Цитирай Първоначално написано от neHcuoHepKa
Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.
Аз слушах чалга преди време и бях "окована" в чалга мисленето ,че метълите са гнусни. От както спрях с това циганско извращение наречено чалга за 2 години израстнах много в духовен план.Да аз не слушам много метъл , имам любими 2-3 песни , слушам руски рап , но важното е ,че разбрах какви са метълите - интелигенти хора със собствено мислене , повечете РОДОЛЮБЦИ.Това няма да го намерите при чалгарите!
Евала за това мнение, просто няма как да не ти го призная .

Аз пък от всичко което изчетох до момента разбрах колко глупави и ограничени хора има в този форум.Абе какви скандинавци ви гонят подяволите, блек и дет метъла идва тот Скандинавия както и Викинг метъла който не е толкова популярен в БГ, други подстилове който идват от САЩ, Англия и други държави.Какви са тия глупости, че чалгата била народна музика откъде накъде, чалгата идва от турция има някакъв ориенталски характер, вие въобще народна музика чува ли ли сте през живота си?!?А пък ви се чудя откъде ги намирате ти "мазни,гнусни,нечистоплътн метъли" ,защо аз не срещам такива, а само вие сте облагодетелствани?!?Честно казано, не виждате по -далече от носа си, за вас всичко е Мерелин Менсън, крещене, викане, размятане на коси и свирене на "странни инструменти" , вие за Таря Турунен не сте ли чували бе хора, ето например тя е учила класическо пеене и нито се дере нито кряска, напротив даже има голям диапазон на гласа.За разлика от някои чалгари които не могат да дадат пример на 20 чалга песни в които не се пее за любов,секс,раздели и дъра-бъра и имат що годе смислен текст, аз мога да дам пример за 20/даже и за много повече/ в които не са депресиращи, в тях не се "крещи"/какво вие казвате/ и имат смислен текст/те почти всички песни от метъл и рок стила са смислени/.Не че в чалгата няма някой свестни песни, но вероятноста чалга изпълнител да направи смислена песен е толкова голяма колко да падне астероид в Парламента .