Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
Честно казано по време на секс най-много ми харесва да се вихри метъл...направо ми избиват балансите :devil: А към rubi,която изрази "компетентно" мнение,че метълите са депресирани като скандинавците,мога да кажа само - ХАХАХАХАХХХАХААА Първо,половината ми семейство живее на скандинавския полуостров - Дания и Швеция,и определено мога да ти кажа че НЯМАТ защо да са депресирани при все че живота им е така идеално уреден.Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.Ето аз например имам тениски на разни групи,ОБОЖАВАМ метъл,но нося и дрехи като всички останали "нормални" и слушам дори чалга в компания ако се налага.Просто метъла ме кара да се чувствам жива.Така чее....

Аз по-хубаво от това не мога да го кажа ... съгласявам се с всяка една дума, казана от теб!!!