.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Град
    Хасково

Защо му спада... ??? :(((

С приятеля ми решихме да правим секс с презерватив ( до сега сме го правили без..), но аз реших, че вече трябва да използваме поне едно презпазно средство и се спряхме на презервативите, но кгато му го сложих и когато започнахме да го правим не минаха и 5 мин и **** му спадна.. Каза, чев не можел да усети нищо... След това сменихме презерватива и пробвахме още няколко пъти, но не се получи.. Никога не се е получавало така, когато не сме използвали презервативи... Дайте ми съвет какво да правя... Тази вечер се бях настроила за нещо ново и романтично, но в крайна сметка се прибрах разочарована и в кофти настроение..

по-тънки презервативи за максимално чувство на приятеля ти Кой знае какви гуми са ви пробутали за презервативи така, че сменете презерватива
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Град
    не е установено още :]]
    xaxax и с нас беше така---мила,презервативите са били много стегнати....
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    Хасково
    Не бяха стегнати, бяха перфектни.. Неговия размер иии.. всичко си беше наред.. все пак аз ги купувах DUREX този лилавия най- тънкия... абе просто му беше перфектния номер но... не се получаваше... и ми стана мн кофти щото той седеше и си го вкарваше и изкарваше .. все едно нищо не прави.. Нищо не чувстваше..

Град
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Не бяха стегнати, бяха перфектни.. Неговия размер иии.. всичко си беше наред.. все пак аз ги купувах DUREX този лилавия най- тънкия... абе просто му беше перфектния номер но... не се получаваше... и ми стана мн кофти щото той седеше и си го вкарваше и изкарваше .. все едно нищо не прави.. Нищо не чувстваше..
    тогава проблема може да е в това,че той за първи път използва презерватив и затова му е било некомфортно...Ще се оправите :P

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от spiderka
    тогава проблема може да е в това,че той за първи път използва презерватив и затова му е било некомфортно...Ще се оправите :P
    А спред теб дали ще свикне.. Щото вече достатъчно ми се изправяха косите от притеснения и не ми се ска да го правя без презерватив... Той преди малко ми обеща утре пак да пробваме ама..

Град
    А спред теб дали ще свикне.. Щото вече достатъчно ми се изправяха косите от притеснения и не ми се ска да го правя без презерватив... Той преди малко ми обеща утре пак да пробваме ама..
    почти 100% съм убедена,че всичко ще бъде наред...не се притеснявай повече,но каквото и да става,без предпазни мерки не опитвайте

Град
    Хасково
    Благодаря ти, все още се надявам да е от това, че не е свикнал и най- накрая да успеем..

Град
    Е,ако има нещо лошо,пиши пак. Успех !!!

Първо, защото е свикнал без презерватив. Второ, на дюрекс лилавия е просто с повече лубрикант. Макар, че Durex като цяло имат 3 вида лилави - Елит, тези, които казах, че са с повече лубрикант, Ултима и Комфорт XL. За последните 2 обаче не знам дали ги има в Б-я...Тези новите Love са хубави, както и Pleasuremax. Пробвайте с тях и вижте какво ще се получи. Може и с Performa да пробвате, ама те не мисля, че ще ти свършат някаква работа, тъй като са мъничко по-дебели от тези, които току-що изброих. Иначе са стандартна дебелина, ама като е свикнал на натуралното и ще му трябва време за адаптация. И е наложително да махнете бензокаина отвътре, освен ако не си падате по... изтръпващи и обезчувстващи... усещания.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на amatorium
    Po shiroki prezervativi polzvaite.
    Eating isn't cheating - Arnold

при мен беше горе долу същото-аз само с презерватив съм го правил толкова години-и след това с едно гадже почнахме само без-толкова мн ми хареса че като сложихме презерватива като твоя приятел бях-нищо не усещах вече-супер гадно беше и съжалявам че пробвах без презерватив-опитах от забранения плод и ся гадно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Първо, защото е свикнал без презерватив.
    И аз си мислех, че има нещо такова. От 6-7 месеца моя не беше слагал презерватив, но миналата събота решихме да пробваме новия Дюрекс и сложи....свърши си почти за същото време, както без презреватив (най-много + 1-2 минути). Няма такива нещо като свикване или не. Това си е нагласата - не искам презерватив и той ще спада, докато не го направим пак на голо. Бтв не мисля, че Дюрекс са най-добрите презервативи. Триенето с тях не ми допада. Усеща се прекалено много самия презерватив, а с някои други чувс9твам и топлината на кожата му под кондома......аз лично не съм фен на марката и определено Cool смятам, че са по-добри-тънки, приятни на допир...абе те ми харесват на първо място.

Мега фен
    Град
    SF
    Еми, мацка, кво о4акваш.. Щом е свикнал да го правите без гума, когато я сложи, няма да усеща нищо.. Или ще свикне с времето и ще се оправи, или ще трябва да минете към някви други предпазни мерки.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Първо, защото е свикнал без презерватив.
    И аз си мислех, че има нещо такова. От 6-7 месеца моя не беше слагал презерватив, но миналата събота решихме да пробваме новия Дюрекс и сложи....свърши си почти за същото време, както без презреватив (най-много + 1-2 минути). Няма такива нещо като свикване или не. Това си е нагласата - не искам презерватив и той ще спада, докато не го направим пак на голо. Бтв не мисля, че Дюрекс са най-добрите презервативи. Триенето с тях не ми допада. Усеща се прекалено много самия презерватив, а с някои други чувс9твам и топлината на кожата му под кондома......аз лично не съм фен на марката и определено Cool смятам, че са по-добри-тънки, приятни на допир...абе те ми харесват на първо място.
    Пропуснах и аз момента с пхисическата нагласа...
    А относно презервативите, всеки си е различен... в смисъл, ето, на мен най-много ми харесват Дюрекс, на теб не. На други пък им харесват Лайфстайлс, а аз когато пробвах с мъжо въпросните Extrapleasure или нещо подобно, еми нито аз, нито той усетихме нещо и накрая минахме на добрия стар Дюрекс. Просто препоръчвам това, с което съм запозната
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, Лайфстайлс също е добре.......то на тоя принцип аз Спортекс трябва да препоръчвам, защото са първите и най-много използвани от мен презервативи. Всъщност и те не са лоши....просто не разбирам защо трябва да давам 3 лв за Дюрекс като други от лев и 60 са не по-лоши от тях...
    както и да е. Идеята е тя все пак де реши иска ли да прави безопасн секс или не. Ако иска-ще каже, че без кондом, няма да има нищо. А пък да видим ако го остави на сухо 1 месец, няма ли да усеща нищо? През автомобилна гума ще усеща.......

Има нещо вярно.
    Но от Лайфстайлс не съм доволна, а Спортекс са се късали на много мои познати и не ми се рискува, имам един гаф зад гърба си, не искам втори.
    Но за всеки е различно както казах, едни са доволни от едно, други - от друго.
    ~

debeli t1nki 1 prezervativ e 14 p1ti po t1nak ot kojata kakto iskaite go razbiraite

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Хубаво е 4е си се сетила за предпазни мерки но за6то 4ак сега ако бяхте по4нали отна4ало до сега 6те6е да е свикнал...А относно durex love 4есно казано по големи боклуци не бях виждала не стига 4е е къс на мъжа ми нз докаде му стига6е но не бе6е както другите а и бе6е адски малък нз скъсаха се 1 2 абе направо нямам думи аз пове4е от тея durex love няма да зема съ6тото и за durex elitte те пък много лесно се късат абе като цяло съм разо4арована от марката durex затова си караме на context classic :P
    No matter where you go, there they are...

И аз споделям мнението за Durex Elite. При нас пък много се хлъзгаше и 1000 пъти трябваше да проверяваме дали си е на мястото, че един път имахме случай, в който докато правим секс се оказва, че презерватива го няма... намерихме го на другия край на леглото Повече такива преживявания не искам, макар да не беше с Елит... отплеснах се, както и да е.
    Впрочем и Performa се е оказвал малък на мъжа ми, ама това беше единичен случай, сигурно беше някакъв дефектен. Както и Select са му къси... То попринцип никой презерватив не му става изцяло на дължина, ама...
    ~

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем...момчето се е скофтило, споко, ще свикнете

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

почти 100% съм убедена,че всичко ще бъде наред...не се притеснявай повече,но каквото и да става,без предпазни мерки не опитвайте
    И аз съм на това мнение.Дай му малко време да свикне,защото и това си е промяна за него.

na priqtelq mi se e slu4valo da mu spada shtoto ne mu pravq svirka xx

taka 4e cqlata istoriq e zashtoto toi prosto ne iska taq promqna i e prekaleno golqm egois za da misli i za tvoeto zdrave!

Град
    Варна
    Ще свикне,и ние със моя прител имахме този проблем...но решихме,че не искаме друг по-голям проблем който да го буташ в количка.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    na priqtelq mi se e slu4valo da mu spada shtoto ne mu pravq svirka xx

taka 4e cqlata istoriq e zashtoto toi prosto ne iska taq promqna i e prekaleno golqm egois za da misli i za tvoeto zdrave!
    Не бих искала да определяте приятеля ми какъв е без да го познавате... До сега не сме го правили с презрватив не защото той не е искал, а защото бяхме решили така и двамата... Но аз вече искам да го правя с презерватив.. И той беше съгласен с мен.. Никага не ми е поставял условия за нещо и винаги сме били на едно мнение.. с този човек съм от една година и го познаам по- добре и от петте си пръста.. Нямали сме никога проблеми в леглото или както някой по- горе каза, че "може би не съм го възбуждала.. " Бих искала да си спестявате тези коментари моля.. Не че се опитвам да ви подразня с нещо, но като не познавате някой, недейте да давате акъли какъв бил и какъв не... Задала съм тази тема, за да попитам дали някой е изпадал в същото положение и да ми даде истински и искрен отговор.. А не безсмислени глупости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си