Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Цитирай Първоначално написано от rubi
само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?
Подкрепям мнението ти
Подкрепяш мнение което за мое огромно съжаление никак не е вярно.
Твърдението, че 70% от българското население слушат метъл, са далеч от истината. За огромно мое съжаление 70 % слушат други музикални стилове, свикнали да ъдат по върховете чрез плагиатство а не посредством авторска музика. 30 % са тези с акъл в главата и оравновесените, които разпускат със стойностна музика а именно поклонниците на рока, метъла и прочие(за разлика от великата "чалга" метъла и рока имат много разновидности)
Най-много ме дразни когято чуете нещо с китара и кажете, че е метъл! Абе образовайте се първо и тогава нападайте1 Има рок, хард-рок, метъл, глоом, траш, мелъди-рок и какво ил още не! Това, че вашия любим стил е само един и то проста чалгица (нека поясним, че гръцко, сръбско и прочие не са различни направления на чалгата, чалгата си е чалга)не означава, че чуждите предпочитания са така ограничени.

П.П.: Не претендирам за компетентност и добра обосновка на мнението ми, но то все пак има някаква. С удоволствие ще прочета мнение на човек който по подобен начин да защити своето, та и по-добре.