.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    тръпка която едва ли ще трае много време? и от която след това ще съжалява...?! мхм

vij ako go obi4a6 naistina i iska6 da ne go narani6 nqma da badi6 s toq ot tvoq klas i az smqtam 4e e tapo da si s nqkoi ot tvoq klas no ako go haresva6 mnogo i miskli6 4e mejdu vas ne6tata 6te potragnat deistvai n ako misli6 4e e samo pri6tqvka pomisli za da ne napravi6 gre6ka za6toto posle edva li 6te moje6 da badi6 s 4oveka koito obi4a6 nai vajnoto e da si 6tasliva

Град
    Хасково
    Според мен не трябва да оставяш "своя" дразнител, защото все пак си е твоя дразнител.. Напълно знам какво ти е, защото и аз съм го изпитвала, но си казвам, че не си струва да загубя единствения човек, за който ме е грижа и който обичам, заради някой си там... Стой си при приятеля си

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ако наистина обичаш гаджето си,това за съученика ти може да е само увлечение което ще мине,така че не зарязвай гаджето си заради едно увлечение,което може да мине след няколко седмици

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Хич не си помисляй да си игареш и с двамата....,защото ще е адски подло от твоя страна...

..Още една която не знае какво иска..мии хуу зарежи гаджето си заради някое моментно увлечение но бъди сигурна ще съжаляваш мноогооо....за тва по-добре си стой при сегащният ти приятел и чувствата ти към другото момче просто ще отминат..ако ли пък не хой си при новия..и виж кво ше стане..ии накрая и от двамата ще останеш с нито 1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ако зарежеш приятеля си, ще ти трябват най-много 2 седмици, за да поискаш отново да си с него. Но може да е късно вече...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    В много лоша ситуация си, но щом имаш интереси към други момчета, значи не е толкова силна любовта ти към приятелят ти и от там идва въпроса дали наистина го обичаш или си по навик с него, и имаш нужда от промяна
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    -От НякЪдЕ-
    Аз пък не смята,че щом имаш симпатии към друго момче не обичаш достатъчно приятеля си... на мен ми се е случвало и мисля че трябва да останеш с приятеля си,защото влечението ти е моментно.
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си