.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 164
    Цитирай Първоначално написано от spiderka
    Абе зЕмете се освестете-----кажете ми харесва ли ви метъла по време на секс??? тва се искаше ;р
    Да, харесва ми. Доволна? ;p
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Град
    не е установено още :]]
    така,аз се предавам,тъй като обърнахме тема в секс-раздел в дискусия относно метъла като стил в музиката
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Цитирай Първоначално написано от AngerFist90
    1во не вярвам, че живееш там.
    2ро не всички метъли пият бира и ходят с мазни коси Пример. Аз не пия алкохол имам къса коса и се къпя всеки ден Не е хубаво да слагаш всички под един общ знаменател, защото не си права
    3то Не съм те ругал за да ме ругаеш и ти
    ок какво доказателство да ти постна да ди докажа къде живея..мога да ти снимам тукашните ми документи.....щом си толкова отворен.....
    повтарям че никого не съм искала да обидя и мисля че не е коректно да се нахвърляте върху мене!изразих мнение и зададох въпрос1 и щом тоооолкова не ви изнася моето мнение просто го подминавайте...мисля че това е форум и всеки може и има правото да изрази мнението си!!!!!и още нещо пиша само и единствено неща които съм видяла!не съм седнала да си измислям с цел да се заяждам ок?
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Хмм ми мен лично не ме кефи метъл по време на секс примерно по скоро рок повече би подхождало иначето по всяко друго време метъла си е номер 1 и е най-великата музика от всички!-не може никой да ми твърди че в чалгата (примерно) има нещо велико-за какво се разправя за любов,раздяла,изневери-абе само тъпи сдухващи неща а в метъла за какво става на въпрос-за битки,история,славни събития-никой стил не може дори малко да се сравнява с метъла(не се обиждайте другите стилове също много си ги бива но метъла наистина е номер 1).
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Freak.
    Цитирай Първоначално написано от spiderka
    Абе зЕмете се освестете-----кажете ми харесва ли ви метъла по време на секс??? тва се искаше ;р
    Да, харесва ми. Доволна? ;p
    Абсолютно... ;]]

Dani мачка конкуренцията неможеш да отречеш, че например Her ghost in the fog или coffin fodder или Amor E Morte са слаби песни COF са добри последния албум не е мнго добър,но както всяка група си имат стрхотни песни
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Цитирай Първоначално написано от rubi
    2ро не всички метъли пият бира и ходят с мазни коси Пример. Аз не пия алкохол имам къса коса и се къпя всеки ден Не е хубаво да слагаш всички под един общ знаменател, защото не си права
    ок какво доказателство да ти постна да ди докажа къде живея..мога да ти снимам тукашните ми документи.....щом си толкова отворен.....
    повтарям че никого не съм искала да обидя и мисля че не е коректно да се нахвърляте върху мене!изразих мнение и зададох въпрос1 и щом тоооолкова не ви изнася моето мнение просто го подминавайте...мисля че това е форум и всеки може и има правото да изрази мнението си!!!!!и още нещо пиша само и единствено неща които съм видяла!не съм седнала да си измислям с цел да се заяждам ок?
    Не, не е "ок". Ок щеше да бъде, ако беше млъкнала преди 1 страница, тъпа курво. Даваш мнение за неща които изобщо не познаваш.

Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p

Плюс това, всичко в България е баластра. Позьорчета, които след 2-3 години ще се откажат въобще от музиката, щото не са достатъчно умни за да намерят място за нея в ежедневието си, ако си намерят работа и евентуално учат в университет.

факт.
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Е, и аз съм виждала банда 15 годишни 'метъли' да пият като смокове, ама не значи, че всички са така, нали? Ти ако си боклук и джаз да слушаш няма да те спаси.
    А това дали ми харесва метъла по време на секс... интересен въпрос.
    Мисля, че на Мейдън съм го правила... но не съм сигурна. За Офспринг съм 100%, ама те пък не са метъл...
    Секс и на чалга ще ми хареса ако е хубав, аз като го правя обикновенно имам други занимания, които заместват слушането на фоновата музика.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
    ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?
    + 1 Абсолютно правилно !! :P

Град
    Не, не е "ок". Ок щеше да бъде, ако беше млъкнала преди 1 страница, тъпа курво. Даваш мнение за неща които изобщо не познаваш.

Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p

Плюс това, всичко в България е баластра. Позьорчета, които след 2-3 години ще се откажат въобще от музиката, щото не са достатъчно умни за да намерят място за нея в ежедневието си, ако си намерят работа и евентуално учат в университет.

факт.
    баф копелее,тфа изказване рулира евала ти праа

Dani мачка конкуренцията неможеш да отречеш, че например Her ghost in the fog или coffin fodder или Amor E Morte са слаби песни COF са добри последния албум не е мнго добър,но както всяка група си имат стрхотни песни
    Е, всеки с вкуса си. За мен единствените им хубави песни са Temptation, която е отвратително комерсиална и след 4-5 слушания ти писва, ама то и за това поне е поносима за слушане. Другата е No time to cry, която пък е кавър на Sisters Of Mercy...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

факт.
    точно в БЪЛГАРИЯ нашата мила родина,и в моето мило училище имаше доста красни примери за мазни и депресирани метъли
    а пък да не говорим какви индивиди съм виждала в университета
    ок има изключения от некъпаните и мазните,не споря....
    за съжаление възпитанието ми е на доста по-високо ниво,поради което ще се въздържа от коментари относно начина по който бях наречена и ще прекратя темата!! и мисля че най-лесния начин да приключиш един спор не е като обидиш някого!!!!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Какво искаш сега, да те обиждам? Не съм почнал. Няма и да го направя, не заслужаваш дори да ръся простотии по твой адрес.

Ми ако си заинтересована, дай да си поговорим с тебе да видим дали всички са така. )
    ~

Аз предлагам да спрете да секарате ,а и не слагайте всички под 1 общ знаменател.Ако аз и човека до мен сме метъли-аз си спазвам идеална хигиена,имам добри оценки в училище и не смърдя като пор ,а той е пълната ми противоположност сигурно пак ще ни сложите под 1 общ знаменател само защото не мислите с главите си преди да говорите и вашата представа за метъл е една:мазен,дебел,гнусен човек който смърди,слуша само крясъци....абе не е така да ви кажа
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Къде видя караници?
    ~

Peace!

Защо си мислиш,че метълът сдухва хората? Аз съм останала с впечатлението,че по-скоро на скриймото или т.н. емокор музика се дължи изпадането в депресии или нещо от сорта... Не отричам и супер спичащите рок балади,но говорим за метъла все пак ...

Хм ... не знам,но май нешо се бъркаш ...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    МАмка му, изчетох цялата шибана тема, и са се мятам да дрънкам мъдрости...
    1- Макар, че вече не съм такава, каквато бях, аз продължавам страшно много да си обичам дет и блек метъла. Сега просто не се ограничавам само в тези стилове... Метъла е музика само за хора, които могат да го разберат. Един чалгар, ако го накараш дори и Соната Арктика да слуша, ще се носят такива яки чалгарски ругатни, че просто не е истина... И ФАКТЪТ, ЧЕ НЯКВА ЧАЛГА ПАЧА ТАМ РУГАЕ ЖИЧКАТА НА ПОРАЗИЯ, БЕЗ ДА СИ ИМА НА ПРЕДСТАВА, КАКВИ (БУКВАЛНО) ПРОСТОТИИ РЪСИ, ДА МЕ ПРОЩАВАШ, МИЛА, АМА ЗЕМИ СЕ ХВЪРЛИ В НЯКОЯ КАНАВКА...

ПТ: Да, страшно е яко тва...Мечта ми е приятелят ми да ме чука на фона на Кенибъл... Не да правим секс, а буквално диво, животинско чукане Последния път го правихме на Kreator и Children Of Bodom

ПП: Сега ставам, затова не съм по- груба, съжалявам

ИСКАМ И АЗ НА KREATOOOOR!
    Макар че надали ще обърна внимание на музиката, все пак искам.
    ~

Какъв беше въпросът относно метъла аз не разбрах?
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Еми някой май разясни, че ставало дума за т'ва дали обичаме да правим секс на метъл... пък аз не знам кой слуша музика, докато прави секс.
    ~

Еми, който слуша и му харесва, да си слуша... Аз чесно казано не обръщам внимание на звуците около мен по време на секса, освен тези на партньора ми

само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
    ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?
    Не е нужно и да сме разголени курви като чалгарките нали?! Д*ба....що за хора сте вий уе ц ц ц ...

метълите били депресирани

Аз слушам и метал и чалга поравно! К'во ще ми кажете тогава?! За мен няма ограничения в стиловете музика, слушам всякаква музика!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си