- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата
Незнам ама тая вечер смеха ми дойде в повече ...още не мога да се съвзема от това ...Първоначално написано от and1streetball
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ако трябва да съм точен, вече можем да го наречем тази сутрин.Първоначално написано от A_Loving_Girl
Така че, Добро утро![]()
![]()
Streetball is my job!
Здравей България... ко стана оная обади ли се
Ми добро да е утрото май май ще си осъмна на компа...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ти от къде си мъри... че и аз ще осъмвам на компа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа аз трябва да лягам и да спя, че да порасна голям и за мен да пишат по форумите по-нататъкОфф не моа поече
![]()
Streetball is my job!
човек ти направо ме разби с поста бащите им да имат по-малки... само си го представи с някоя твоя позната на около 14![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аа батка ти се върна, тъкмо се чудех де са изгуби, че с тебе голям купон стаа![]()
Streetball is my job!
Мерех си го... оказа се бил 9![]()
![]()
![]()
![]()
горкия...
Не 9 санта... но това е диаметъра..![]()
![]()
![]()
![]()
Ся ако и някоя се похвали че свободно ще и влиза... много ще я любя..
А пък ако остава и място....
И аз напрао ше я побъркам от любов![]()
![]()
Ако остаа място ш и прайм двойна порция![]()
Ае лека нощ братле, добре си полавихме![]()
Streetball is my job!
Лека ама внимавай ако и на тебе ти е 21 санта да не се извърти да стигне до някъде![]()
![]()
![]()
Warning!
Комплексари в дейвствие...
ае блъсни си една чикия и лягай... или сигурно някоя сексбомба те чака там![]()
![]()
![]()
смешник
![]()
![]()
Абе я стига бе ква е тая дикриминация !![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?