Цитирай Първоначално написано от rubi
Цитирай Първоначално написано от AngerFist90
1во не вярвам, че живееш там.
2ро не всички метъли пият бира и ходят с мазни коси Пример. Аз не пия алкохол имам къса коса и се къпя всеки ден Не е хубаво да слагаш всички под един общ знаменател, защото не си права
3то Не съм те ругал за да ме ругаеш и ти
ок какво доказателство да ти постна да ди докажа къде живея..мога да ти снимам тукашните ми документи.....щом си толкова отворен.....
повтарям че никого не съм искала да обидя и мисля че не е коректно да се нахвърляте върху мене!изразих мнение и зададох въпрос1 и щом тоооолкова не ви изнася моето мнение просто го подминавайте...мисля че това е форум и всеки може и има правото да изрази мнението си!!!!!и още нещо пиша само и единствено неща които съм видяла!не съм седнала да си измислям с цел да се заяждам ок?
Не, не е "ок". Ок щеше да бъде, ако беше млъкнала преди 1 страница, тъпа курво. Даваш мнение за неща които изобщо не познаваш.

Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p

Плюс това, всичко в България е баластра. Позьорчета, които след 2-3 години ще се откажат въобще от музиката, щото не са достатъчно умни за да намерят място за нея в ежедневието си, ако си намерят работа и евентуално учат в университет.

факт.