- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата
Колко му е бил голям на най-надарения, с когото сте спали?
mi ne sam mu go merila,ama baq golemi4ak be6e
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Хахахаха с бившия един път ни беше хванала лигата и се нави да му го премеряТогава беше 18,7см но все пак размера зависи от възбудата...
18см - първият ми приятел
На втория не съм му го мерила но беше мъничък (не че това ми е пречило!)
и така де.. нямам опит, нямала съм много гаджета... няма как да сравнявам, недай си някой по-голям да срещна (като размер)...
мисля обаче че 15 см е един нормален и добър размер за момче![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
сегашния ми приятел му е 17 см а на бившия ми му беше 21 кокото и фрапиращо да е
баффффф то по-добре с рулетка бря
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
хаха бе верно 21 малко големичко ми се вижда ама...Първоначално написано от sparco_sl
То момичето си знае
Все пак нея са я ебали...не тебе
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ne sym im gi merila, za Boga.
що бе комплексиран фешняр, откъде знаеш че не е възможно.. трай си там : ) има хора с големи размери.. не мисля че мацката има кирия да лъже разни хора по интернета...Първоначално написано от sparco_sl
вие момчетата много сте зле, ма много![]()
свкинали да дружат с някакви като тях и т.н, нещо малко по-различно ако чуят да съществува и съскат хаха явно и мъжка злоба има вече...
тва беше бъзик де : )
просто се издразних на коментара ти..
"ай ша ви и..." и кво ше ни ебеш бе, че някоя имала късмет с такъв голям пенис (а може би не е късмет?!) ...
понеже ти нямаш толкова (навярно) и приятелите ти и тряа злобееш.. ме не стаа така УЕ
ima li nqkoq koqto da i e vlizal 30 santimetrov![]()
Първоначално написано от jghgh
Колко културно и възпитано го нахлеби ....
Ми във този форум 99.999999 от пиклите лъжат , а са толкова отчаяни и загорели някой да ги наебе качествено че започват да се филмират че гаджетата им са с огромни курове ... нз дали има съфорумка, която да е нямала гадже с 20+см кур извинявам се ама излезе че в България сме най - надарените копелета ... защо нито една не каза е да на гаджето ми кура е 13 кво да не би случайно да няма и такива има и по 8-9-10 см ама нали жените обичате да сте най .... е как гаджето на едната ще има по голям кур от гаджето на другата няма такъв филм ... я се съвземете малко бе ние разумните същества не пасем трева .....
Защо се карате за глупости ? Може пък наистина да му е бил 21см. Какво толкова ?
Попита момчета с малката чурка.Първоначално написано от Nightclaws
Изобщо не съм ги мерилаИначе ако си момче казвам за 10101001 път на жените са им достатъчни и 8 см ,другото е каприз ,така че спокойно
![]()
Пф.. Едва ли ще седна да ги меря.. Ако ме задоволяват значи стига..![]()
да, пич, не изключвам да си прав, ама по мои наблюдения във форума не всяка казва че гаджето й има голяма пишка.. вярно е че в нета всеки е гъзар и с най-доброто гадже, ама не е изключено да е вярно, аз се издразних по-скоро на злобата деазнамПървоначално написано от ubuntu
иначе така като ти чета мнението не ми идва желание да почна те оборвам, защото съм съгласна : )
ама не е изключено онова момиче да има приятел с 21 см.. даже не е толкова много, след като рекорда на Гинес е...всъщност не го помня, ама ебати маркуча.
30см,Тва нещо ще ми излезе през устата сигурно.Първоначално написано от x3eme
А по темата ...не съм мерила...но е имало по така като правя сравнение между партниорте ми с които съм била.
Следващият път преди половият акт , вадите линийка,сантиметър,рулетка и т.н. и мерите , ако ви питат защо ,казвате че е важно за форума![]()
По темата,незнам не съм се замисляла в сантиметри![]()
A qui
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
строших стола да са смея деба![]()
![]()
![]()
така като ти гледам годинките ..... не си ли мъничка.... или то света тръгнал на някъде ..,но от там спасение няма FULL деградация брааааатПървоначално написано от margo_93
![]()
NC NC NC