.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Re: Защо му спада... ??? :(((

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    С приятеля ми решихме да правим секс с презерватив ( до сега сме го правили без..), но аз реших, че вече трябва да използваме поне едно презпазно средство и се спряхме на презервативите, но кгато му го сложих и когато започнахме да го правим не минаха и 5 мин и **** му спадна.. Каза, чев не можел да усети нищо... След това сменихме презерватива и пробвахме още няколко пъти, но не се получи.. Никога не се е получавало така, когато не сме използвали презервативи... Дайте ми съвет какво да правя... Тази вечер се бях настроила за нещо ново и романтично, но в крайна сметка се прибрах разочарована и в кофти настроение..
    Презерватива му е бил малък .. и аз и прителчета сме имали същия проблем .Не е нищо сериозно
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    на кънда мънда в дивия
    Ми просто като сте почнали без и ся промяната е от яко към гадно и още не е свикнал...но нз дали ще свикне...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    MmMm ако не се получва ,все пак виждам ,че сте заедно 1 година ,а и вече сте се почнали без ,така че най-добре си купи противозачатъчни Не зная в какви отношения си с майка си ,но аз вчера бях с моята при доктор ,за да изпишат хапчета . . . ако знае ,че го правите кажи й ,че те е страх да не се скъса презерватива и за това искаш хапчета А ако не ,отиди сама ,докторите са длъжни да пазят тайна на пациента и нищо няма да кажат на Вашите
    Майка ми знае, че го правим от доста време и й споделих за хапчетата, но мисли, че съм още малка за да ги взимам.. Каза ми " Еми ти си си решила да правиш секс, като те е страх за презерватива просто няма да правиш!" и е против тези противозачатъчни... Но вече пробвахме Durex Ellite i Durex Arouser и двата ги бива.... първия път неможа да свърши с тях, втория му беше малко трудничко също, но взехме да се оправяме с презервативите.. МАлко кофти е усещането да минеш ей така от нищото на презервативи, но мисля, че се оправяме лека полека И все пак благодаря на всички за разбирането !

SK0RP10N
    Guest
    Prezervativite sa mu bili tesni.

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Щото си дебела и грозна и го отвращаваш.
    А пък ти си черен мангал и миришеш на смеска между пор и магарешки фашкий

като гледам му спада 'щото не се възбужда от 11-годишната ти особа

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от xkk
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Щото си дебела и грозна и го отвращаваш.
    А пък ти си черен мангал и миришеш на смеска между пор и магарешки фашкий

като гледам му спада 'щото не се възбужда от 11-годишната ти особа
    Значи първо- много моля такива като вас да не се обаждат!
    Второ- Без да знаете нищо за мен и него не се обаждайте! Споделяла съм че съм на 17!
    - Мраза такива комплексари като повечето от вас да си избиват комплексите като пишат простотии.. "Не ме хааресвал", "грозна съм била", дебела съм била" и нз си още какво... Абе що повечето от вас не се погледнат, ами си избиват комплексите върху другите?

И все пак за подобни коментари вече си остава - NO COMMENT!

Омръзна ми да се занимавам с пикльовци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си