.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    na priqtelq mi se e slu4valo da mu spada shtoto ne mu pravq svirka xx

!
    А и според мен е добре да се замислиш дали твоя приятел не мисли за теб и те използва само да му "правиш свирка" , щом не може да си вдигне оная работа.. Не че се заяждам, ама така прозвуча...

аз пък без капут не смея...не ме е шубе от болести защото съм сигурен в момичето си...обаче ме е страх да не и напълня вагината с човечета...имам чувството че няма да се усетя и ще свърша...

Супер фен Аватара на girl91
    t1n4e7o, не знам на колко години си, но как може до сега да сте го правили без никакви предпазни средства???

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    t1n4e7o, не знам на колко години си, но как може до сега да сте го правили без никакви предпазни средства???
    На почти 17 съм и това е първото момче, с което го правя без презерватив и вече една година нищо не е ставало.. Просто си имаме доверие един в друг.. Незнам какво сте се юрнали и вие с тези презервативи и течности и незнам си какво.. Според мен шанса да се забременее когато и двамата партниори си имат доверие е минимален... все пак аз го правя вече една година без предпазни средства... и нищо ми няма... Просто искам да съм по- сигурна и да ползвам презерватив.. Не че защото мисля, че ще стане нещо, а за лично успокоение.. Например като ми закъснее 2 или 3 дни, защото цикъла ми не е от най- редовните..

Мега фен
    хьахьахьахьхьахьахьахьахь ахьхьахь
    ьахьахьахьахьахьхьхьхьхьх ьхьхьххь
    хьахьахьахьахаьхахаьхьахь ахьхьхьх

Нека видим дали разбрах правилно.
    Ако имам ДОВЕРИЕ на приятелката си, НЯМА ШАНС тя да забременее?
    УАУ!!!
    Ти разби всички закони за физика,химия,биология и още един куп!

На въпроса зашо му спада отговора е лесен
    - защотото не го кефиш ,само си убива времето с теб
    no such movies

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай

УАУ!!!
    Не е въпроса в нея, а в теб.. Ако незнаеш къде да се празниш и къде не.... Щом до сега съм си била добре.. сам си прави извода...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от PsychoHoliday
    На въпроса зашо му спада отговора е лесен
    - защотото не го кефиш ,само си убива времето с теб
    А на това, което ти написа.. Просто No Comment!!! С простаци не ми се занимава... Ако ме познаваше или пък него, както и да е .. Но в момента плямпаш, колкото да си отвориш устата без и грам да се замислиш...

Град
    Хасково
    И по- добре вземете я махнете вече тази тема.. Разбрах каквото ми беше нужно... А когато вече никой няма какво да каже, хората ги избива на простотия.. И вместо да кажат нещо по темата, говорят само глупости...

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от AngerFist90
    Цитирай Първоначално написано от LOve Fif
    TRIBESTAN i shte dignesh samoleta
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

приятелят ти е ] ЛИГЛЬО

Уау... годинка без презервативи и сте се упазили - браво на вас ...
    Бих ви препоръчала Виталис сензитив ... чувството било почти същото като все едно е без ... поне така казват
    Пробвайте, нищо не губите ...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    приятелят ти е ] ЛИГЛЬО

Щом казваш...

Изморих се вече от безсмислени отговори и съобщения... Така, че говорете каквото ви душа иска.. Не ми прави впечатление вече...

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    na priqtelq mi se e slu4valo da mu spada shtoto ne mu pravq svirka xx

taka 4e cqlata istoriq e zashtoto toi prosto ne iska taq promqna i e prekaleno golqm egois za da misli i za tvoeto zdrave!
    Не бих искала да определяте приятеля ми какъв е без да го познавате... До сега не сме го правили с презрватив не защото той не е искал, а защото бяхме решили така и двамата... Но аз вече искам да го правя с презерватив.. И той беше съгласен с мен.. Никага не ми е поставял условия за нещо и винаги сме били на едно мнение.. с този човек съм от една година и го познаам по- добре и от петте си пръста.. Нямали сме никога проблеми в леглото или както някой по- горе каза, че "може би не съм го възбуждала.. " Бих искала да си спестявате тези коментари моля.. Не че се опитвам да ви подразня с нещо, но като не познавате някой, недейте да давате акъли какъв бил и какъв не... Задала съм тази тема, за да попитам дали някой е изпадал в същото положение и да ми даде истински и искрен отговор.. А не безсмислени глупости...
    ami 4esno kazano az podhodih dosta izkreno xax daje dadoh li4en primer i syshto sym s gadjeto ot edna godina.. prosto myjeta ponqkoga sa nagli syshtestva dori i da ne si go priznavat! 4esno kazano priqtelq mi she napravi vs za mene no ne trqbva da mu otpuskam priomnkata zashtoto toi reshava 4e sym mu dlyjna edva li ne za nqkoi neshta! Taka e pri vs! PRiqtelq ti e bil sviknal bez! Sega mu e kofti sys i syotvetno mu spada zashtoto vse pak ne e sviknal a i tova spadane e na psihi4eska osnova a ne na fizi4eska! Taka 4e ne mi se obqsnqvai ! She vidime kakvo she ti govori sled 1 sedmica kato mu pisne ideqta s prezervativa!

i s taq lipsa na prezervativi... gledai da ne te podgoni tripera

Мисля, че нямате достатъчно опит... И аз съм така
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

доста опитен ми изглеждаш
    no such movies

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На почти 17 съм и това е първото момче, с което го правя без презерватив и вече една година нищо не е ставало.. Просто си имаме доверие един в друг.. Незнам какво сте се юрнали и вие с тези презервативи и течности и незнам си какво.. Според мен шанса да се забременее когато и двамата партниори си имат доверие е минимален... все пак аз го правя вече една година без предпазни средства... и нищо ми няма... Просто искам да съм по- сигурна и да ползвам презерватив.. Не че защото мисля, че ще стане нещо, а за лично успокоение.. Например като ми закъснее 2 или 3 дни, защото цикъла ми не е от най- редовните..
    само да вметна, че рискът при прекъснат полов акт от бебче е 25-30%, защото може да еякулира без да се усети, може да не успее навреме да ги извади, могат да станат 1001 неща. И на какво се базира доверието между вас? нима сте се хванали за ръчичката и сте си направили абсолютно всички и къвни и венерологични и гинекологични изследвания!?

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И на какво се базира доверието между вас? нима сте се хванали за ръчичката и сте си направили абсолютно всички и къвни и венерологични и гинекологични изследвания!?

Да.. защото той претърпя операция преди няколко месеца и му правиха пълни излседвания.. Аз също си направих... (Включително и за венерически болести... )

em zavisi koi kak svikne prosto ot promqnata e stanalo taka i sa trqbva vreme da svikne ne se pritesnqvai
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Град
    "градът на мечтите"
    С приятеля ми затова винаги го правим без,вади го по-рано и тогава няма проблеми,но удоволствието е максимално :P
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Re: Защо му спада... ??? :(((

С приятеля ми решихме да правим секс с презерватив ( до сега сме го правили без..), но аз реших, че вече трябва да използваме поне едно презпазно средство и се спряхме на презервативите, но кгато му го сложих и когато започнахме да го правим не минаха и 5 мин и **** му спадна.. Каза, чев не можел да усети нищо... След това сменихме презерватива и пробвахме още няколко пъти, но не се получи.. Никога не се е получавало така, когато не сме използвали презервативи... Дайте ми съвет какво да правя... Тази вечер се бях настроила за нещо ново и романтично, но в крайна сметка се прибрах разочарована и в кофти настроение..
    mi taka e kato e ypital vednaj ot zabraneniq plod,6te my trqbva vreme da svikne s prezervativi ne se bezpokoi 6te si doide vsi4ko na mqstoto si
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай

УАУ!!!
    +1

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А преди тия няколко месеца ? Айде моля ви се нали ви знам. Имате връзка 1 месец и вече си имате огромното доверие да правите секс без презерватив. Разбирам да сте си първи и да пиете ок, ама ей така.....направо си е жив риск!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    MmMm ако не се получва ,все пак виждам ,че сте заедно 1 година ,а и вече сте се почнали без ,така че най-добре си купи противозачатъчни Не зная в какви отношения си с майка си ,но аз вчера бях с моята при доктор ,за да изпишат хапчета . . . ако знае ,че го правите кажи й ,че те е страх да не се скъса презерватива и за това искаш хапчета А ако не ,отиди сама ,докторите са длъжни да пазят тайна на пациента и нищо няма да кажат на Вашите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си