Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
Цитирай Първоначално написано от girl91
t1n4e7o, не знам на колко години си, но как може до сега да сте го правили без никакви предпазни средства???
На почти 17 съм и това е първото момче, с което го правя без презерватив и вече една година нищо не е ставало.. Просто си имаме доверие един в друг.. Незнам какво сте се юрнали и вие с тези презервативи и течности и незнам си какво.. Според мен шанса да се забременее когато и двамата партниори си имат доверие е минимален... все пак аз го правя вече една година без предпазни средства... и нищо ми няма... Просто искам да съм по- сигурна и да ползвам презерватив.. Не че защото мисля, че ще стане нещо, а за лично успокоение.. Например като ми закъснее 2 или 3 дни, защото цикъла ми не е от най- редовните..
И на какво се базира доверието между вас? нима сте се хванали за ръчичката и сте си направили абсолютно всички и къвни и венерологични и гинекологични изследвания!?

Да.. защото той претърпя операция преди няколко месеца и му правиха пълни излседвания.. Аз също си направих... (Включително и за венерически болести... )