- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За... "куклите"
slun4ice_90 нали сме се събрали да си изкажем мнението по различни въпроси а не плюем.. не е вярно че не харесвам различните от мен но.. си имам принципи и някакво чувство за естетика..
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Напротив точно това ще стане,както в една друга подобна тема....Първоначално написано от L0v3`suX
![]()
Просто няма смисъл от подобни безсмислени теми....
![]()
Ама защо се занимавате с глупости? Кукли, емота....стига с тези етикети. Не мога да си представя, че на някой най-големия проблем му е, че някоя се обличала еди как си и се държала еди как си. Това е мода, а модата минава. Оставете ги, ще го надрастнат това, а надявам се и вие също ще надрастнете склонността си да си създавате сами поводи за ядосване.
slun4ice_90 ти как реши, че темата е безсмислена?![]()
ем да ама честно казано аз още половин час нямам работа и ще си отговарям на жсякакви темиПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
Защото имаше такава тема 100 страници се изписаха избиваха се доста комплекси,доста ограничени коментари имаше от хора,които си нямаха друга работа....Само един ограничен човек ще започне да обсъжда такива хора...Първоначално написано от TigerClaw
Затова яко се дразня,......
![]()
![]()
![]()
Добре, щом си мислиш, че съм ограничен - няма проблеми. Мисли си каквото искаш. Просто пуснах темата за да видя мнението на другите, както и да е!
Не съм го казала....просто ти казвам,че и без това темата не е за този раздел.Съжалявам,ако съм те обидила.Първоначално написано от TigerClaw
![]()
Не това ми беше целта.Ще почнат пак същия "роман"...това е шибаното....
ем като цяло сладурани (14-15 год) който се "шибат" за пари и помежду си обясняват че са приятелки и всяка плюе зад гърба на другата.. аууу лудницапоече няма да се занимавам с тая тема.. казах си мнението
БравоПървоначално написано от L0v3`suX
![]()
=D>
Първоначално написано от TigerClaw
е пък тея най- ногу ги мразя...и за ко си бръснат краката?
Ако искам да ходя с момиче ше тръгне с момиче бе ..е*** ти и геьовете са
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
хахаххахха и аз мисля така !Първоначално написано от FataMorgana
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ima nqkoi dosta razglezeni,no ima i takiva koito sa mnogo svestni.Razglezenite sa takiva, za6toto si mislqt 4e mogat da imat vsi4ko,no ne e taka.moita priqtelka e"kukla",no e mnogo svestna.Zavisi ot momi4eto.No razglezenite sa ujasni i mnogo kuhi.Първоначално написано от TigerClaw
хах точно така тъпи курви дето се опитват да изпъкнат пред другите с уникалност![]()
![]()
![]()
![]()