Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Първо, защото е свикнал без презерватив.
И аз си мислех, че има нещо такова. От 6-7 месеца моя не беше слагал презерватив, но миналата събота решихме да пробваме новия Дюрекс и сложи....свърши си почти за същото време, както без презреватив (най-много + 1-2 минути). Няма такива нещо като свикване или не. Това си е нагласата - не искам презерватив и той ще спада, докато не го направим пак на голо. Бтв не мисля, че Дюрекс са най-добрите презервативи. Триенето с тях не ми допада. Усеща се прекалено много самия презерватив, а с някои други чувс9твам и топлината на кожата му под кондома......аз лично не съм фен на марката и определено Cool смятам, че са по-добри-тънки, приятни на допир...абе те ми харесват на първо място.
Пропуснах и аз момента с пхисическата нагласа...
А относно презервативите, всеки си е различен... в смисъл, ето, на мен най-много ми харесват Дюрекс, на теб не. На други пък им харесват Лайфстайлс, а аз когато пробвах с мъжо въпросните Extrapleasure или нещо подобно, еми нито аз, нито той усетихме нещо и накрая минахме на добрия стар Дюрекс. Просто препоръчвам това, с което съм запозната