- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За феновете на метъла
Фолк значи народ така че фолк музика = народна музика. Днешния поп фолк няма нищо общо вече с народната музика но ако си пуснете чалга от преди 10 години... Пък и това което правят днес е по-скоро поп а не чалга.
Аз по принцип метъл не слушам. Рядко се намира някоя песен която да ме грабне но пък по време на секс е идеално да пуснеш такъв стил![]()
Freak ти си пример за ТЪП метъл. Вече за неизкъпан и мазен не зная.
Доста хора слушат метъл и не се носят в черно и т.н. Но тези които знам с дългите коси и черните дрехи са доста сдухани мразещи околния свят и с грешна представа за доста неща.![]()
Чакай сега, кой ти е казал, че съм метъл? ;p
Първоначално написано от ^Santra^
Бе не знам к'ъв си, ама цитата в подписа ти е от верен, по-верен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Благодаря, твоя също.Първоначално написано от Wrathchild
МАМКА МУ, ЩО НЕ ЗЕМЕТЕ ДА МЛЪКНЕТЕ НАЙ- НАКРАЯ??? Я МАЛКО СЕ ПООВЛАДЕЙТЕ... И ТВА ЗА ДЪЛГИТЕ КОСИ Е ТОЛКОВА ИДИОТСКО ТВЪРДЕНИЕ.. КОСАТА НА ПРИЯТЕЛЯ МИ МУ СТИГА ДО ЗАДНИКА, КОСИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ОТ МОЯТА КОМПАНИЯ ПАК СА ДО ТАМ, НО НЯМА НИТО ЕДИН ГАДЕН, ДОЛЕН, СМОТАН ДЕПРЕСАР, КАПИШ?Първоначално написано от heavy^fuel
![]()
![]()
![]()
![]()
мАМА ВИ ТЪПА ЧАЛГАРСКА!!! СКАПАНАТА ТЕМА НЕ Е ДА ОБСЪЖДАТЕ КОЙ КАКВО СЛУША, А ДАЛИ ОБИЧАТЕ ДА СЕ ЧИФТОСВАТЕ НА ФОНА НА МЕТЪЛ, ИДИОТИ С ИДИОТИ...
![]()
![]()
ЕДИТ: И ако Freak. е тъп, това те прави тебе остър, така ли?
Остави го, нека си почеше самочувствието... хаахПървоначално написано от My`OwN
+1Първоначално написано от Wrathchild
Металите са гнусна история
Гледам вчера някакви лапетии на по 13-14 влизат в един металски магазин. Ми кво да ви кажа и тримата бяха с мазни несресани коси, някакви черни намачкани и широки като манта тениски от плат като за 4-5 лева, с някакви обувки тип нещо като кубинки в 36 градуса жега, с някакви вериги от тия, дето са по казанчетата на кенефите, и като им чуеш изразяването и тона на гласа им можеш да паднеш от смях.. а бе нямам думи. Да е говорим, че по принцип постоянно с бира и ухаят на отврат, всички са някакви хърби, а се имат са биячи докато не им се изрепчеш ;д, и тия дълги неподдържани коси, гримове и т.н. пф
Чалгарките/четата няма да коментирам. Те пък другата крайност.. Те затова се мразят де ;д
И двата стила са крайно грозни и позьорски. Тъпнята на маххххх
Нямам против кой каква музика слуша, ама хич - метал, чалга, рап, народна, и т.н. Всеки си има собтсвен стил и си го кефят различни неща.
Ама това заформяне на общности, деградации, "робуване" на стила музика, позьорстване и т.н. ееее нямам думи..
Това си е мое мнение и никой не може да ми го промени каквито и спорове да се заформят.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от fuck_brainpants
"Взе ми думите от устата"
А иначе бих искал да го правя на някоя песен на Celldweller въпреки че не е много метъл а смесени стилове![]()
You just got to love this guy ! Celldweller (Klayton) http://www.myspace.com/Celldweller
Най-добрия от най-добрите!
метъл по време на секс...хм...ами с емотиконка по-добре ще се изразя![]()
![]()
![]()
а иначе съм си по този стил музика , определено...някой беше дал отвратитеелно мнение за скандинавците...1 това , че са нечистоплътни е жестока лъжа , всичко е до човека - може да има и 1 нечистоплътен метъл , но и 10 смръдливи чалгара , нали така? 2 например във Финландия броят на самоубилите се е много висок...да , има и депресирани (знам специално за Финландия ,тъй като вуйна ми и вуйчо ми живеят там и аз ходя често) , но аз бих ги нарекла по-скоро чувствителни... 3 всеки човек има различен вкус и разбирания , нека всеки си харесва неговата музика , но не и да обижда предпочитаните музикални стилове на другите...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
айде ся и аз да да се изкажа-->харесвам метъла по ред причини,няма значение кфи са.Харесва ми да го правя слушайки жичка,защото ми харесва.А изказванията за нечистоплътните метъли се слагат в скоби с по 2 чертички.Нито метъла прави така,че да не се къпеш или решиш,нито каквото и да било друго-зависи си изцяло от човека,защото има и много чалгари,които перманентно си вонят на бира и не се решат...![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
Първоначално написано от bux
omg... тва не е пост за реклами,бе
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Слушам метъл от доста отдавна и съм си достатъчно "зарибен" и определено добре ми се отразявав зависимост от настроението и нагласата е или нещо по-спокойно или жица до дъно,но все пак и моето момиче има глас за музиката :P
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Мъжът слуша метъл и рок, а аз - чалга! В леглото ни обаче няма място за никаква музика......а и колко сте тесногръди. Не ме бърка тоя рап ли слуша, техно или метъл. Бърка ме какъв човек е, как се отнася към мен, толерантен ли е към моите предпочитания.......Щом метълист и чалгаджийка( и то изключително върла. когато съм прослушала чалга,вие прави под масата сте ходили, а някои не сте били дори планувани) могат да се разбират, да се обичат и никога това да не пречи на секса, любовта или уважнието им 1 към друг, значи подобни разграничения са ненужни.
Тьй, изчетох нещата до половината и просто щях да изпадна в смешен шок...
1во метълите не са нещо по различно от останалите хора ... и мита че метълите са с мазни коси, потни, скъсани дрехи и се дрогират си е точно мит ... За депресирани пък да не говорим ... А мацката дето живеела някъде къмто скандинавско - завиждам ти - искам да живея там ...
А за същината на темата ... не че слушам особенно много музиката докъто правя секс, по скоро на моменти се водя по ритъма на песента ...
И да -> има много нежни и красиви метъл песни, подходящи за бавен и нежен секс (лично мнение - УЖАС) ...
Ест има и доста по бързи ...![]()
Съгласна съм напълно.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Съдък.... научи се да пишеш.... после говори кой е гнусен и кой тъп и прочие... хлапаче нещастно !Първоначално написано от Wrathchild
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Изчетох цялата тема с всички километрични постове(I am a hero). Не съм слушал метъл докато правя секс, но идеята ми допада и може някой път да го направя.
Аз по принцип слушам пънк рок, но вярваш или не съм заспивал на Cradle of Filth : ) Действа ми релаксиращо[/b]Първоначално написано от Wrathchild
Метъла ми действа доста добре по време на секс(и не само тогава) :P
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
СТОП ,с караниците моля.
Айде поздравче за всички ,тъкмо слушам Children of bodom - Lake Bodom, най-любимата ми песен за всички временаИначе секс не съм правила на фона на тази музичка ,обаче ми се вижда яка идея
![]()
За по хард секс метала е перфектен.Няма да забравя веднъж как ме изчука един фен на парчето на MANOWAR - WHEELS OF FIRE.Оралния и вагиналния като че ли не бяха толкоз хард,но за аналния...Направо си ми пръсна дупарата,но определено ми хареса всичко което направи с мене...![]()