.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    найстина не го пази за себе си малко или много тя се е усеитла ве4е! каквото и да става поне няма да се 4удиш ами ами..ако,ако не...успех
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Любов между приятели

ebaxti t1poto priqtelstvo deto e..

Град
    The Girl fr0m hell..
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    Мии аз не съм съгласна с булшинството... мисля че любовта по-скоро би разбила приятелството защото след като скъсате (бъдете реалисти шанса да са вечно винаги е много малък) едва ли ще бъдете пак приятели, по този начин ще загубиш две ценни неща любовта ,но и един искрен приятел ...прецени сам дали си заслужава
    I az sam na sa6toto mnenie.Jivota si e tvoi ti re6ava6 kakvo da pravi6.
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    в мазето ;dd
    амии може да развалите приятелството си, но не винаги става така затова по - добре действай ... пък и ще ти е много по трудно да потискаш чувствата в себе си ...
    успех

Deistvai! Az ve4e vtora godina myl4a i ne6tata stanaha po-zle... Govori, dokato moje6, nezavisimo kakyv 6te e neiniqt otgovor, kaji i vsi4ko i dori da ne e mislila dosega za tova, moje da pogledne na teb s drugi o4i i da te vidi ne prosto kato priqtel, s koito si prekarva super svobodnoto vreme Moeto mnenie e da i priznae6 Aide uspeh ot men

P.S. Sorry za latinicata, nqmam kirilica za momenta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си