- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За феновете на метъла
Ако не се лъжа вече има една такава тема-за музиката по време на секс,но отделно правя тази,за да чуя гласовете на всички фенове на жицата или...общо казано-метъла. Тези,които го предпочитат,нека праснат по едно готино мнение за този стил...![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А що не си ебеш майката?Първоначално написано от rubi
Първоначално написано от ^Santra^
ама чакай ся..не е казано,че и аз съм дива метълка...просто питам за фенове...мен ако питаш-сЕкфа музика ми харесваПървоначално написано от rubi
темата не е за този раздел,но....
пс: METAL for my soul METAL in my life METAL is my style METAL will rule the world![]()
![]()
![]()
поздравче Children of bodom - Next in line
once again METAL TO DEATH![]()
мисълта ми е основно за това дали ви харесва по време на някой страстен или нежен секс да засилите малко жица ...![]()
![]()
![]()
нема да коментирам, защото трябва да започвам да ругая Ти вероятно обичаш чалгичка , А?Първоначално написано от spiderka
хяхя България ще бъде жива, докато метъла е жив! Колкото повече фенове, толкова по-жива. The more people,The better country
Пс. извинете за 2рата тема и че не ползвах EDIT
оо тогава ще стане грубоПървоначално написано от spiderka
![]()
![]()
е ся то нали ше е нежно (пфффхахаах) да подчертая също,че не съм привърженик на чалгата,ама никак дажеПървоначално написано от AngerFist90
На мен мисълта ми е, че ако тъпата путка, която критикува (тя всъщност представа си няма какво) не млъкне, ще се изложи тотално.
Аре марш, късно ви е вече.
Че кво им е на метълите?А точно па те хич не са депресирани само да вметна!![]()
ей Freak ща поздравя с нещо на SlayerПървоначално написано от Freak.
![]()
![]()
![]()
НЕ НЕ ХАРЕСВААМ ЧАЛГА...И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО МРАЗЯ МЕТЪЛ....ЗАЩОТО ХОРАТА КОИТО МЕ ЗАОБИКАЛЯТ В МЯСТОТО КЪДЕТО ЖИВЕЯ СА ЗАДРЪСТЕНИ СКАНДИНАВЦИ,ДЕПРЕСИРАНИ ОТ ВРЕМЕТО И ТЪПАТА ДЪРЖАВА,КУХИ КАТО ЛЕЙКИ,НАЛИВАТ СЕ С БИРА НОН СТОП...МРАЗЯ МЕТЪЛА ЗАЩОТО ПРЕДИ ДА ТРЪГНА ОТ БГ ПО УЛИЦИТЕ ВИЖДАХ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПОДОБИЯ НА СКАНДИНАВЦИТЕ.....ЗАЩО НАЦИЯТА НИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПРЕСИРА И ДА СЕ НОСИ В ЧЕРНО С МАЗНИ КОСИ?СЯ РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД...И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ В КОЙТО "ЕБЕШ МАЙКА МИ " СЕ ЗАМИСЛИ ЧЕ НА НЕЯ МОЖЕ И ГОТ ДА И СТАНЕ!!!!
Ами да. Остави ги, чули от някой си там- майка или баща,че били депресирани и айде... много по-добре сме от вас да ви кажа! Всеки изпада в депреси,но от метъла не се зтъпява,а за чалгата... да не говоримПървоначално написано от moon_flower
![]()
алоо нито си ми на акъла нито си ми на образованието за да имаш правото да ме критикуваш и да ми казваш как да си изразявам мнениетоПървоначално написано от Freak.
![]()
Така ли? ;pПървоначално написано от rubi
Я ме информирай.
1во не вярвам, че живееш там.
2ро не всички метъли пият бира и ходят с мазни коси Пример. Аз не пия алкохол имам къса коса и се къпя всеки денНе е хубаво да слагаш всички под един общ знаменател, защото не си права
3то Не съм те ругал за да ме ругаеш и ти
като не сме ти на акъла,ни остави да се кефим на метъла,щото е стил,който не отстъпва пред пред много повече,отколкото си мислиш...Първоначално написано от rubi
ела ми на госи да видиш дали метълите не са депресирани!!!Първоначално написано от AngerFist90
а това че ти си изключение ок...нп не съм тръгнала никой да обиждам....ебати как нападате хората...споко няма да ви изям метъла.....![]()
![]()
Добре. Сега ще драсна мейл на Джудас и Мейдън, че са си сменили народността на скандинавци. Брус ще се зарадва много, отдавна си го мечтае. Така де, всеки който не е скандинавец не прави качествен метъл, а истинският скандинавец трябва да е депресиран!Първоначално написано от rubi
В милата ти родина е разпространен poser style, а не метъла. А ти като не разбираш от дадено нещо, трай си.
Ми какво мога да кажа за метъла? Харесва ми, това е. Може да не е единствения, който слушам, но определено ми е сред любимите. И хич не бих се нарекла гадна депресарка, която слуша грухтене и не се къпе. Грухтенето на някой групи, водещи се метъл просто НЕ Е МУЗИКА...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Музика е, момиче, музика е.Първоначално написано от Wrathchild
Велика музика при това...
Абе зЕмете се освестете-----кажете ми харесва ли ви метъла по време на секс??? тва се искаше ;р![]()
чакай сега спокойно ... не съм те нападнал Просто защитавам своята гледна точка, ако се чувстваш нападната или нагрубена от мен ..си взимам думите назад и ти се извиняявам Просто исках да кажа, че нетрябва да се слагат всички под един общ знаменател..това еПървоначално написано от rubi
извинявай, ако съм те нагрубил нещо
![]()
все пак и ти не си като него за да критикуваш музиката която слуша и културата която следва.Не всички метъли са с мазни коси и в черно и т.н. да не говорим ,че метъла не е само дива жица.Първоначално написано от rubi
И още нещо за външноста на метълите.Мога да ТИ кажа,че познавам метъли след които най вероятно ще изплезиш език.Не ги свеързвай с животни,грозници или т.н.
Убий ме, но в сравнение с Maiden или дори Kreator, някои музикални изцепки, като например Cradle Of Filth мога да ги причисля само към опит за правене на музика.Първоначално написано от Freak.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!