.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Може ли теста да греши ?

zna4i min sedmica v vtornik pravihm sex s gadjeto mi be6e s prezervativ oba4e az mislq 4e bqh togava v ovulaciq no ni6ty vsi4ko mina dobre ili pone az taka mislq ... prezervativa ne be6e skusan no nikoga ne moje da bude6 100 % sig ... cikula trqbva da mi dodie okolo 15-16 no v4era kakto si stoyah i otidoh do toaletnata i vidqh 4e na pra6kite mi imam nqkakfo po tumno ne be6e cikul prosto ne6ty kato bledo kafqva te4nost i mn se upla6ih shtoto sum 4ela 4e 8 dni sled kato zabremenee6 ima ne6ty takova i super mn se upla6ih,... otidoh vednaga do aptekata iii si kupih test napravih go i be6e otricatelen ina4e sa se minali samo 7 dni i nz dali e pokazal pravilno .... mnogo sum pritesnena pomognetee

Може да греши.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    може може,,,от личен опит ти казвам че понякога...нз...Аз си спомням,когато бях прайла (бешеее мнооогоо отдавна) и първия тест излезе положителен Ама на виж...нямам дете

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne si bremenna.

e dobre kakfo e bilo tova ne e cikul ... kakfo e bilo ne mi se e slu4valo do sega ... na nqkoi ako mu se s slu4valo da spodelii

Цитирай Първоначално написано от zumbooo
    e dobre kakfo e bilo tova ne e cikul ... kakfo e bilo ne mi se e slu4valo do sega ... na nqkoi ako mu se s slu4valo da spodelii
    konsultirai se s ginekolog
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    може може,,,от личен опит ти казвам че понякога...нз...Аз си спомням,когато бях прайла (бешеее мнооогоо отдавна) и първия тест излезе положителен Ама на виж...нямам дете
    такова нещо ако ми се случи, ще се побъркам, а после ще осъдя производителя...
    Boots and braces don't make racists!

Понякога се случва преди да ти дойде, не се шашкай, нормално е. Но ако те притеснява посети гинеколог. На мен първите няколко часа ми е точно такова кафеникаво.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Няма безгрешни раоти
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

може
    no such movies

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от fаke

трябваше да ни видиш израженията на нас.. Напрао... "мн забавно" но...поне после пак напрайх и излезе отрицателен

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от fаke

трябваше да ни видиш израженията на нас.. Напрао... "мн забавно" но...поне после пак напрайх и излезе отрицателен
    Чела съм, че при тестовете може да покаже отрицателен резултат, а да си бременна, а да е положителен и да не си - не може Знам ли.. може пък да е станало някакво объркване
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    не е установено още :]]
    може и да греши,но все пак се замисли,че цели 8 дни след "фала" дава отрицателни резултати....
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Тестовете дават едва 99% сигурност Направи си още един тест след една седмица,или ако ти закъснее цикъла на първия ден от закъснението. И освен това винаги могат да отчетат грешно,аз затова се притеснявам дори когато видя,че е отрицателен.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

П.П. Четох,че ако правиш тест по време на менструация и ако в урината попадне дори и миниатюрна капчица кръв тестът ще отчете положителен. Така,че нямам и идея.

П.П.2 Кафеникавото петно може да е от протриване или разраняване,не е нещо,което да е усетиш. Ако продължава да има такива петна иди на гинеколог.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Тестовете са най-верни 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла..
    И все пак може би ти идва по-рано .. Това кафеникавото в първите часове от цикъла си е напълно нормално ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Асеновград, България
    Да греши може, но не мисля, че си бременна. От къде да си? Нали всичко е минало добре? Ако толкова се тормозиш, повтори теста след седмица, но едва ли ще е положителен.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Варна
    Направи си още един тест ,за да се увериш ,по-спокойно ще ти е.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Re: Може ли теста да греши ?

zna4i min sedmica v vtornik pravihm sex s gadjeto mi be6e s prezervativ oba4e az mislq 4e bqh togava v ovulaciq no ni6ty vsi4ko mina dobre ili pone az taka mislq ... prezervativa ne be6e skusan no nikoga ne moje da bude6 100 % sig ... cikula trqbva da mi dodie okolo 15-16 no v4era kakto si stoyah i otidoh do toaletnata i vidqh 4e na pra6kite mi imam nqkakfo po tumno ne be6e cikul prosto ne6ty kato bledo kafqva te4nost i mn se upla6ih shtoto sum 4ela 4e 8 dni sled kato zabremenee6 ima ne6ty takova i super mn se upla6ih,... otidoh vednaga do aptekata iii si kupih test napravih go i be6e otricatelen ina4e sa se minali samo 7 dni i nz dali e pokazal pravilno .... mnogo sum pritesnena pomognetee

ЗАЩО си пълниш главата с излишни глупости?Щом презерватива не е бли скъсан само се панираш за нищо и пълниш форума с лайна!Нищо ти няма!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

Re: Може ли теста да греши ?

Цитирай Първоначално написано от Ophelia

ЗАЩО си пълниш главата с излишни глупости?Щом презерватива не е бли скъсан само се панираш за нищо и пълниш форума с лайна!Нищо ти няма!
    то4но съ6тото 6тях да пи6а няма смисъл от притеснение
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си