Така,искам да ви попитам няколко неща:
1> пастата Lacalut White хубава ли е? И избелва ли поне и минимално зъбките?
2<По колко минути си миете зъбките?Има ли значение това,ако примерно ги четкам 2 пъти в деня по 2-3-4-5 минути,ще си изтъркам ли емайла?Колко мин е нормално да ги четкаш?
3<Ако може да ми препоръчате някакво разтворче,което след кат си измиеш зъбките да се жабуркаш с него,да премахва бактериите в устата и за по-дълготрайна свежест и свеж дъх.Ако може и някой снимки да сложите,на това дето ще ми препоръчате,ше съм мн благ.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
1. Не съм я ползвала пастата, но доколкото знам пастите, които не са специални избелващи, а просто White са за да запазят досегашната белота на зъбите, а не да ги избелват допълнително.
2. Не съм си засичала, но долу-горе и аз по 3-4 минути ги мия. А някъде бях чела че трябвало 15 минути.![]()
3. Можеш да си вземеш от водите за уста на Колгейт или Аквафреш, а може и Сандрин да си вземеш, то се използва за промивки (примерно като си сложат обеца на езика и не могат да си мият зъбите и т.н.) и унищожава бактериите. От аптека се купува, снимки - мързи ме да търся.![]()
1. Нямам си и идея,аз съм на Блендамед.
2. Аз си ги четкам по няколко пъти дневно,предимно преди да изляза навън и преди лягане. Не съм засичала колко време,но обикновено само колкото ми отнеме да изчистя остатъците от храна по тях/с брекети съм/.
3. Продават най-различни видове води за уста,освен тези за масово производство има и такива,които можеш да си поръчаш от зъболекарските кабинети.
Относно Сандрина-той е антибактериално средство-концентрат за почистване на устната кухина с екстракт от ябълка. Използва се при възпаления от рода на афтички или противовъзпалително при обикновени ранички/прехапвания по венците и лигавицата. Освен това може да се прави и гаргара с него при възпалено гърло. Дозировката си я пише на опаковката.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Миеш ги сутрин и вечер, дори ако е възможно сутринта след яденето - ще има не само освежаващ ефект, но и ще разкара всички боклуци от зъбите, също и няма да усещаш неприятен вкус докато се храниш .. според мен няма никакво значение колко време се "четкаш" .. на мен ми отнема 2 минутки мисля .. дори и по-малко - намирам го за достатъчно - все пак не четкаш ръжда от метал ..
+1Първоначално написано от Dark~Illusion
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
При пробиване на език сандрина не се използва защото не можеш да си миеш зъбите, а за да заздравее по-бързо дупката. То си е лекарство за ранички в устата.Първоначално написано от Dark~Illusion
Другото е, че след промивки с него остава един доооста стипчив вкус в устата и не е приятно като за всекидневна употреба.
По-добре си купи от другите разтвори, които ти препоръчаха. На Сандрина не му е това приложението просто![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Az se miq s Lacalut ot mnoogo dylgo vreme i shtom prodyljavam, znachi si napravi izvoda. Da miesh zybite 2 pyti dnevno - sutrin i vecher, e napylno normalno, to taka trqbva. Nqkoi kaza, che trqbva da se chetkat po 15 minuti i tova e pylna glupost, zashtoto imam priatelka, koqto se beshe pristrastila po mieneto na zybi i te zapochnaha da se rushat, taka che ne prekalqvaite. A az predi vreme izpolzvah edna voda za sled miene na sybite, ama kak li se kazvasheeee...![]()
GoSmile
ГРИЖА И КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ
GoSmile е специално разработена високотехнологична формула за лечение и избелване на зъбите в домашни условия.
Продуктите са в специални ампули с вакуум, за да са свежи активните инградиенти и да действат по всяко време на денонощието. Обърнете, натиснете, избелете. Изключителни продукти с лесно приложение, ампулите на GoSmile ви дават по-младежки и по-бели зъби само за няколко дни. Ампулите са проектирани за лесно приложение. На върха на всяка ампула е поставена мека четка за по-лесно нанасяне на течноста, без опастност от излишно прахосване на ценната течност. Вижте някои от продуктите:
мерси за отговорите,а да питам цените на тея води,примерно Аквафреш,какви са?
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
За пастата нищо не мога да ти кажа, лично за мен най-добрата избелваща паста е на Блендамед. Нормално и препоръчително е да си миеш зъбите по 3 минути, 2 пъти дневно. Аз лично го мия по 3 минути, но по повечко пъти на ден - навик. А за разтвор за жабуркане на устата, препоръчвам ти Сандрин - лично аз много го харесвам. Почиства и дезинфекцира много добре.
Пастата лакалут е много хубавва наистина и дъвките са прекрасни.Бели зъби можеш да постигнеш със всяка паста стига да си постоянна и с отлична хигиена.Първоначално написано от DYNAMIC
Колкото по-дълго ги четкаш толкова по-добре почистваш зъбите.най-много 5 минути са достатъчни все пак си миеш зъбите не копаеш там.
И кафето цигарите виното ще ти съсдадат проблеми ако искаш бели зъби.
I Love
Vania
Kabakova
lakalut white е страхотна паста за зъби! нормалното за 4еткането на зъби е около 3 4 мин в зависимост от зъбите ти си взимаш 4етка софт,медиум или хард..разтвор за зъби,мисля 4е имаш предвид вода за уста...Корсодил http://prikachi.com/images.php?files/233954t.jpg
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
А бе какво го лъжете момичето бе!? вие нормални ли сте да и препоръчвате на ден по 2 пъти сас lacalut white.. знаете ли на какво ще и станат зъбите?! най-много 1, 2 пъти на седмицаааааа!!! -препоръча ми го зъболекар ..
абеееееееееееее луда ли си 1-2 пъти на СЕДМИЦА o.O Аз използвам Lacalut Fluor ,който зъболекарката ми го препоръча и го използвам от 2-3 месеща и зъбките са ми перфПървоначално написано от sladkoto_mime28
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Първоначално написано от roksana_1
е секи ден ли го ползваш?
<1>Използвам пастата и ги избелва да!Първоначално написано от DYNAMIC
<2>аз си мия зъбите 2-3 пъти на ден за по 1-2 минутки най-много и зъбите ми са много хубави.
<3>Разтвор-Тантум Верде.Малко от него и малко вода,жабуриш към 30 сеь и плюеш.Също може да се използва за инфекций-тогава жабуриш без да го разреждаш със вода.Аз го използвам също и за скобите ми,че да убива микробите
Разтвора в шишенцето със бялата капачка посредата![]()