.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Пловдив

Влюбена в ... момиче

Не знам какво се случи с мен през изминалата година, никога не бях хлътвала така. Когато е наблизо и едно смислено изречение не мога да кажа! Така съм от една година мислех си , че ще нещо временно - но не, не мога да си избия от главата. Нямам представа какво да правя.
    И напълно откачам

На вас случвало ли ви се е такова нещо?
    Как сте се справяли?

Град
    PlD ;]
    ами не съм лесби не мога да ти помогна

no doubt-don't speak

еми мила...не ми се е случвало явно си лесбийка

Не е си лесбйика споко.В тая възраст сичко е объркано и скоро ще отмине...аз имам подобен проблем но при мен е по различно...смисъл харесах едно момче но едни приятелки казаха че е момиче и са я виждали и друг път...Аз мисля че не е така понеже съм наясно че харесвам момчета но стават грешки сега....и сега на 15 ще разбера момиче ли е момче ли е.А ти споко стават грешки...

Град
    СоФиЯ
    Ами не ми се е случвало , но пък имам една позната която се прави на момче ... и изглежда като момче . Спомням си я в детската градина и в първи клас (макар и мъни спомени) беше едно сладко момиче с дълга косичка и обеци. Сега е съвсем друго - тя просто е момче , само че има путка. Спокойно в тоя живот всичко става ... а и след пубертета всичко ще мине .
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Не ми се е случвало, но не се притеснявай сигурно е временно от възрастта, а ако продължи и после ... си лесбийка, от което не трябва да се притесняваш, ако стане да си
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

sp0koino stiga se 6a6ka tva ti e ot v1zratta i po gore s16to go kazaha.ne se trevoji vsi4ko 6te otmine s vremeto..
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483
    Ами не ми се е случвало , но пък имам една позната която се прави на момче ... и изглежда като момче . Спомням си я в детската градина и в първи клас (макар и мъни спомени) беше едно сладко момиче с дълга косичка и обеци. Сега е съвсем друго - тя просто е момче , само че има путка. Спокойно в тоя живот всичко става ... а и след пубертета всичко ще мине .

тфа е ужасно бе
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    в съня на елфите
    хормоните са виновни за всичко
    а твоето не е влюбване - просто е увлечение, желание, стремеж.
    на много тийнове им се случва, но отминава, дори да не е много бързо.

Та горе долу в темата някой гледал ли е сериала дето ще точва по foxlife Л Връзки? струва мин се готин..

Град
    СоФиЯ
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483

тфа е ужасно бе
    ужасно е ама е истина ... казва се нели а се представя за ники
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Случвало ми се е преди години. Не е нещо чаак пък толкова страшно, повечето жени така или иначе са бисексуални.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    СоФиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Случвало ми се е преди години. Не е нещо чаак пък толкова страшно, повечето жени така или иначе са бисексуални.
    По - голяма глупост не бях чувала

Град
    СоФиЯ
    бисексуална ти е главата ...

Впрочем има опция Edit. И това ти го казвам според научни изследвания, друг е въпроса, че някои жени така и не го осъзнават. Както има неосъзнати гейове примерно. Не съм казала, че абсолютно всяка жена е бисексуална.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    СоФиЯ
    Впрочем има опция Edit. И това ти го казвам според научни изследвания, друг е въпроса, че някои жени така и не го осъзнават. Както има неосъзнати гейове примерно. Не съм казала, че абсолютно всяка жена е бисексуална.
    вече съм съгласна (г.д.)

Докато не го прайш няма начин да знаеш дали си лезби или не ...напълно е нрмално да "хлътваш" по момичета
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами ще чакаш - или с пубертета ще си замине и това увлечение или ще си лесбийка...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Епа на колко години си ?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Пловдив
    Май работата е лоша щото не съм на 13-14, а почти на 19

Е, чудо голямо, какво толкова сега. Аз пък бях на 13, когато осъзнах, че съм би и първоначално ми беше много трудно, тъй като майка ми е строго хетеро и за нея такива неща относно малкото й момиченце са недопустими. Ама го отдавах на възрастта, въпроса е, че така и не ми мина... с времето се свиква (ако наистина си би или хомо), така че няма какво да се притесняваш.
    ~

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Е какво толкова ? Какво се стряскаш се 1 ти е паднало небето на главата ... Повечето от вас са някви много странни хора ... Се 1 начи мацка аз ще ти кажа какво да направиш разкажи и го на това момиче което харесваш вероятността да те облъсне е голяма (въпреки че може и да станете гаджета :P :P ) Но ако те отблъсне всичко това ще премине .... А пък ако земе че ти каже да поне ще имаш едно различно и вероятно много по добро изживяване от колкото с момче ... това не е нещо което трябва да те плаши ! Живота е твърде къс за да бъдеме все номрлани и все в граници ти си млада красива впускаи се в разни такива неща и да не ти пука изобщо Ще станеш на 26-28 ще си стъпиш здраво на краката ще си напрайш семейство и ще си живееш щастливо знаеки че си преживяла много
    De-Phazz - Anchorless

6to se mru6ti6 ne komentara mi? kvo tolko sum kazala...kazvam i 4e ne e takava prosto spored men.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Е какво толкова ? Какво се стряскаш се 1 ти е паднало небето на главата ... Повечето от вас са някви много странни хора ... Се 1 начи мацка аз ще ти кажа какво да направиш разкажи и го на това момиче което харесваш вероятността да те облъсне е голяма (въпреки че може и да станете гаджета :P :P ) Но ако те отблъсне всичко това ще премине .... А пък ако земе че ти каже да поне ще имаш едно различно и вероятно много по добро изживяване от колкото с момче ... това не е нещо което трябва да те плаши ! Живота е твърде къс за да бъдеме все номрлани и все в граници ти си млада красива впускаи се в разни такива неща и да не ти пука изобщо Ще станеш на 26-28 ще си стъпиш здраво на краката ще си напрайш семейство и ще си живееш щастливо знаеки че си преживяла много
    Вероятност да ме отблъсне няма. Аз съм сигурна за момичето, че е лес.
    Постоянно ме сваля ... а аз едвам удържам фронта вече... много е секси по дяволите!!! Явно ще трябва да се примиря че съм обратна
    Колкото и да се боря с това не става просто, по-силно е от мен.

Благодаря за съветите

Изясни се бре ...за първи път ли изпитваш влечение към момиче?или и друг път е ставало...смисъл а ако си лесбийка според мен се е проявило още от по-ранна възраст.А ако не е така тва е конкретно влечение и ще мине.

Bux4 NET - Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!

Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
    Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
    Кликаш-гледаш-печелиш!
    Bux4 NET – печелившото забавление!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си