- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо му спада... ??? :(((
С приятеля ми решихме да правим секс с презерватив ( до сега сме го правили без..), но аз реших, че вече трябва да използваме поне едно презпазно средство и се спряхме на презервативите, но кгато му го сложих и когато започнахме да го правим не минаха и 5 мин и **** му спадна.. Каза, чев не можел да усети нищо... След това сменихме презерватива и пробвахме още няколко пъти, но не се получи.. Никога не се е получавало така, когато не сме използвали презервативи...Дайте ми съвет какво да правя... Тази вечер се бях настроила за нещо ново и романтично, но в крайна сметка се прибрах разочарована и в кофти настроение..
![]()
по-тънки презервативи за максимално чувство на приятеля ти Кой знае какви гуми са ви пробутали за презервативи![]()
така, че сменете презерватива
xaxax и с нас беше така---мила,презервативите са били много стегнати....
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Не бяха стегнати, бяха перфектни.. Неговия размер иии.. всичко си беше наред.. все пак аз ги купувах DUREX този лилавия най- тънкия... абе просто му беше перфектния номер но... не се получаваше... и ми стана мн кофти щото той седеше и си го вкарваше и изкарваше .. все едно нищо не прави.. Нищо не чувстваше..
тогава проблема може да е в това,че той за първи път използва презерватив и затова му е било некомфортно...Ще се оправите :PПървоначално написано от t1n4e7o
почти 100% съм убедена,че всичко ще бъде наред...не се притеснявай повече,но каквото и да става,без предпазни мерки не опитвайтеПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Е,ако има нещо лошо,пиши пак. Успех !!!![]()
![]()
![]()
Първо, защото е свикнал без презерватив. Второ, на дюрекс лилавия е просто с повече лубрикант. Макар, че Durex като цяло имат 3 вида лилави - Елит, тези, които казах, че са с повече лубрикант, Ултима и Комфорт XL. За последните 2 обаче не знам дали ги има в Б-я...Тези новите Love са хубави, както и Pleasuremax. Пробвайте с тях и вижте какво ще се получи. Може и с Performa да пробвате, ама те не мисля, че ще ти свършат някаква работа, тъй като са мъничко по-дебели от тези, които току-що изброих. Иначе са стандартна дебелина, ама като е свикнал на натуралното и ще му трябва време за адаптация. И е наложително да махнете бензокаина отвътре, освен ако не си падате по... изтръпващи и обезчувстващи... усещания.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Po shiroki prezervativi polzvaite.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
при мен беше горе долу същото-аз само с презерватив съм го правил толкова години-и след това с едно гадже почнахме само без-толкова мн ми хареса че като сложихме презерватива като твоя приятел бях-нищо не усещах вече-супер гадно беше и съжалявам че пробвах без презерватив-опитах от забранения плод и ся гадно![]()
![]()
И аз си мислех, че има нещо такова. От 6-7 месеца моя не беше слагал презерватив, но миналата събота решихме да пробваме новия Дюрекс и сложи....свърши си почти за същото време, както без презреватив (най-много + 1-2 минути). Няма такива нещо като свикване или не. Това си е нагласата - не искам презерватив и той ще спада, докато не го направим пак на голо. Бтв не мисля, че Дюрекс са най-добрите презервативи. Триенето с тях не ми допада. Усеща се прекалено много самия презерватив, а с някои други чувс9твам и топлината на кожата му под кондома......аз лично не съм фен на марката и определено Cool смятам, че са по-добри-тънки, приятни на допир...абе те ми харесват на първо място.Първоначално написано от Wrathchild
Еми, мацка, кво о4акваш.. Щом е свикнал да го правите без гума, когато я сложи, няма да усеща нищо.. Или ще свикне с времето и ще се оправи, или ще трябва да минете към някви други предпазни мерки.
![]()
Робинята на Quench
Пропуснах и аз момента с пхисическата нагласа...Първоначално написано от krem4et0
А относно презервативите, всеки си е различен... в смисъл, ето, на мен най-много ми харесват Дюрекс, на теб не. На други пък им харесват Лайфстайлс, а аз когато пробвах с мъжо въпросните Extrapleasure или нещо подобно, еми нито аз, нито той усетихме нещо и накрая минахме на добрия стар Дюрекс. Просто препоръчвам това, с което съм запозната![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
О, Лайфстайлс също е добре.......то на тоя принцип аз Спортекс трябва да препоръчвам, защото са първите и най-много използвани от мен презервативи. Всъщност и те не са лоши....просто не разбирам защо трябва да давам 3 лв за Дюрекс като други от лев и 60 са не по-лоши от тях...
както и да е. Идеята е тя все пак де реши иска ли да прави безопасн секс или не. Ако иска-ще каже, че без кондом, няма да има нищо. А пък да видим ако го остави на сухо 1 месец, няма ли да усеща нищо? През автомобилна гума ще усеща.......
Има нещо вярно.
Но от Лайфстайлс не съм доволна, а Спортекс са се късали на много мои познати и не ми се рискува, имам един гаф зад гърба си, не искам втори.
Но за всеки е различно както казах, едни са доволни от едно, други - от друго.
~
debeli t1nki 1 prezervativ e 14 p1ti po t1nak ot kojata kakto iskaite go razbiraite![]()
Хубаво е 4е си се сетила за предпазни мерки но за6то 4ак сега ако бяхте по4нали отна4ало до сега 6те6е да е свикнал...А относно durex love 4есно казано по големи боклуци не бях виждала не стига 4е е къс на мъжа ми нз докаде му стига6е но не бе6е както другите а и бе6е адски малък нз скъсаха се 1 2 абе направо нямам думи аз пове4е от тея durex love няма да зема съ6тото и за durex elitte те пък много лесно се късат абе като цяло съм разо4арована от марката durex затова си караме на context classic :P
No matter where you go, there they are...
И аз споделям мнението за Durex Elite. При нас пък много се хлъзгаше и 1000 пъти трябваше да проверяваме дали си е на мястото, че един път имахме случай, в който докато правим секс се оказва, че презерватива го няма... намерихме го на другия край на леглотоПовече такива преживявания не искам, макар да не беше с Елит... отплеснах се, както и да е.
Впрочем и Performa се е оказвал малък на мъжа ми, ама това беше единичен случай, сигурно беше някакъв дефектен. Както и Select са му къси... То попринцип никой презерватив не му става изцяло на дължина, ама...
~
Ем...момчето се е скофтило, споко, ще свикнете![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз съм на това мнение.Дай му малко време да свикне,защото и това си е промяна за него.Първоначално написано от spiderka
na priqtelq mi se e slu4valo da mu spada shtoto ne mu pravq svirka xx
taka 4e cqlata istoriq e zashtoto toi prosto ne iska taq promqna i e prekaleno golqm egois za da misli i za tvoeto zdrave!
Ще свикне,и ние със моя прител имахме този проблем...но решихме,че не искаме друг по-голям проблем който да го буташ в количка.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не бих искала да определяте приятеля ми какъв е без да го познавате... До сега не сме го правили с презрватив не защото той не е искал, а защото бяхме решили така и двамата... Но аз вече искам да го правя с презерватив.. И той беше съгласен с мен.. Никага не ми е поставял условия за нещо и винаги сме били на едно мнение.. с този човек съм от една година и го познаам по- добре и от петте си пръста.. Нямали сме никога проблеми в леглото или както някой по- горе каза, че "може би не съм го възбуждала.. " Бих искала да си спестявате тези коментари моля.. Не че се опитвам да ви подразня с нещо, но като не познавате някой, недейте да давате акъли какъв бил и какъв не... Задала съм тази тема, за да попитам дали някой е изпадал в същото положение и да ми даде истински и искрен отговор.. А не безсмислени глупости...Първоначално написано от jotitu