.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Обичам те... , не те обичам...

Здравейте, обръщам се към хората от форума,защото сте отговаряли на какви ли не странни теми и въпроси и едва ли този ще ви затрудни! По същество... Значи, имам приятел от година и 9 месеца близо (отдолу пише) , обичам го страшно много, но напоследък имам странни чъвства към момче от моя клас... Ще кажете,че какво му е странното... ами странното е,че аз винаги съм смятала за глупаво да си с човек,който е от твоя клас и се виждате всеки ден. Винаги съм смятала,че никога няма да харесам някой от класа си,но ето че стана! Страшно много ми се иска да имам нещо с тоя пич, но обичам гаджето си много! По някога не го обичам,защото е голям дразнител, но това си е моя дразнител... и все пак искам да си бъда с него, но за малко да имам афера с пича от моя клас... Никак не ми се иска да нараня приятеля си, но така се чувствам... Дайте ми съвет какво да правя МОЛЯ ВИ СЕ!!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Накрая от два стола ще паднеш на земята.
    Избери си единия от двамата. След като обичаш приятеля си и след като сте заедно вече почти 2 години по-добре си стой при него и не прави глупости, за които после ще съжаляваш. Влечението към този от класа според мен е моментно.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Не обичаш нито един от двамата

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я си стой при дразнителя

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наистина ли искаш да зарежеш сериозния си приятел,само защото си харесала някой съученик? Мислиш ли,че между вас може да се получи нещо...нещо,по-добро от сегашното? Наистина по-добре си стой при гаджето,нали го обичаш...това би трябвало да значи,че искаш да си само с него?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе, ти сигурна ли си, че не са само силни приятелски чувства към момчето от твоя клас!?!??! Щото нали знаеш, че приятелството е много по-силно от "любовта" (така да го кажем) ....

Не се залъгвай. Само фразата 'понякога не го обичам' говори достатъчно за чувствата ти към приятеля ти и доколко ги има. А това, че искаш да си с другия вече хвърля огромна светлина.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    pz city
    1во съм сигурен че не обичаш нито един от двамата в истинския смисъл да думата и поради тази причина аз те съветвам ако си се научила да лъжеш и живееш в по-голям град давай и с двамата и взимаш най-доброто от тях,а когато стане напечено БЯГАЙ

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ХАХА мога да ти кажа какво ще стане ако зарежеш приятеля си и тръгнеш с тоя от твоя клас давам ти макс 2 3 седмици най-много месец за да осъзнаеш че твойто гадже дет ходиш почти 2 години е твоята любов

Обичам приятеля си много... не мога без него и наистина не бих казала,че е нещо сериозно към съученика ми, защото не е като да ти "пърхат пеперудки в стомаха" както при приятеля ми Мерси за съветите на всички

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    както казах вече имам симпатии съм съученика си, но това не означава,че не обичам приятеля си и че ще се поддам на изкушението и веднаха ще го зарежа и ще хукна към другия

абе на колко си години?
    питам защото имам приятели на 15-6 които са имали гаджета за по година-две (СМЯТАЙ!), но това не значи че тези гаджета са били любовта на живота им.
    да не кажа че познавам едни зрели хора (18+), които ходиха 2 години и нещо и скъсаха.. просто връзките се изчерпват.
    не знам какво да те посъветвам, не мисля че и другите могат да те съветват, щото примерно ти си на 16, и така се е случило че тва ти е първия авер (например!) и ходите от 2 години... ама времето според мен не е толкова важно, ако вече не го обичаш..
    така че всякви мнения от рода на "абе вие ходите от почти 2 години, стой при него" не са много валидни в случая ти.
    ти си знаеш, и си решавай сама. в крайна сметка тук можем само да предполагаме успехи и си прецени добре, но си прецени сама!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    както казах вече имам симпатии съм съученика си, но това не означава,че не обичам приятеля си и че ще се поддам на изкушението и веднаха ще го зарежа и ще хукна към другия
    Едно е да имаш симпатии, друго е да искаш да си с него, както каза в началото на темата. Истината е просто, че те е страх да останеш сама.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostani pri gadjeto si e moq suvet
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    абе на колко си години?
    питам защото имам приятели на 15-6 които са имали гаджета за по година-две (СМЯТАЙ!), но това не значи че тези гаджета са били любовта на живота им.
    да не кажа че познавам едни зрели хора (18+), които ходиха 2 години и нещо и скъсаха.. просто връзките се изчерпват.
    не знам какво да те посъветвам, не мисля че и другите могат да те съветват, щото примерно ти си на 16, и така се е случило че тва ти е първия авер (например!) и ходите от 2 години... ама времето според мен не е толкова важно, ако вече не го обичаш..
    така че всякви мнения от рода на "абе вие ходите от почти 2 години, стой при него" не са много валидни в случая ти.
    ти си знаеш, и си решавай сама. в крайна сметка тук можем само да предполагаме успехи и си прецени добре, но си прецени сама!
    на 18 съм, заедно сме от както бях на 16, преди това пак имах сериозна връзка (поне така мислех) , но нещата стояха по съвсем различен начин и както каза момичето отдолу и е донякъде права- страх ме е да остана сама, защото колкото и приятели да имам те не могат да спят до мен нощем и да ме гушкат знаейки,че ме обичат истински! Не знам вече съвсем се обърках...

Град
    plovdiv
    spored men 6tom se zaglejda6 po drugi mom4eta ve4e trapkata ot priqtelq ti e otminala ... neznam na kolko godini si no ddz po dobre ne se zadarjai samo s edin osven ako ne si re6i da se jeni6 no nevqrvam probvai s noviq pi4 a moje i da e novata ti golqma lubov :P a s tvoq 6tom ste se zadarjali tolkova dalgo zna4i imate istinski 4ustva edin kam drug i se 6et ti prosti ako si napravila gre6ka i sazalij sled tova ;] uspeh ot men i se naslajdavai na vseki mig 6tastie za6toto ina4e nqma smisal da jivee6
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Град
    Там някъде :)
    Защо ли не се учудвам Ами след като обичаш приятеля си,защо позволяваш да те увлече някой друг...когато някое момиче си хареса някой друг,значи той има нещо което приятеля и го няма ! Или просто заради тръпката от новото,след като си почти 2 години(ее "почти" ) с това момче..но после ще съжаляваш адски много! И аз имах такова увлечение(само дето беше приятел на гаджето ми)в началото като тръгнах с моя пич,но ми мина!Накрая от двата стола ще се окажеш на земята..избирай!!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Защо ли не се учудвам Ами след като обичаш приятеля си,защо позволяваш да те увлече някой друг...когато някое момиче си хареса някой друг,значи той има нещо което приятеля и го няма ! Или просто заради тръпката от новото,след като си почти 2 години(ее "почти" ) с това момче..но после ще съжаляваш адски много! И аз имах такова увлечение(само дето беше приятел на гаджето ми)в началото като тръгнах с моя пич,но ми мина!Накрая от двата стола ще се окажеш на земята..избирай!!!
    Съгласен
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Там някъде :)
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Съгласен

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първо не мисля,че обичаш приятеля си,ако го обичаше нямаше да мислиш за афера със съученика ти.Второ изневериш ли му ще го нараниш,неизбежно е.Трето-никога не се занимавай с повече от 1 момче,защото после можеш да се озовеш"на земята".

вий пък.. не го обичала..

просто може вече да си доскучават.. кво кат са почти 2 години заедно.. тва не значи че са най-голямата си и единствена любов, всяко нещо се изчерпва, годините едва ли имат важност, а тя е млада, на 18 години.. не ви разбирам като почнете с тия постове, даже не се мъчите да се поставите на място, само на теория дрънкате.
    то и на мен ми етрудно да кажа де, затва сама решавай ... премисли всичко, буквално всичко
    от отношенията до чувствата, преди и сега, дали тва дали онова
    сядай и мисли успех
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Първо не мисля,че обичаш приятеля си,ако го обичаше нямаше да мислиш за афера със съученика ти.Второ изневериш ли му ще го нараниш,неизбежно е.Трето-никога не се занимавай с повече от 1 момче,защото после можеш да се озовеш"на земята".
    Съгласен съм с теб....
    --------------------------
    А за момичето което е пуснало темата... -
    Както казваш, че уж го обичаш... за кво не си останеш с него...
    За момчето от класати - тва е само временно - и ако направиш нещо с него ще сгрешиш.
    Обичай докрай....

Имате нужда от почивка. Щом имаш нужда от 'флирт', значи нещо ти липсва във връзката с приятеля ти...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Незнам до каква степен тe дразни твоя,но пък може би търсиш нещо различно...искаш нова тръпка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си