.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Голям фен

Дневник за стаж

Хора трябва ми някакъв дневник за стаж.. просто не знам какво да пиша, а имам за 15 дена да мисля някакви глупости, които съм ги правила във фирмата, а всеки ден ме караха едно и също и то беше да попълвам фактури. Просто това е страшна глупост, която мислят в училището ни, ама нали все пак елитна... моля, ако някой има такова нещо или е правил да каже какво по точно е писал вътре. Мерси много!

П.С. В икономическа гимназия съм

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да не си във финансово-стопанската ? Аз я завърших и ни караха ваканцията лятната преди 12ти клас и вторият срок на 12ти клас да си водиме такива тетрадки за стаж - ние му викахме практика. Миии аз не съм ходила на стаж, а просто дадох тетрадката на една приятелка на мама, която държи фирма и тя ми я попълни (повечето - да не кажа всички са направили така). В тетрадката се пише на първата страница училището, трите имена, класът, график откога докога си била на стаж и би трябвало да има подпис на класният ръководител и директора. След това на следващата страница вече пишеш датата на първият работен ден - под формата на табличка например с 3 колонки (първата колонка дата, втората - каква дейност си извършила през този ден или с какво си се запознала). Ще ти дам пример - 15.07.2008 - стажантката се е запознала с предмета на дейност на фирмата и работните отдели в нея. (нещо такова). Като свършиш с изброяването на нещата за деня най-отдолу трябва да имаш подпис на човек от фирмата и печат на фирмата. И така правиш на всяка страница таблички за всеки ден там 2 две седмици или колкото трябва да ти е стажа. Най-накрая човекът, който те е обучавал във фирмата трябва да ти напише кратка характеристика - как си се справила с работата, която ти е вълагана, какви качества притежаваш или си придобила и т.н. Иии отделно трябва да имаш една служебна бележка, на която да пише името но фирмата, твойте имена и потвърждение, че си била на стаж от еди коя си дата до еди коя си дата. И задължително на служебната бележка трябва да има изходящ номер (поне на нас ни ги искаха и който нямаше го връщаха).

Абе ако ти или вашите имате познат от някоя фирма му дай на него да ти направи тетрадката
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си