Липсва такава тема тук, мисля, че това е правилният раздел за нея! Сега по същество..
Да, за куклите става въпрос! Ама не за ония пластмасовите, а за по-лошите - 13-16 годишните (понякога достигат и до 19-20, зависи, някой пък вечно са си "кукли"
Какво ви е мнението за тези подобия на жена, изобщо на хора? Ето го моето мнение за тях:
1. Адски разглезени пикли (без извинение). На 16 съм, но това не ми пречи да преценя ситуацията, а тя е следната - малката парцалка гледа цял ден у тях холивудските филмчета (кой на кой ли сваля звезди и тн.), и "пренася" филма на улицата. Да не говорим, че точно заради тия филмчета се въртят само около чичко-паричко.
Другото което е - пълно е с тях по форумите, особено тук! Във всяка тема за бръснене на крака при момчетата/мъжете примерно 60-70% от женските мнения са точно на такива момиченца. И то все едно и също "ами по-хигиенично е", обосноваването за тях е срамно нещо. Както се казва - кухото си е кухо, те тава е
Отдавна са станали здравни инспекторки по хигиената, искат да им свалят звезди - аз пък ще им кажа, че на такива пикли и сами да си свалят звездите е срамно! Лошото е, че е пълно с такива изчадия, а истинската любов е на майната си... то с такива образи каква любов има? Те са просто лапета за чукане....

И сега като за финал искам да чуя мнението на някоя от въпросните кукли, да се посмея още малко, че все още не ме е заболял корема ...