеем в демократична страна, но действията на "органите на реда"
    са присъщи по-скоро на една друга номенклатура от преди '89-та.
    Искрено съчустваме на всички бити и арестувани от полицаите след този "парад".
    От арестуваните имаше и наши представители, които бяха принудени да прекарат
    часове натъпкани заедно с 20-30 души, в килия 12 квадрата.
    Арестуваха по най-бруталния начин Боян Расате пред погледа на 6 годишната му дъщеря!
    Пребиха седящи кротко хора с невиждана злоба!
    Във всяка страна полицаите пазят народи си, но само в България е обратното!
    Този произвол трябва да спре!
    Сега удрят нас, а утре всеки който посмее да изкаже мнение различно от приетото от полиция или политици.
    Обръщаме се и към родителите, чиито деца бяха арестувани след "парада".
    Видяхте как бият вашите синове, те не са престъпници, но се държаха с тях като такива.
    Така ли си представяте действията на полицията, на които плащате заплатите, спрямо децата ви?
    Единственото им провинение е, че имат национално самосъзнание, или просто защото не приемат подобни паради и педерастки показности.
    Подкрепяме всички участвали, които имаха смелостта и издръжливостта да изтърпят
    незаслужената агресия от страна на полицията.
    Оттук нататък е явно, че така ше се действа с/у нас.
    Именно това може само да засили нашата вяра в идеите ни и да ни обедини.
    Българино, кажи НЕ! докато е време, защото демодиктатурата идва с пълни сили!

28Plovdiv/Blood & Honour Bulgaria

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: Българино, кажи НЕ!

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Honour Bulgaria
    British English.. duh.
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Honour Bulgaria
    British English.. duh.
    Does it matter?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Honour Bulgaria
    British English.. duh.
    Does it matter?
    Not rly..

Това е само върха на айсберга.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Honour Bulgaria
    British English.. duh.
    Does it matter?
    Nah it doesnt, but its crap
    The Spark

Град
    София

Във всяка страна полицаите пазят народа си, но само в България е обратното!
    Народа пази полицаите ?!

Оправи си изказването, моля.

Да, съгласен съм, че може и да са прекалили с някои хора, но това не значи, че никой от тях не си го е заслужил. А и точно Расате е бил един от тези, които са хулганствали - има го на запис. Никой не го е карал да води дъщеря си, при положение, че е знаел какво ще стане... а и нали това не беше събитие за очите на деца?! Май май някой е отчаян за реклама - дори и дъщеря си е превърнал в такава.

Иначе не мога да се изкажа по темата, защото не съм запознат - не съм правил нищо против законите и не съм получил нищо заслужено или не от полицаи... всъщност са ми помагали един-два пъти, а и един път с една приятелка бяхме закъсали на пътя и една патрулка спря, помогна ни с колата и ни дадоха храна, защото нямахме.
    Да, със сигурност има корумпирани, със сигурност има нечестни... но има и свестни, в това съм убеден.

А вече за тези, които си изяждат боя "без да го заслужават"... не знам честно казано. Не съм правил нищо лошо и не съм имал проблеми. Мисля, че всички, които си се движат по тресето, няма да имат кой знае какви грижи.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Арестуваха по най-бруталния начин Боян Расате пред погледа на 6 годишната му дъщеря!
    От страна на Боян Расате не беше никак уместно да ругае полицая(демокрация-демокрация,добре,но нека "всяка жаба да си знае гла".От страна на полицията да го бутнат заедно с детето на рьце,беше адски голяма грешка,можеше да помислят малко-един да вземе от рьцете му детето,а другия ве4е да го удари под кръста с палката(както и стана).
    ПП не виждате ли,че вече народа няма самучувствието да надигне глава и да направи един сполу4лив парад или една ста4ка.Просто България е доста назад,но ние сме избрали да живеем тук,и това дори и да се надигаме няма смисъл.....за съжаление,разбира се!

Град
    FuckyLAnD
    Да пич знам колко е тежно защото аз бях един от задържаните в 1во РПУ и седях 7 4аса прав бях бит с палка защото "съм нямал лична карта" а тя в момента ми се вади защото съм на 14 години.Заедно 12 човека ни набутаха в един бус пред св.Неделя .Признавам си , че се бяхме събрали да ходиме при гейовете да им мятаме димки и такива работи но всичко това стана 2 часа преди гей парада преди да е започнал още ни заключиха всички...
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Тази тема я пусна то4но на празника на полицията и полицаите ..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Да, съгласен съм, че може и да са прекалили с някои хора, но това не значи, че никой от тях не си го е заслужил. А и точно Расате е бил един от тези, които са хулганствали - има го на запис. Никой не го е карал да води дъщеря си, при положение, че е знаел какво ще стане... а и нали това не беше събитие за очите на деца?! Май май някой е отчаян за реклама - дори и дъщеря си е превърнал в такава.

Иначе не мога да се изкажа по темата, защото не съм запознат - не съм правил нищо против законите и не съм получил нищо заслужено или не от полицаи... всъщност са ми помагали един-два пъти, а и един път с една приятелка бяхме закъсали на пътя и една патрулка спря, помогна ни с колата и ни дадоха храна, защото нямахме.
    Да, със сигурност има корумпирани, със сигурност има нечестни... но има и свестни, в това съм убеден.

А вече за тези, които си изяждат боя "без да го заслужават"... не знам честно казано. Не съм правил нищо лошо и не съм имал проблеми. Мисля, че всички, които си се движат по тресето, няма да имат кой знае какви грижи.
    Има специален закон на Република България да не се излагат публични хомосексуални провокации ПРЕД МАЛОЛЕТНИ,а парада беше точно там,където се събират десетки деца,да в парка.

Не съм съгласен. Покажи къде го има този закон, в този му вид
    Тъй красиви, тъй наивни,

Guest
    Бой по дупето...
    К'во само ревете?

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Декларацията е добра, обаче кур за майните, дето на шествието за Апостола и на Български празници ми носят сръбски знамена
    Шемет, не ме карай да вадя снимки, за да видиш кой какви знамена вади. Точно софиянци го направихте това, на 3-ти март да извадите "Косово е Сръбско". Вярно че се делите на отбори и ще кажеше "те прасетата го направиха", ама не са "майните".

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Honour Bulgaria
    British English.. duh.
    Blood & Honour е световна организация,нормално е да е на английски. BH Bulgaria е родния и клон.
    Ако трябва да сме точни, в момента България няма официално признато движение, но сме на "изпитателен срок", което не е никак малко.

Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хаха. Какво си говорим. Бях наречен "гяур" от полицай.
    Ясно е ,че беше гаден гагузин но все пак.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    не е като да те нарекат "лепилар"...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Дишаш лепило?
    Теракотено или?

и last.fm-ец

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    канцеларско - "хелми" или "рила".
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    канцеларско - "хелми" или "рила".
    Аз лично съм фен на каноколита. Я кажи и по пакъв повод беше "лепилар"?

и last.fm-ец

ebasi gavrata

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Арестуваха най-добрия ми приятел. Той ми разказваше как са го снимали с табела...като по филмите. Един от полицаите му е казвал, че ако не гледа в обектива ще го удари. ТЕ ДОРИ НЕ СА НАПАДНАЛИ НЯКОИ ОТ ГЕЙОВЕТЕ. На път на парада са ги арестували, просто защото са голяма група.

Поне едно е ясно. Разби се митът за малумните куки, които са жалки копелета. Оказа се, че са шибани педали, защитаващи активните си събратя.

Мега фен Аватара на machoka
    Малко двулично ми идва на мен, ама нейсе..

Отивате там бойни групировки, с арсенал по-голям от този на армията на република Сан Марино, с идеята да пречукате от бой някои от вашите 'съмишленици и невинни граждани' /а.к.а обратните/, а после защо полицаите ви били налагали.
    ДОРИ и да има един-двама случайно потупани от полицаите, точно ВИЕ ли ще го правите на въпрос? Леко неуместно идва.

Хвалите се тука кой с какви оръжия и чанти с бомби отишъл, смешно е просто на тоя фон да се жалвате, щото именно ВИЕ правите така спрямо невинните обратни.

И гейовете, и тия, дето бяха много "бойни" на парада, са отрепки

Град
    Стара Загорка
    Едно са думите, друго действията. Малко момчета се добраха до хомосексуалистите, а схатките бяха малко. Искаш да ми кажеш че можеш да прибешреш 60 човека 2 часа преди парада, защото може би са щели да са на парада и да създатат проблеми на педалите? А защо ще биеш зрял мъж с палки под кръста, даващ интервю със шест годишната си дъщеря на ръце? И натъпаните не са един двама, особено морално.
    Бомби...еми ебаси, аз без нож не излизам от вкъщи почти, карабинера винаги ми е на задника. К'во толкова? Нямаш приятелки дори със спрейове или газови в чантата си ли? Виждал си темата за средставата за самозащита, малко не носеха нищо в себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си