- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрите ми приятели
Искам само да споделя как изгубих 3-ма от моите най-добри приятели. Преди горе-долу месец дойде едно момиче в компанията, която "става за купона".Много ме дразнеше с тапия си телешки поглед и това че се интересуваше само от себе си.Лекото и поклащане в ритама на музиката докато седи с нас на кафе ме изнервяше супер мн.Започнах да говоря на "приятелите" си, че не мога да я трая, но те казваха, че тя е супер готин човек и т.н.Един братовчед ми каза, че тази "мацка" говори зад гърба ни.Той няма как да ме излъже,защощо от мн малки се познаваме и си споделяме.Един от "приятелите" ми пък ми сподели една тайна и аз споделих на майка ми.Споделих на една "приятелка" от "компанията" и тя му казала.Според нея аз се държа отвратително.И така се почна.Единия направи от мухата слон, другата ясно ми каза, че не могат да ме траят и сега си стоя с дни в къщи без да ходя никаде и си намирам работа, за да не се чувствам зле.![]()
Мерси, че ми отделихте време.
ЛошуУу![]()
Абе да не ти пука продължавай напред и ги заеби тия явно не са ти ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ
![]()
Не си го обяснила особено добре, но от това което разбрах приятелите ти са путки!
Имаш нужда от нови. Откъде си? На колко си? Излез да тичаш, излез в парка, излез до магазина... Винаги можеш да срещнеш нови хора, които да се окажат свестни. С въпросните "приятели" спри всякакви контакти.
+1Първоначално написано от anincety_f
знам,че е мн скапано.попадала съм мн на такива "приятели и приятелки" ,ама какво да се прави.остави ги да пасът трева и това е .не се занимавай с тях.те няма да се променят,или ако го направят ще е късно.просто си намери нови приятели.аз намерих мн в последните дни само от този сайт,пък какво остава за другите места(не само в интернет)
.
мм .. много познато не тъжи и продължавай напред остави ги да правят каквото си искат не са ти били истински приятели и толкова не те заслужават![]()
![]()
айде УСПЕХ
![]()
![]()
![]()
mi.. gadny e naistina az imah takuf problem edna ot moite nai dobri priqtelki govoreshe zad gurba mi razbrah go kazah i go i ot togava sme mn mn dobri priqtelki nqma mqsto kadeto da ne sme zaedny .. no da se vurna nad problema ti .. ami ostavi gi moje bi shte produljavat da se durjat taka to ot licemeri nqma izmukvane too te vinagi si ostavat takiva az ti predlagam da si namerish drugi friends i da po4nesh na novo :P Yspehh[ I wAnT tO bE yOuR fRiEnD]
![]()