.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 164
    [quote="mishaaaaa"]cHaLGa KiLLeR да се лекувам ли ми каза?......
    Опа леко на 11-12 викаш на по 16-17 са ми предлагали а аз сам на 16.Ника ми е такъв за да дразня чалгарите иначе ми е WeSt^Si[)e.И стига с тва общ знаменател слушаш чалга значи ти влиае лошо.Всички чалгари си приличате и не мразя толкова чалгата просто не ми харесва начина по който певиците рекламират стоката си.Щом ги слушаш начи ти харесва да си като тях не казвам курва, а просто уграничена........има много др, неща за който мога да пиша с часове защо чалгата не е полезна и т.н. ако искаш да се спасиш от затъпяване поне нещо като Риана слушаи ако не рап или метъл.

[quote="kyrtika"][quote="Freak."]Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p

Как пък аз за всичките тези години, които сигурно са повече от твоите, все такива металяги виждам, опърпани, мазни и смърдящи?

А иначе относно това за метала или чалгата, познавам един металист, дърт два пъти колкото вас, беше вокал в блек сатан група, Pagan Flames и същевременно се кефеше и на чалга
    Сраааам и ПОЗОР!
    Като почнахме с поздравите..
    Kreator - Hate Inside Your Head

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Като се поздравяваме и аз ви поздравявам специално за всички които мразят чалгата ...
    ...нека а вас Пеят АЗИС, Кондьо, Амет, орк.Кристали, орк. Шабан и всичките им колеги ..... :P
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    София
    Слушам як дет метъл, слушам траш, прогресив и сякви други подвидове на метала, Но никога не правя секс на такава музика.

Секс само на Рахманинов или на испански китарни инструментали

колко як дет метъл слушаш колкото и як да е .. се тъпо
    no such movies

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    cHaLGa KiLLeR да се лекувам ли ми каза?Кой е ограниченият сега?Хубаво певиците са курви, ама ние , които слушаме музиката им да не би да сме курви бе, слабоумникоооо!
    Първо помисли тогава обиждай!
    Погледни се, толкова си вглабен в омразата си към чалгата, че чак и такъв ник си си барнал!
    Какво ме интересува, че някакви си пикли по на 11-12 години се праят на курвички и се обличат като такива!
    Сега кой слага всички под общ знаменател?
    Сега кой е ограниченият?Аз ли?

Ще ви съобщя мазна тъпа краво, че сте изключително зле ! Моля не пишете повече тъпи мнения по темата, защото повярвайте Вие сте едно тъпо и грозно същество ! Аз лично съм на мисъл: Чалгата пропада вече, слушат я само мангалите и по-пропадналите хора в милата ми родина - НАПЪЛНО ВЯРНО ! Мога и да защитя тезата си (не мисля, че го заслужаваш)....
    "Какво ме интересува, че някакви си пикли по на 11-12 години се праят на курвички и се обличат като такива!" - О, не ! Та 11-12 годишните имат по-хубав вкус от вас бе ! Когато детето стане 13-14 осъзнава, че бъдещето му е на пилона в бара.... е то това е като пубертета настъпва на ралична възраст.... При теб кога дойде.... 12-13 ? Както и да е.. не заслужаваш да си хабя от мозъка за теб.... Та както казах повече мнения недей писа... уупссс уважителната ми форма излезе хъх ........ ЖАЛКИ ЧАЛГАРЧЕТА ЕЙЙЙ И НА ВАС ЩЕ ВИ ДОЙДЕ МАЙСТОРА НЯКОЙ ДЕН.....

Приятен ден мило плиткоумно, заблудено хлапенце ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    Цитирай Първоначално написано от kyrtika
    Абе келеш, на всеки му е известно, че като видиш на улицата т.нар. чалгарки-курви, с късите поли, токчета и т.н. обръщаш врат след тях, трупаш материал и после у вас си бийш злобарки и е очевадно просто, че тия момичета са далеч по привлекателни отколкото некви метълки с дъно на гащите по-виснало от моето, дето даже не си правят маникюр и гримът им е като на смъртта (ако въобще го има), не искам да си представям пък отдолу кви са BUSHмени.

Лапай хуй е ! Момиче съм... + това за мен не е важно само за ебане да ме имат (защото тези момичета ги имат само за това) Не искам да изглеждам на леко момиче... тъй, че бягай ти се обръщай и си трупай грозния материял (шото те са си грозни що мислиш го слагат тос грим !?) и бягай ....
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от spiderka
    мисълта ми е основно за това дали ви харесва по време на някой страстен или нежен секс да засилите малко жица ...
    бе и аз слушам метъл..и друго слушам де....ама чак метъл по време на......пхахахаха ще е ебахти изродията
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Абе келеш, на всеки му е известно, че като видиш на улицата т.нар. чалгарки-курви, с късите поли, токчета и т.н. обръщаш врат след тях, трупаш материал и после у вас си бийш злобарки и е очевадно просто, че тия момичета са далеч по привлекателни отколкото некви метълки с дъно на гащите по-виснало от моето, дето даже не си правят маникюр и гримът им е като на смъртта (ако въобще го има), не искам да си представям пък отдолу кви са BUSHмени.

Лапай хуй е ! Момиче съм... + това за мен не е важно само за ебане да ме имат (защото тези момичета ги имат само за това) Не искам да изглеждам на леко момиче... тъй, че бягай ти се обръщай и си трупай грозния материял (шото те са си грозни що мислиш го слагат тос грим !?) и бягай ....
    Хахах, ти лапаш хуй МО, сдухана минджа, само че на със сигурност потни пишки със сирене по тях. Завист, завистттт.. струи на реки от изказването ти, кой знае ква си дебела и грозна. Гримът подчертава женственото, маникюр, педикюр, хубава кожа, поддържана коса и т.н. също.. Бас държа, че ти не притежаваш нито едно от тези неща..

Хахахахах слушам метъл и мога да ти кажа,че се обръщат след мен ! Задника ми е хубав, имам си цици, хубави очи, прекасни устни, от хубава по-хубава кожа, а тялото ми е перфектно ! И не прилагам фон-дьо-тен като тези или пък 1-2.. максимум 5 шешенца гланц за устни, за да са хубави, косата ми е доста високо поддържана жалко не съм фотогенична за да те убедя.... карай ето www.impulse.bg/shorteeeey
    Завистта..... ще бъда искренна... да проявявам завист, но към хората с по-хубави коси от моята е.. задръж си тъпото мнение за мен... тъй като сега ще псоледва "ти ли маа виш са ква си грозна не стааш за нищо" < заслепен си не си свикнал да гледаш нормални хубави момичета, а само някви курвета по улиците вчера голяма смешка стоя си аз ям сладолед с една фр-ка и някви идват (чалгаркии...) едната беше мн красива в лице.... ама като почнаха някъв интелектуален разговор........ всички ги гледаха с присмех бяха жалки мноого всички са такива няма за какво да им завиждам.... за грозните устни ? за подплънките в сутиена ? за тоновете грим опитвайки се да прикрият пъпките.... ЗА КАКВО МАМКА ИМ ДА ИМ ЗАВИЖДАМ ?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Electron.
    fuck_brainpants обичам те хах и аз съм на твоето мнение .. мразя чалгарки ! блех .. сега само чакай да нахлуят в форума и ще има това което написа по горе ! ..

а по темата : трябва малко Yngwie и ще има хубав секс

ЧАЛГАТА ДА МРЕ !!!!!!

ЧАЛГАТА ДА МРЕ !!!!!!

злото никога не имира !
    no such movies

Цитирай Първоначално написано от PsychoHoliday
    ЧАЛГАТА ДА МРЕ !!!!!!

злото никога не имира !
    +1
    Streetball is my job!

Голям фен
    УАХАХАХАХАХАХАХХААААААА Аз съм заклет любител на метъла до мозъка на костите си независимо,че стила ми не го издава.По-скоро се нося хип-хоп или с обикновени момичешки дрешки.И мога да те уверя че редовно ходя на коламаска където и да се сетиш

Град
    Хасково
    МЕТЪЛ ФОРЕВЪР !
    ... no comment ...

[алоо нито си ми на акъла нито си ми на образованието за да имаш правото да ме критикуваш и да ми казваш как да си изразявам мнението Mad
    , ] Toq sait e teens a ne za xora v krizata na srednata vuzrast..ne e li taka?

Ina4e Metula e istinskata myzika..kvi skandinavci te gonat we, da ne si v afrika bate nerazbraxte li 4e koito kvato myzika go kefi -tfa sly6a,no nqma da sporq za 4algata (ot 4algata se iztupqva totalno). Pove4eto 4algari dori neznaqt za kvo sly6at 4alga.... nema zna4enie vajnoto e da se LydeE i Da sE diVee , 6ot tfa e samo edin jivot i 6e praa kvoT si iskam weeee
    jUst [HappY MaimuNa] ... SuNfLowEr

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Freak.
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
    ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?
    А що не си ебеш майката?
    6toto momi4eto e pravo !!!

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.
    Аз слушах чалга преди време и бях "окована" в чалга мисленето ,че метълите са гнусни. От както спрях с това циганско извращение наречено чалга за 2 години израстнах много в духовен план.Да аз не слушам много метъл , имам любими 2-3 песни , слушам руски рап , но важното е ,че разбрах какви са метълите - интелигенти хора със собствено мислене , повечете РОДОЛЮБЦИ.Това няма да го намерите при чалгарите!

Убожавам метъла Мн добре звучи секс на фона на як метъл
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Убожавам метъла Мн добре звучи секс на фона на як метъл
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neHcuoHepKa
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.
    Аз слушах чалга преди време и бях "окована" в чалга мисленето ,че метълите са гнусни. От както спрях с това циганско извращение наречено чалга за 2 години израстнах много в духовен план.Да аз не слушам много метъл , имам любими 2-3 песни , слушам руски рап , но важното е ,че разбрах какви са метълите - интелигенти хора със собствено мислене , повечете РОДОЛЮБЦИ.Това няма да го намерите при чалгарите!
    Евала за това мнение, просто няма как да не ти го призная .

Аз пък от всичко което изчетох до момента разбрах колко глупави и ограничени хора има в този форум.Абе какви скандинавци ви гонят подяволите, блек и дет метъла идва тот Скандинавия както и Викинг метъла който не е толкова популярен в БГ, други подстилове който идват от САЩ, Англия и други държави.Какви са тия глупости, че чалгата била народна музика откъде накъде, чалгата идва от турция има някакъв ориенталски характер, вие въобще народна музика чува ли ли сте през живота си?!?А пък ви се чудя откъде ги намирате ти "мазни,гнусни,нечистоплътн метъли" ,защо аз не срещам такива, а само вие сте облагодетелствани?!?Честно казано, не виждате по -далече от носа си, за вас всичко е Мерелин Менсън, крещене, викане, размятане на коси и свирене на "странни инструменти" , вие за Таря Турунен не сте ли чували бе хора, ето например тя е учила класическо пеене и нито се дере нито кряска, напротив даже има голям диапазон на гласа.За разлика от някои чалгари които не могат да дадат пример на 20 чалга песни в които не се пее за любов,секс,раздели и дъра-бъра и имат що годе смислен текст, аз мога да дам пример за 20/даже и за много повече/ в които не са депресиращи, в тях не се "крещи"/какво вие казвате/ и имат смислен текст/те почти всички песни от метъл и рок стила са смислени/.Не че в чалгата няма някой свестни песни, но вероятноста чалга изпълнител да направи смислена песен е толкова голяма колко да падне астероид в Парламента .

Град
    Хасково
    Аз лично обичам да правя секс на тиха и спокойна музика..

I'll do it with BIGGGG pleasure

Glory,Glory Manchester United!!!

Град
    burgas
    xax seki ima pravo da slu6a kfato muzika iska...li4no metala (nqkoi par4eta) i screamo-to mnogo me naduxvat i vse pak metala si e istinskata muzika..zabravete si4ki idiot6tini kato 4alga house rnb i nz si o6te kfo..
    xxx

rubi написа:
    само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
    ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци? Confused Confused Confused Confused Confused

a shto pa trea sme sichki shantavi chalgari are odi sa grumni ako nemash s kvo ela shti dam
    По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си