- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо му спада... ??? :(((
аз пък без капут не смея...не ме е шубе от болести защото съм сигурен в момичето си...обаче ме е страх да не и напълня вагината с човечета...имам чувството че няма да се усетя и ще свърша...
t1n4e7o, не знам на колко години си, но как може до сега да сте го правили без никакви предпазни средства???
На почти 17 съм и това е първото момче, с което го правя без презерватив и вече една година нищо не е ставало.. Просто си имаме доверие един в друг.. Незнам какво сте се юрнали и вие с тези презервативи и течности и незнам си какво.. Според мен шанса да се забременее когато и двамата партниори си имат доверие е минимален... все пак аз го правя вече една година без предпазни средства... и нищо ми няма... Просто искам да съм по- сигурна и да ползвам презерватив.. Не че защото мисля, че ще стане нещо, а за лично успокоение.. Например като ми закъснее 2 или 3 дни, защото цикъла ми не е от най- редовните..Първоначално написано от girl91
![]()
хьахьахьахьхьахьахьахьахь ахьхьахь
ьахьахьахьахьахьхьхьхьхьх ьхьхьххь
хьахьахьахьахаьхахаьхьахь ахьхьхьх
Нека видим дали разбрах правилно.
Ако имам ДОВЕРИЕ на приятелката си, НЯМА ШАНС тя да забременее?
УАУ!!!
Ти разби всички закони за физика,химия,биология и още един куп!![]()
На въпроса зашо му спада отговора е лесен
- защотото не го кефиш ,само си убива времето с теб
no such movies
Първоначално написано от rubi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
ami 4esno kazano az podhodih dosta izkreno xax daje dadoh li4en primer i syshto sym s gadjeto ot edna godina.. prosto myjeta ponqkoga sa nagli syshtestva dori i da ne si go priznavat! 4esno kazano priqtelq mi she napravi vs za mene no ne trqbva da mu otpuskam priomnkata zashtoto toi reshava 4e sym mu dlyjna edva li ne za nqkoi neshta! Taka e pri vs! PRiqtelq ti e bil sviknal bez! Sega mu e kofti sys i syotvetno mu spada zashtoto vse pak ne e sviknal a i tova spadane e na psihi4eska osnova a ne na fizi4eska! Taka 4e ne mi se obqsnqvai ! She vidime kakvo she ti govori sled 1 sedmica kato mu pisne ideqta s prezervativa!Първоначално написано от t1n4e7o
i s taq lipsa na prezervativi... gledai da ne te podgoni tripera![]()
Мисля, че нямате достатъчно опит... И аз съм така![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
само да вметна, че рискът при прекъснат полов акт от бебче е 25-30%, защото може да еякулира без да се усети, може да не успее навреме да ги извади, могат да станат 1001 неща. И на какво се базира доверието между вас? нима сте се хванали за ръчичката и сте си направили абсолютно всички и къвни и венерологични и гинекологични изследвания!?Първоначално написано от t1n4e7o
em zavisi koi kak svikne prosto ot promqnata e stanalo taka i sa trqbva vreme da svikne ne se pritesnqvai![]()
[Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]
С приятеля ми затова винаги го правим без,вади го по-рано и тогава няма проблеми,но удоволствието е максимално :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
mi taka e kato e ypital vednaj ot zabraneniq plod,6te my trqbva vreme da svikne s prezervativi ne se bezpokoi 6te si doide vsi4ko na mqstoto siПървоначално написано от t1n4e7o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
+1Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А преди тия няколко месеца ? Айде моля ви се нали ви знам. Имате връзка 1 месец и вече си имате огромното доверие да правите секс без презерватив. Разбирам да сте си първи и да пиете ок, ама ей така.....направо си е жив риск!
MmMm ако не се получва ,все пак виждам ,че сте заедно 1 година ,а и вече сте се почнали без ,така че най-добре си купи противозачатъчниНе зная в какви отношения си с майка си ,но аз вчера бях с моята при доктор ,за да изпишат хапчета . . . ако знае ,че го правите кажи й ,че те е страх да не се скъса презерватива и за това искаш хапчета
А ако не ,отиди сама ,докторите са длъжни да пазят тайна на пациента и нищо няма да кажат на Вашите
![]()