По принцип не е въпроса в хубавата марка,за да си поддържаш кожата на лицето.Трябва да откриеш какво ти действа на теб добре,защото всяко лице е индивидуално.Аз лично съм открила,че колкото по изсушаващи продукти ползвам, толкова по лесно ми се омазнява кожата. Затова ползвам и мазни,и хидратиращи кремчета,които да й възвърнат естествения баланс. От време на време ползвам изсушаващи продукти,като усетя,че кожата ми е пресушена почвам мазните кремчета,а имам и период от по няколко дена на всеки 2 седмици,когато не я третирам с нищо друго освен малко сапун вечер за измиване.
Пъпчиците са номално явление за пубертета,ако не ти е наложено лечение от дерматолог не е хубаво да се полват кремове с антибиотични съставки-прекалено затормозяват кожата както обикновения антибиотик тормози организма.
Аз мога да препоръчам следните продукти за мазна кожна:
-гел за измиване на лицето на Регал с масло от чаено дърво и Д-пантенол
-новия Гарниер 3 в 1,използван като маска
-Арома пюр розовия тоник за лице
-на Ейвъм една зелена маска за лице за мазна кожа,съжалявам,но не си спомням името,а и в нета не я видях никъде
-крем-редувам Арома пюр,Avon naturals puryfing и на Лавена дневен крем my Nature хидратиращ с витамини А+Е
Относно крем за тен-има един на Гарниер специално за лице в 3 различни вида в зависимост от цвета на кожата.Но не съм го позлвала и не мога да изкажа мнение.
Само продукти за лице невинаги помагат за борба с пъпките. В смисъл те са само помагачи в този вид борба. Вземи си от аптеката витамини А и Е и ги пий,те вече от вътре ще започнат изчистване на организма от причинителите на пъпките. Можеш да си правиш и домашно приготвени маски,парна баня на лицето с билки и мн други.

П.П. Нямаш шанс да направиш истински равномерен тен на лицето ако не излизаш БЕЗ пудра и фондьотен. А и не мисля,че ще постигнеш добър ефект само с разни кремове за тен. Лично мнение.