- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата
Първоначално написано от AngerFist90
Ми зависи от гледната точка,дали съм мъничка...![]()
Ще ме извиняваш, но то като гледам май вината е в мен , защото аз съм този с остарялото мислене .... некак си гледната ми точка се разминава с 85% от хората на моята възрастПървоначално написано от margo_93
![]()
кофти
Първоначално написано от AngerFist90
Карай да не ти пука,важно е лаф да става...
кой знае къде ме ругаят админте сега,но нищо живи и здрави да саПървоначално написано от margo_93
![]()
![]()
Деба само се комплексирам тука. Некви с по 19, 20, 21 санта курове. Аз с моя 16 сантиметров девственик за къде съм? Ма т'ва хич не ме ебе![]()
Мир...![]()
Streetball is my job!
откаде да знам по дяволите не си нося линиика ...![]()
No matter where you go, there they are...
Че на бившото ми гадже му беше 21 см .. Къде е проблема ? Просто има някои по-надарени от други - примирете се![]()
ПП И не, не лъжа - лично съм го мерила
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
мн ли е газарско 14-15-16 момичета да се хвалите с колка са ви ебали... дано бащите ви да прочетат темата
Хахаах и дано бащите ви да са някви с малки пишки, че да им стане още по-гадноПървоначално написано от KrisLovePuti
![]()
Streetball is my job!
Аз нз кой на колко но в форума главно са такива...
Дано бащите ви имат по-малки от на гаджетата ви и да прочетат това..
браво and1streetball
Да не си нося линийка,че да меря на приятеля си х*я...а пък според мене ще го обидя,ако му го меря..
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И какво яд ви е че нямате такива или пък завиждате че не може да ви лашкат такива размери ли..Споко де от веднъж не се става педал...Първоначално написано от KrisLovePuti
![]()
ама курва май се става лесно... а![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Курвички баце. Браво, добре я нареди
ПП Курварин е похвала, а курва обида. Поне според мен![]()
Streetball is my job!
Много ми е интересно какво правите - вадите рулетка или линия и им мерите оная работа ?![]()
Курварин е този който ходи по курви. За мъжете това не е обидна дума... и аз се чудя рулетка ли вадят...ноо не се хвалят
and1streetball и margo_93. Ей ако имаше едно лесно да се видите и да се сбиете нямаше да изтървете шанса.............Стига вече заприличахте на някой лапета дет се карат за бонбони...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Да е батка. Я обадете кво му викаш? Я си извади патката да ти я премеря и после да са хваля по форумите с колко голям кур са ме шибали
ПП Аз не се карам с момичето бе, даже мога да и дам да ми премери моя и тя да напише на последния си размера![]()
Streetball is my job!
20-21 smПървоначално написано от Nightclaws
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ае някоя не е ли яла поне 25 санта, нека да се похвали. Сега и тук е точното място![]()
Streetball is my job!
Споко има време някоя може да каже,че е яла и 40смПървоначално написано от and1streetball
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе може и да пуснем тема: Колко е най-големия конски к*р, който се ялиПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
![]()
ПП Тая вечер само простотии ми са въртят в главата. Ам то тей, комплексар човек съм, с 16 санта на къде съм тръгнал и аз![]()
![]()
Streetball is my job!