.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    slun4ice_90 нали сме се събрали да си изкажем мнението по различни въпроси а не плюем.. не е вярно че не харесвам различните от мен но.. си имам принципи и някакво чувство за естетика..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от L0v3`suX
    slun4ice_90 нали сме се събрали да си изкажем мнението по различни въпроси а не плюем.. не е вярно че не харесвам различните от мен но.. си имам принципи и някакво чувство за естетика..
    Напротив точно това ще стане,както в една друга подобна тема.... Просто няма смисъл от подобни безсмислени теми....

Ама защо се занимавате с глупости? Кукли, емота....стига с тези етикети. Не мога да си представя, че на някой най-големия проблем му е, че някоя се обличала еди как си и се държала еди как си. Това е мода, а модата минава. Оставете ги, ще го надрастнат това, а надявам се и вие също ще надрастнете склонността си да си създавате сами поводи за ядосване.

slun4ice_90 ти как реши, че темата е безсмислена?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Напротив точно това ще стане,както в една друга подобна тема.... Просто няма смисъл от подобни безсмислени теми....
    ем да ама честно казано аз още половин час нямам работа и ще си отговарям на жсякакви теми

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от TigerClaw
    slun4ice_90 ти как реши, че темата е безсмислена?
    Защото имаше такава тема 100 страници се изписаха избиваха се доста комплекси,доста ограничени коментари имаше от хора,които си нямаха друга работа....Само един ограничен човек ще започне да обсъжда такива хора... Затова яко се дразня,......

Добре, щом си мислиш, че съм ограничен - няма проблеми. Мисли си каквото искаш. Просто пуснах темата за да видя мнението на другите, както и да е!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Добре, щом си мислиш, че съм ограничен - няма проблеми. Мисли си каквото искаш. Просто пуснах темата за да видя мнението на другите, както и да е!
    Не съм го казала....просто ти казвам,че и без това темата не е за този раздел.Съжалявам,ако съм те обидила. Не това ми беше целта.Ще почнат пак същия "роман"...това е шибаното....

ем като цяло сладурани (14-15 год) който се "шибат" за пари и помежду си обясняват че са приятелки и всяка плюе зад гърба на другата.. аууу лудница поече няма да се занимавам с тая тема.. казах си мнението

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ем като цяло сладурани (14-15 год) който се "шибат" за пари и помежду си обясняват че са приятелки и всяка плюе зад гърба на другата.. аууу лудница поече няма да се занимавам с тая тема.. казах си мнението
    Браво =D>

Казах за момчета които си бръснат краката - четете по-внимателно!

е пък тея най- ногу ги мразя...и за ко си бръснат краката?
    Ако искам да ходя с момиче ше тръгне с момиче бе ..е*** ти и геьовете са
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
    Казах за момчета които си бръснат краката - четете по-внимателно!

е пък тея най- ногу ги мразя...и за ко си бръснат краката?
    Ако искам да ходя с момиче ше тръгне с момиче бе ..е*** ти и геьовете са
    хахаххахха и аз мисля така !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Sofia

Re: За... "куклите"

Липсва такава тема тук, мисля, че това е правилният раздел за нея! Сега по същество..
    Да, за куклите става въпрос! Ама не за ония пластмасовите, а за по-лошите - 13-16 годишните (понякога достигат и до 19-20, зависи, някой пък вечно са си "кукли"
    Какво ви е мнението за тези подобия на жена, изобщо на хора? Ето го моето мнение за тях:
    1. Адски разглезени пикли (без извинение). На 16 съм, но това не ми пречи да преценя ситуацията, а тя е следната - малката парцалка гледа цял ден у тях холивудските филмчета (кой на кой ли сваля звезди и тн.), и "пренася" филма на улицата. Да не говорим, че точно заради тия филмчета се въртят само около чичко-паричко.
    Другото което е - пълно е с тях по форумите, особено тук! Във всяка тема за бръснене на крака при момчетата/мъжете примерно 60-70% от женските мнения са точно на такива момиченца. И то все едно и също "ами по-хигиенично е", обосноваването за тях е срамно нещо. Както се казва - кухото си е кухо, те тава е
    Отдавна са станали здравни инспекторки по хигиената, искат да им свалят звезди - аз пък ще им кажа, че на такива пикли и сами да си свалят звездите е срамно! Лошото е, че е пълно с такива изчадия, а истинската любов е на майната си... то с такива образи каква любов има? Те са просто лапета за чукане....

И сега като за финал искам да чуя мнението на някоя от въпросните кукли, да се посмея още малко, че все още не ме е заболял корема ...
    Ima nqkoi dosta razglezeni,no ima i takiva koito sa mnogo svestni.Razglezenite sa takiva, za6toto si mislqt 4e mogat da imat vsi4ko,no ne e taka.moita priqtelka e"kukla",no e mnogo svestna.Zavisi ot momi4eto.No razglezenite sa ujasni i mnogo kuhi.

Град
    varna
    хах точно така тъпи курви дето се опитват да изпъкнат пред другите с уникалност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си