.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

дали да и кажа

значи работата е там че най добрата ми приятелка знам че има полубрат (еднакъв баща и различни майки )но тя не знае аз няма да ви разказвам откъде знам но е 10000000 % сигурно и въпроса ми е вие как бихте постъпили на мое място между другото най много се дразня на това че тя е голяма глезла всичко и купуват и и носят на тепсия а баща и даже не се интересува от сина а за нея душата си дава (много се дразня на това) може да греша като се дразня но ми става тъпо че там някаде има момче което не познава баща си а тя живее като пълен паразит и егоист

Re: дали да и кажа

Цитирай Първоначално написано от oriental girl
    значи работата е там че най добрата ми приятелка знам че има полубрат (еднакъв баща и различни майки )но тя не знае аз няма да ви разказвам откъде знам но е 10000000 % сигурно и въпроса ми е вие как бихте постъпили на мое място между другото най много се дразня на това че тя е голяма глезла всичко и купуват и и носят на тепсия а баща и даже не се интересува от сина а за нея душата си дава (много се дразня на това) може да греша като се дразня но ми става тъпо че там някаде има момче което не познава баща си а тя живее като пълен паразит и егоист
    Еми според мен не се бъркай...Мисля,че родителите й трябва да говорят с нея...

Град
    в лайната!
    не!това не е твоя работа

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    не!това не е твоя работа
    и аз така смятам !

Въобще не се бъркай там , където не ти е работа . Това , че ти е най-добра приятелка не значи , че трябва да си пъхаш носа в личния и живот , който най-малко теб засяга . От къде на къде ще държиш сметка на баща и на кое от двете си деца обръща повече внимание ? Това е въпрос на елементарно възпитание , което трябва да са ти дали през първите седем години !

ами всъщност не бих и казала никога но исках да знам вашето мнение защото всеки път като започне да се оплаква и ми ства тъпо заради това момче което няма и това каето са и дали на нея ох абе не мога да ви обясня точно ама ми става тъпо нз

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Въобще не се бъркай там , където не ти е работа . Това , че ти е най-добра приятелка не значи , че трябва да си пъхаш носа в личния и живот , който най-малко теб засяга . От къде на къде ще държиш сметка на баща и на кое от двете си деца обръща повече внимание ? Това е въпрос на елементарно възпитание , което трябва да са ти дали през първите седем години !
    +1
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Град
    в мазето ;dd
    ее според мен трябва да знае това , но ти НЕ си човека който трябва да и каже

Хах как може да я наречеш най-добра приятелка,като само я обиждаш а относно въпроса:къв си ти?-силският клюкар,по-добре си трай И вземи да научиш значението на думата ПРИЯТЕЛСТВО

Наистина по-добре си мълчи. Когато му дойде времето тя ще разбере, но кога и от кого не смятам че трябва да решиш ти.
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Не си ти човека които трябва да й каже...А и си направи извод каква приятелка си й ти на нея виж се само как говориш за приятелката ци
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Шшшшшшшшшшш! Не й казвай,луда ли си.. не си й никаква,даже и приятелка,след като говориш за нея по подобен начин..Когато решат ще й кажат,родителите й са сгрешили,че не са го направили още,но..първо не разбрахме от къде си така информирана и второ не е твоя работа,както вече казаха всички останали. Не е хубаво да имаш тайни от нея,но такива,които засягат само вашите отношения,не й се бъркай в живота и семейните истории..току -виж знае!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    В нинакъв случай не й казвай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мълчи си .. тя рано или късно ще разбере.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от oriental girl
    ами всъщност не бих и казала никога но исках да знам вашето мнение защото всеки път като започне да се оплаква и ми ства тъпо заради това момче което няма и това каето са и дали на нея ох абе не мога да ви обясня точно ама ми става тъпо нз
    може и тъпо да ти става ама не тя е виновна за това, че брат й не получава същите неща. А и аз смятам, че не си ти човека дето трябва да й казваш това, въпреки че е удачно да разбере.
    пп:бе верно ква най-добра приятелка ти е щом говориш тей за нея (та дори и да е истина)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си