- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Доволни ли сте от...
...първото класиране? Ще имаме резултати утре.Можем да ги намерим в интернет казвам за всички които не знаят.Та...когато разберете къде сте приети можете тук да си споделите доволни ли сте или не.Очаквам ви![]()
![]()
Айде да не си правите по 100 теми???![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Има 1000 такива теми вече ;]] Използвай ТЪРСАЧКАТА преди да пуснеш тема![]()
Abe q si gledaite rabotata.az vidqh samo 1 takava tema,a na vas kato ne vi haresva ne sam vi karala da pi6ete![]()
![]()
хахахахаххахахахахахахаха ххахахахахахахахахаххахах ахахахахахахахаахахахааах ахахахахахахахахахахахахх ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахааааахахаххахахаПървоначално написано от zelenooko_kote
mindscan
Ти тъпа ли си или сляпа !?Първоначално написано от zelenooko_kote
Т'ва, че има поне една такава тема вече пусната, не ти ли подсказва, че няма нужда и ти да пускаш???![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
абе я си гледайте работата... като не ви харесва не пишете бе![]()
mindscan
off stiga ste se karali ve4e![]()
rezultati ve4e ima predpolagam gi znaete.az sam mn mn dovolna ot rezultata si-PMG.sega ve4e mojete i vie da kajete udovletvoreni li ste.
az sum v Henry Ford hladilna i ventilacionna tehnika s ae perfekno az tva to4no izkah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!
не се карайте![]()
![]()
аз сънм много доволнааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
е как да не съммм приеха ме по първото ми желаниеее 1АЕ с немски![]()
![]()
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Доволна съм и то много![]()
![]()
Първа английска идвам
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo na vsi4ki
Аз съм доволна![]()
![]()
![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..