- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли да ... гълтате?
С удоволствие ,обаче не съм гълтала на всичките си партньориАко някой ми е много скъп и за него бих направила всичко /както сегашният / тогава го правя с удоволствие
![]()
Де да беше тя..Първоначално написано от ubuntu
![]()
Синдеееел уи лоф ю![]()
za6to taka napadate momi4eto,spodelq tuk kakvo haresva i taka natatuk a vie q napadate.....Първоначално написано от ubuntu
![]()
Кой я напада..Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
В днешно време всички мацки гълтат. Тия дето не гълтат ги чака силен анален напън.
Много обичам - не само е възбуждащо, а според мен е и вкусно колкото и шокиращо да звучи.
Но, не гълтам на който и да е![]()
6tqh da se o4udq ako be6e napisala 4e ne obi4a6 da gulta6Първоначално написано от the_hottie
Е защо пък. :P На 16 не гълтахПървоначално написано от x3eme
![]()
ami ti si malko otka4ena kat stane duma za sex,probva6 razli4ni ne6ta i osven tova ti haresvat.naprimer analen sex,gultane...Първоначално написано от the_hottie
lo6o nqma de,eksperimantira6 koeto malko momi4eta se osmelqat da napravqt
Ами сега му е времетоПървоначално написано от x3eme
на 23 мисля, че е нормално. Абе важен си е секса мама му стара. Без него на никъде.
4ak za nikade ne mislq,ne vsi4ko se vurti okolo sexa no si e naistina vajno ne6to napulno suglasen sum s teb.jalko 4e neosvedomeni de4ica sa trugnali da go pravqt a "jeni" na po 14 ili 15 godini stavat kurvi.....Първоначално написано от the_hottie
![]()
Ами кофти е.. ама какво да се прави.Първоначално написано от x3eme
Но не знам, за мен секса заема много много голямо място в живота ми. Не мога да живея само от любов например. Ако го няма секса - няма го и другото. То не е само удоволствие ами и близост с човека до теб. Телата стават едно цяло, нещо съвсем интимно.![]()
otnovo sum suglasen sus teb,ne6to naistina intimno i koeto samo za dvamaПървоначално написано от the_hottie
![]()
недоразумение
мерси ubuntu![]()
Ти кога за последно беше с останалите в леглото?Първоначално написано от ubuntu
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз обичам да гълтам ,пък и това подлудява приятеля ми, а като знам че му харесва съм готова да го правя пак и пак![]()
Аз пък и да иска, да ми гълта спермата, няма да и дам![]()
Streetball is my job!
..да да да... : )))) ест..