.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Напушен/а преди даскало?

Пробвали ли сте някога? Аз мисля да се размажа тая година...

xaxxa на дали хората които са го правели са малко като цяло от личен опит мога да кажа че не е лошо целия час минава в простотии и лиготии и даже не разбираш за какво става въпрос но все е супер глупаво да се превръща в навик защото в някои по важни дни контролни изпитвания (ако ти пука де) няма да пожеш почти нищо от това което знаеш
    nqma zna4enie momi4e mom4e pri wsi4ki polojeniq ....:P

Ти си шибаняк.

Град
    София
    Ако искаш да се лигавиш не е нужно да се напушиш.Аз не бих пробвала,не съм някоя долнопробна наркоманка,сори ако съм обидила някого..

Ем ,, Да ! Яко си е .. хахаха .. ей шЪТ ! Не съм наркоманка ..

em da napraih go vednaj i axaxa.. 6te se vuzdaRJA OT KOMENTAR
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    И какво сматяш да постигнеш с това?Комплименти и слава?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    between the stars ,,
    Напушена никога само веднъж леко пияна ама ме държеше от неделната пиянска вечер ,но имах повод за празнуване
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Едно време, като по-малка, когато пушех много трева, пушех всеки ден в училище.
    По едно време заради това ставах сутрин и отивах на училище...
    Пушехме преди часовете и две-три от междучасията... След часовете вече не приличах на човек
    Беше супер весело...
    Така изкарах две години... И си ебах майката на образованието и на всичко... Това даже беше мъничко донякъде една от причините,че спрях да пуша трева..

Не ти съчувствам

Супер фен Аватара на Amateur
    Пфф нема такова нещо!!!! аз и още трима се размазахме то беше смехххх!!!!Няма да сгрешиш особено ако имаш някои нов даскал!Той да ти говори че мрази лигавщини а ти да му се лендзиш в лицето!

emi da kvo ti pre4i kef e daskalite ve4ee sa qkii ne ti pyka kato ti vikat MAIHAII SE OT STAQTAAAA NEVUZPITAN DRISLIOOOO (drislo) a ti veselo i kazva6 6E ROVITE V KOFITE DRAMA MI G-JO i si izliza6 sus zdrvae

Уникално!НЕ съм някав наркоман...но съм го опитвал!Не ти пука за нищичко!Пък и аз иам едно момиче до мен и едно момче...ако г-жата не дава да се говори...аз си лафа с тях...а ако е няква дет неможе да ни пребори...се лигавим както само ние си знаем

По едно време почнах да съчувствам на г-жите...ама кво да се праи...1/3 пъти месечно ни издържаха

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    Where the sun will never rise again...
    хахаха ми пробвала съм доста пъти в 6ти клас пияна също съм ходила ,но спрях да пуша трева вече пак един мой фр остана на 13 поправителни и ходеше да ги зима всеки път нагърмян мноо здраво
    Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...

The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...

wow...тука имало уникално тъпи хора ве...в 6-ти клас трева??? до къде го докара света ...сигурно в 6-ти клас трева, в 7-ми марихуана и в 8-ми в гроба ...да знаете, че не е никак гъзарско да пушиш трева и даже цигари в училище, дори и да не е в даскало пак не е гъзарско...даже е срамно...в Европа е модерно да не се пушат цигари, ма в БГ разбира се е обратното и то заради некви 12-13 годишни лапета, дет мама и тати не им обръщат никакво внимание и са решили да се праат на гъзари в даскало...ХА ХА ХА, много сте тъпи ве, колкото поече пушите и трева и цигари, толкоз повече се унижавате

А най-култовият момент от цялата работа беше,че в девети клас със мойта приятелка се напушихме първият ни час по информатика, при нова учителка т.н., и толкова ни хареса, че цяла година, всеки един час по информатика се напушвахме супер много и беше много яко... А учителката беше толкова пич, че ни се радваше много...Твърдеше, че сме много слънчеви и весели
    И на завършването на девети клас, аз не се бях напушила и я срещнах в коридора, поздравих я, и тя ме гледа "Ама как си, добре ли си, нещо да не ти е лошо, много странно изглеждаш" и аз ...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ходила съм доста пъти.. мн съм серазцепвала
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    wow...тука имало уникално тъпи хора ве...в 6-ти клас трева??? до къде го докара света ...сигурно в 6-ти клас трева, в 7-ми марихуана и в 8-ми в гроба ...да знаете, че не е никак гъзарско да пушиш трева и даже цигари в училище, дори и да не е в даскало пак не е гъзарско...даже е срамно...в Европа е модерно да не се пушат цигари, ма в БГ разбира се е обратното и то заради некви 12-13 годишни лапета, дет мама и тати не им обръщат никакво внимание и са решили да се праат на гъзари в даскало...ХА ХА ХА, много сте тъпи ве, колкото поече пушите и трева и цигари, толкоз повече се унижавате
    ОМГ.....ако се умираше от тревата........

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    wow...тука имало уникално тъпи хора ве...в 6-ти клас трева??? до къде го докара света ...сигурно в 6-ти клас трева, в 7-ми марихуана
    Да, каква драстична промяна...
    Но не всички са такива, някои остават само на трева, не минават на марихуана.

Sry trqq da ti kaja 4e trevata i maruhyanata sa e edno i su6to

Еми да мн пъти съм се напушвала преди даскало...даже се е случвало да ме водят при директорката по тоя случай...и от тогава никфо парене на у-ще...!!!

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    якоооо... ае изфука се че ше го напрайш надявам се сеа си по-спокоен... тцтц
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

НЕ никога,но батко са ходели на градус ,в 11-12 клас ... Но неговия клас бяха яките газари,неповторимите и след 2 години ,класната им като ги види им вика "Елате да си земем всички уроци моите деца" ..Когато някои е имал рожден ден ми е казвал,че са пиийвали за отскок сутрин рано с банички А относно тревата - НИКОГА ,нито аз нито някой мой познат и брат ми влючително не дърпаме

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ilsi_
    А най-култовият момент от цялата работа беше,че в девети клас със мойта приятелка се напушихме първият ни час по информатика, при нова учителка т.н., и толкова ни хареса, че цяла година, всеки един час по информатика се напушвахме супер много и беше много яко... А учителката беше толкова пич, че ни се радваше много...Твърдеше, че сме много слънчеви и весели
    И на завършването на девети клас, аз не се бях напушила и я срещнах в коридора, поздравих я, и тя ме гледа "Ама как си, добре ли си, нещо да не ти е лошо, много странно изглеждаш" и аз ...

Love Is All Around

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си