- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, падате ли си по тъпичките ?
подарявам ти я цялатаПървоначално написано от w0sh
![]()
Докат не я кусам не стаа.
Аз готвя+Ти бачкаш=Щастливо фемилиПървоначално написано от w0sh
![]()
Мен пък -точно обратното - да не съм зависима от някой защото в тоя живот нищо не се знай..Първоначално написано от NaNa_SladuRana
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
w0sh е един мъдър варненец.Ама даже и за готвенето се иска акъл.
![]()
ne iskam si imam rabota s TYPI XORA p1k amoli da sa mi gajeta i ne6to dr-o![]()
![]()
![]()
Typite obiknoveno me otblyskvat, ako 6te i miss svqt da e, osobeno ako ne moje da razli4i obiknoven maitap ot seriozen razgovor
ооо забрави тея глупости ... сичко живо гледа да боцне нещо ... ако ще да е тапа кат маимуна ... да е така по надарена става ... тва е истината
Естествено,че тва е последното което гледат 99% от тях,но ест никой няма да си го признае![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
+1 Верно еПървоначално написано от dimanushka
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
em da,az nali ti obe6ah musakata,mejdudr. neska praih mn e vkusna,po kurier li da ti q pratq?Първоначално написано от w0sh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами ако момичето е за една нощ няма особено да ги интересува дали е умна или тъпа .. но ако сериозна връзка кой ще иска гокато приказваш с нея и тя да стои и да не може да зацепи какво и приказваш ???
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.