Цитирай Първоначално написано от jghgh
абе на колко си години?
питам защото имам приятели на 15-6 които са имали гаджета за по година-две (СМЯТАЙ!), но това не значи че тези гаджета са били любовта на живота им.
да не кажа че познавам едни зрели хора (18+), които ходиха 2 години и нещо и скъсаха.. просто връзките се изчерпват.
не знам какво да те посъветвам, не мисля че и другите могат да те съветват, щото примерно ти си на 16, и така се е случило че тва ти е първия авер (например!) и ходите от 2 години... ама времето според мен не е толкова важно, ако вече не го обичаш..
така че всякви мнения от рода на "абе вие ходите от почти 2 години, стой при него" не са много валидни в случая ти.
ти си знаеш, и си решавай сама. в крайна сметка тук можем само да предполагаме успехи и си прецени добре, но си прецени сама!
на 18 съм, заедно сме от както бях на 16, преди това пак имах сериозна връзка (поне така мислех) , но нещата стояха по съвсем различен начин и както каза момичето отдолу и е донякъде права- страх ме е да остана сама, защото колкото и приятели да имам те не могат да спят до мен нощем и да ме гушкат знаейки,че ме обичат истински! Не знам вече съвсем се обърках...