.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 164
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Фолк значи народ така че фолк музика = народна музика. Днешния поп фолк няма нищо общо вече с народната музика но ако си пуснете чалга от преди 10 години... Пък и това което правят днес е по-скоро поп а не чалга.

Аз по принцип метъл не слушам. Рядко се намира някоя песен която да ме грабне но пък по време на секс е идеално да пуснеш такъв стил

Град
    Bulgariq
    Freak ти си пример за ТЪП метъл. Вече за неизкъпан и мазен не зная.
    Доста хора слушат метъл и не се носят в черно и т.н. Но тези които знам с дългите коси и черните дрехи са доста сдухани мразещи околния свят и с грешна представа за доста неща.

Чакай сега, кой ти е казал, че съм метъл? ;p
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Бе не знам к'ъв си, ама цитата в подписа ти е от верен, по-верен.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Благодаря, твоя също.
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от heavy^fuel
    Freak ти си пример за ТЪП метъл. Вече за неизкъпан и мазен не зная.
    Доста хора слушат метъл и не се носят в черно и т.н. Но тези които знам с дългите коси и черните дрехи са доста сдухани мразещи околния свят и с грешна представа за доста неща.
    МАМКА МУ, ЩО НЕ ЗЕМЕТЕ ДА МЛЪКНЕТЕ НАЙ- НАКРАЯ??? Я МАЛКО СЕ ПООВЛАДЕЙТЕ... И ТВА ЗА ДЪЛГИТЕ КОСИ Е ТОЛКОВА ИДИОТСКО ТВЪРДЕНИЕ.. КОСАТА НА ПРИЯТЕЛЯ МИ МУ СТИГА ДО ЗАДНИКА, КОСИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ОТ МОЯТА КОМПАНИЯ ПАК СА ДО ТАМ, НО НЯМА НИТО ЕДИН ГАДЕН, ДОЛЕН, СМОТАН ДЕПРЕСАР, КАПИШ? мАМА ВИ ТЪПА ЧАЛГАРСКА!!! СКАПАНАТА ТЕМА НЕ Е ДА ОБСЪЖДАТЕ КОЙ КАКВО СЛУША, А ДАЛИ ОБИЧАТЕ ДА СЕ ЧИФТОСВАТЕ НА ФОНА НА МЕТЪЛ, ИДИОТИ С ИДИОТИ...

ЕДИТ: И ако Freak. е тъп, това те прави тебе остър, така ли?

Цитирай Първоначално написано от My`OwN

ЕДИТ: И ако Freak. е тъп, това те прави тебе остър, така ли?
    Остави го, нека си почеше самочувствието... хаах

+1

Металите са гнусна история

Гледам вчера някакви лапетии на по 13-14 влизат в един металски магазин. Ми кво да ви кажа и тримата бяха с мазни несресани коси, някакви черни намачкани и широки като манта тениски от плат като за 4-5 лева, с някакви обувки тип нещо като кубинки в 36 градуса жега, с някакви вериги от тия, дето са по казанчетата на кенефите, и като им чуеш изразяването и тона на гласа им можеш да паднеш от смях.. а бе нямам думи. Да е говорим, че по принцип постоянно с бира и ухаят на отврат, всички са някакви хърби, а се имат са биячи докато не им се изрепчеш ;д, и тия дълги неподдържани коси, гримове и т.н. пф
    Чалгарките/четата няма да коментирам. Те пък другата крайност.. Те затова се мразят де ;д

И двата стила са крайно грозни и позьорски. Тъпнята на маххххх

Нямам против кой каква музика слуша, ама хич - метал, чалга, рап, народна, и т.н. Всеки си има собтсвен стил и си го кефят различни неща.
    Ама това заформяне на общности, деградации, "робуване" на стила музика, позьорстване и т.н. ееее нямам думи..

Това си е мое мнение и никой не може да ми го промени каквито и спорове да се заформят.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: Ъмм

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    1. Чалгата..... ми то май идва малко от цигани, турци и прочие - мислиш ли, че те се къпят ма гронозвата кифло ?!?!?!?
    2. Що пък метЪлите (пише се с Ъ грамотини чеда) да са сдухани и депресирани ?!! Щото, може би чалгарките не са курви, а
    3. И каква компетентност лъщи от твоята гледна точка ?!?! - НИКАКВА !!! Просто си чула: метълите са наркомани, не се къпят, нямат елементарно образование... МИЛА ПРОСТА КУРВО (САЧМА, НЕЩАСТНА, НЕОБЯТНО ТЪПА, ПЛИТКОУМНА, НЕДОРАЗБИРАЩА, КЪРТИЦО) не е до хигиената (макар че тя е доста важна), а до човека който стои пред теб - какви ценности има, морал, потенцял.... и прочие изглежда на теб ти липсват (дори ми споменаваше за университет, едва ли някой нормален в университета ще има такова лапешко мнение):
    1. Умения да приемаш различните от теб.
    2. Вкус на музика
    3. (Най-важното)... Да бъдеш обективна !!!!

Колкото до темата..... не все още не съм извършвала полов акт - съответно няма как да ви дам компетентен отговор (мнение)

"Взе ми думите от устата"

А иначе бих искал да го правя на някоя песен на Celldweller въпреки че не е много метъл а смесени стилове
    You just got to love this guy ! Celldweller (Klayton) http://www.myspace.com/Celldweller

Най-добрия от най-добрите!

метъл по време на секс...хм...ами с емотиконка по-добре ще се изразя

а иначе съм си по този стил музика , определено...някой беше дал отвратитеелно мнение за скандинавците...1 това , че са нечистоплътни е жестока лъжа , всичко е до човека - може да има и 1 нечистоплътен метъл , но и 10 смръдливи чалгара , нали така? 2 например във Финландия броят на самоубилите се е много висок...да , има и депресирани (знам специално за Финландия ,тъй като вуйна ми и вуйчо ми живеят там и аз ходя често) , но аз бих ги нарекла по-скоро чувствителни... 3 всеки човек има различен вкус и разбирания , нека всеки си харесва неговата музика , но не и да обижда предпочитаните музикални стилове на другите...

Град
    не е установено още :]]
    айде ся и аз да да се изкажа-->харесвам метъла по ред причини,няма значение кфи са.Харесва ми да го правя слушайки жичка,защото ми харесва.А изказванията за нечистоплътните метъли се слагат в скоби с по 2 чертички.Нито метъла прави така,че да не се къпеш или решиш,нито каквото и да било друго-зависи си изцяло от човека,защото има и много чалгари,които перманентно си вонят на бира и не се решат...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Bux4 NET - Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!

Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
    Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
    Кликаш-гледаш-печелиш!
    Bux4 NET – печелившото забавление!

Град
    не е установено още :]]

Re: Bux4 NET - Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!

Цитирай Първоначално написано от bux
    Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
    Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
    Кликаш-гледаш-печелиш!
    Bux4 NET – печелившото забавление!

omg... тва не е пост за реклами,бе
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Слушам метъл от доста отдавна и съм си достатъчно "зарибен" и определено добре ми се отразява в зависимост от настроението и нагласата е или нещо по-спокойно или жица до дъно,но все пак и моето момиче има глас за музиката :P
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Там някъде :)
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
    ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?
    Хаха ти като не искаш не приличай ! Тази музика е невероятна..приятеля ми е "металист" и ме научи да слушам,разбирам,ценя този стил музика ! Даже си направих tattoos-че свързано с метъла Обужавам го ...

god listens TO SLAYER!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мъжът слуша метъл и рок, а аз - чалга! В леглото ни обаче няма място за никаква музика......а и колко сте тесногръди. Не ме бърка тоя рап ли слуша, техно или метъл. Бърка ме какъв човек е, как се отнася към мен, толерантен ли е към моите предпочитания.......Щом метълист и чалгаджийка( и то изключително върла. когато съм прослушала чалга,вие прави под масата сте ходили, а някои не сте били дори планувани) могат да се разбират, да се обичат и никога това да не пречи на секса, любовта или уважнието им 1 към друг, значи подобни разграничения са ненужни.

Тьй, изчетох нещата до половината и просто щях да изпадна в смешен шок...
    1во метълите не са нещо по различно от останалите хора ... и мита че метълите са с мазни коси, потни, скъсани дрехи и се дрогират си е точно мит ... За депресирани пък да не говорим ... А мацката дето живеела някъде къмто скандинавско - завиждам ти - искам да живея там ...
    А за същината на темата ... не че слушам особенно много музиката докъто правя секс, по скоро на моменти се водя по ритъма на песента ...
    И да -> има много нежни и красиви метъл песни, подходящи за бавен и нежен секс (лично мнение - УЖАС) ...
    Ест има и доста по бързи ...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мъжът слуша метъл и рок, а аз - чалга! В леглото ни обаче няма място за никаква музика......а и колко сте тесногръди. Не ме бърка тоя рап ли слуша, техно или метъл. Бърка ме какъв човек е, как се отнася към мен, толерантен ли е към моите предпочитания.......Щом метълист и чалгаджийка( и то изключително върла. когато съм прослушала чалга,вие прави под масата сте ходили, а някои не сте били дори планувани) могат да се разбират, да се обичат и никога това да не пречи на секса, любовта или уважнието им 1 към друг, значи подобни разграничения са ненужни.
    Съгласна съм напълно.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Бързи да искаш..

Град
    В далечината... еййй там ;]

Металите са гнусна история
    Съдък.... научи се да пишеш.... после говори кой е гнусен и кой тъп и прочие... хлапаче нещастно !
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Изчетох цялата тема с всички километрични постове(I am a hero). Не съм слушал метъл докато правя секс, но идеята ми допада и може някой път да го направя.

например Cradle Of Filth мога да ги причисля само към опит за правене на музика.
    Аз по принцип слушам пънк рок, но вярваш или не съм заспивал на Cradle of Filth : ) Действа ми релаксиращо[/b]

Град
    в мечтите ти
    Метъла ми действа доста добре по време на секс(и не само тогава) :P
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    СТОП ,с караниците моля.

Айде поздравче за всички ,тъкмо слушам Children of bodom - Lake Bodom, най-любимата ми песен за всички времена Иначе секс не съм правила на фона на тази музичка ,обаче ми се вижда яка идея

здр

За по хард секс метала е перфектен.Няма да забравя веднъж как ме изчука един фен на парчето на MANOWAR - WHEELS OF FIRE.Оралния и вагиналния като че ли не бяха толкоз хард,но за аналния...Направо си ми пръсна дупарата,но определено ми хареса всичко което направи с мене...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си