- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли теста да греши ?
zna4i min sedmica v vtornik pravihm sex s gadjeto mi be6e s prezervativ oba4e az mislq 4e bqh togava v ovulaciq no ni6ty vsi4ko mina dobre ili pone az taka mislq ... prezervativa ne be6e skusan no nikoga ne moje da bude6 100 % sig ... cikula trqbva da mi dodie okolo 15-16 no v4era kakto si stoyah i otidoh do toaletnata i vidqh 4e na pra6kite mi imam nqkakfo po tumno ne be6e cikul prosto ne6ty kato bledo kafqva te4nost i mn se upla6ih shtoto sum 4ela 4e 8 dni sled kato zabremenee6 ima ne6ty takova i super mn se upla6ih,... otidoh vednaga do aptekata iii si kupih test napravih go i be6e otricatelen ina4e sa se minali samo 7 dni i nz dali e pokazal pravilno .... mnogo sum pritesnena pomognetee
Може да греши.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ne si bremenna.
e dobre kakfo e bilo tova ne e cikul ... kakfo e bilone mi se e slu4valo do sega ... na nqkoi ako mu se s slu4valo da spodelii
konsultirai se s ginekologПървоначално написано от zumbooo
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Понякога се случва преди да ти дойде, не се шашкай, нормално е. Но ако те притеснява посети гинеколог. На мен първите няколко часа ми е точно такова кафеникаво.Първоначално написано от zumbooo
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма безгрешни раоти![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Чела съм, че при тестовете може да покаже отрицателен резултат, а да си бременна, а да е положителен и да не си - не можеПървоначално написано от Diablue{F}
Знам ли.. може пък да е станало някакво объркване
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
може и да греши,но все пак се замисли,че цели 8 дни след "фала" дава отрицателни резултати....
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Тестовете дават едва 99% сигурностНаправи си още един тест след една седмица,или ако ти закъснее цикъла на първия ден от закъснението. И освен това винаги могат да отчетат грешно,аз затова се притеснявам дори когато видя,че е отрицателен.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
П.П. Четох,че ако правиш тест по време на менструация и ако в урината попадне дори и миниатюрна капчица кръв тестът ще отчете положителен. Така,че нямам и идея.
П.П.2 Кафеникавото петно може да е от протриване или разраняване,не е нещо,което да е усетиш. Ако продължава да има такива петна иди на гинеколог.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Тестовете са най-верни 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла..
И все пак може би ти идва по-рано .. Това кафеникавото в първите часове от цикъла си е напълно нормално ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Направи си още един тест ,за да се увериш ,по-спокойно ще ти е.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
то4но съ6тото 6тях да пи6а няма смисъл от притеснениеПървоначално написано от Ophelia
No matter where you go, there they are...