- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За феновете на метъла
Честно казано по време на секс най-много ми харесва да се вихри метъл...направо ми избиват балансите :devil: А към rubi,която изрази "компетентно" мнение,че метълите са депресирани като скандинавците,мога да кажа само - ХАХАХАХАХХХАХААА![]()
![]()
![]()
Първо,половината ми семейство живее на скандинавския полуостров - Дания и Швеция,и определено мога да ти кажа че НЯМАТ защо да са депресирани при все че живота им е така идеално уреден.Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.Ето аз например имам тениски на разни групи,ОБОЖАВАМ метъл,но нося и дрехи като всички останали "нормални" и слушам дори чалга в компания ако се налага.Просто метъла ме кара да се чувствам жива.Така чее....
![]()
метъл + чалга ...мда може като за жени ... те по принцип не знаят кво искат(нищо лично
)
Имам и приятели, които слушат и метал и чалга!!! И не ми казвай, че не знам какво искам като не можеш да погледнеш по-далеч от твоя ограничен мироглед!
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
няа ви чета мненията, ще ви кажаа само че сте правежи..
е таа тема за кво е?
за кво е, а?
да се изтъкне секи колко групички знае ахахах
сигурно де, не че съм ви чела простотиите
интернет отворковци
всяка възможност за интернет изява е ценена, хахаах
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Това изказване много ми хареса, защото е адски вярно и напълно обори РУБИ-то!Първоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
Лолипоп, я кажи една ''метълска'' песен, която те кефи, на фона на чалгата?
В какъв смисъл на фона на чалгата?
Да ти харесва повече от чалгата.
Първоначално написано от ^Santra^
Кратко, точно и ясно...Първоначално написано от Freak.
Бих казала, че всяко метълско парче, което ми харесва заради смисъла, вложен в него ми харесва повече от всяка чалга. Но има и чалги с много хубави текстове![]()
Я кажи една чалга песен с хубав текст.
пп, Нека не се говори за любов. ;p
има хора и хора, надявам се с тва да се приключи въпросаПървоначално написано от lizzard_92
аз самата слушам много жици от всякво естество, и познавам не малко озлобени, ограничени и надути метъли, които сякаш като са открили тая музика и тва ги прави безсмъртни и им позволява да сипят агресия и комплекси и да мразят всичко, без да осъзнават че и те са едни големи овце и мисленето им е точно толкова чалгарско, колкото на чалгарите.
така че не метъла или чалгата те определя дали си тъп, дали имаш готино чувство за хумор, или имаш собствено интересно мнение и виждане и светоусещане и т.н и т.н.
да метълите са пичове (някои от тях), но има и пълни олигофрени, както се намират сред пънкарите, кораджиите (деба мн се отварят тия) и т.н.
хора и хора и тва е. за тва мога да напиша 2 км роман но никой няма да седне да ги чете.
една музика не те определя що за човек си.. проумейте го, damn
тъпо звучат такива изказвания "метълите са гадни гнусни порове" или пък "умни готини с тях може да се говори много" и не знам си кво
зависи си от човека
метъла може и да учи, ама зависи къв е ученика.. някой вЕрно са същински срам, после що "метълското общество" е с лоша слава.
и тва не са малко хора
за краткия ми 15 годишен живот смятам че половината население на земята е ТЪПО, ама от ТЪПО ПО-ТЪПО, затва съм апатична вече към всякви етикети от рода на метъл, пънк и нз си кво.
всички сме лайненца и много малко са мислещите копелета с наистина собствено мнение
шоъо мн лесно е всеки да писка къв е различен, донт лейбъл ми, ау мау, моето мнение си е собствено, нищо че го копнах от някой друг..
много много зле е тоя народ ...и цялото тва зле зависи от много неща, не само от няква си музика и т.н
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ей, съвсем преебахте темата. Тя беше уж за метъла по време на секс, вие на кво го обърнахте...
Доживях 15 годишна да каже нещо умно.за краткия ми 15 годишен живот смятам че половината население на земята е ТЪПО, ама от ТЪПО ПО-ТЪПО, затва съм апатична вече към всякви етикети от рода на метъл, пънк и нз си кво.
всички сме лайненца и много малко са мислещите копелета с наистина собствено мнение
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е защо да не се говори за любов, аз слушам такива песни, на каквато вълна съм..Първоначално написано от Freak.
П.С. Имаше няк'ва песен "Жигули", нз кой я изпълняваше и нз дали може да се нарече чалга точно..А и песента на Никол - Give me some sex , то пак се споменава любовта де, ама..
![]()
Първоначално написано от AngerFist90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Чалгата..... ми то май идва малко от цигани, турци и прочие - мислиш ли, че те се къпят ма гронозвата кифло ?!?!?!?
2. Що пък метЪлите (пише се с Ъ грамотини чеда) да са сдухани и депресирани ?!! Щото, може би чалгарките не са курви, а
3. И каква компетентност лъщи от твоята гледна точка ?!?! - НИКАКВА !!! Просто си чула: метълите са наркомани, не се къпят, нямат елементарно образование... МИЛА ПРОСТА КУРВО (САЧМА, НЕЩАСТНА, НЕОБЯТНО ТЪПА, ПЛИТКОУМНА, НЕДОРАЗБИРАЩА, КЪРТИЦО) не е до хигиената (макар че тя е доста важна), а до човека който стои пред теб - какви ценности има, морал, потенцял.... и прочие изглежда на теб ти липсват (дори ми споменаваше за университет, едва ли някой нормален в университета ще има такова лапешко мнение):
1. Умения да приемаш различните от теб.
2. Вкус на музика
3. (Най-важното)... Да бъдеш обективна !!!!
Колкото до темата..... не все още не съм извършвала полов акт - съответно няма как да ви дам компетентен отговор (мнение)
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Донякъде съм съгласен с теб и с настъпилата деградация в обществото като цяло Всеки избира сам пътя по който да тръгне друг е въпроса дали някой ще го насочи или не ...Първоначално написано от jghgh
Чалгата е Поп Фолк, демек популярна фолкмузика, демек осъвременена народна музика!
Чалгата няма нищо общо с народната музика, а твърдението, че има, показва колко бедна музикална култура имаш. ;pПървоначално написано от L0LiPoP
А твоето твърдение, че нямат общо, показва, че не знаеш какво е чалга и народна музика и колко близки са те!
НЕЕЕ!Първоначално написано от L0LiPoP
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хич не е смешно, реве ми се...Първоначално написано от Wrathchild
Нито можете, нито сте пяли чалга и народна музика, така че няма к'во да говорите..![]()
Добре де,милички,не мога да разбера само защо чалга фенчета като /.../ (няма да споменавам имена) ми бутат темата с мнения за метъла...Първо,гордо заявявам,че има толко некомпетентни,че няма докъде....и още нещо-КАЖЕТЕ МИ,МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО Е МЕТЪЛА ИЗОБЩО....ако не знаете,поне не се обаждайте...
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...